Προς το περιεχόμενο

Dead Island Riptide

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Dead Island: Riptide launches April 23 in North America, April 26 worldwide

Dead Island: Riptide will launch on April 23, 2013 in North America, with a worldwide release to follow on April 26. Publisher Deep Silver has also announced pre-order bonuses for the soggy zombie sequel, namely an "exclusive pack of weapon mods." A special edition will also be available – specific retailers to be announced soon – and will include a special character skin "not obtainable anywhere else."

Dead Island: Riptide is set to feature an improved engine, a new weather system and character continuation from the first Dead Island. Also zombies.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...

Dead Island: Riptide's 'Rigor Mortis' edition has a case of zombies

Dead Island: Riptide's "Rigor Mortis Edition" has everything you need to survive a zombie invasion: a small suitcase, a zombie hula girl figurine, a bottle opener that looks like a hand, and a key. Everything! There's also a "digital strategy map" and bundled DLC for the game. The contents of the $80 collection were chosen by a fan survey.

9r6ss5.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

το εχω ξεκινησει απο την τεταρτη και σημερα η αυριο θα το τερματισω. Ειναι παρα πολυ καλο. Εχει πολλη σφαγη και αιμα και εμενα μου αρεσει πολυ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! :devil: :devil: :devil:   Σε οσους αρεσε το dead island 1 θα τους αρεσει και αυτο

• Moderators

Από Gamespot:

The Good
  • Cool blood effects and dismemberments.
The Bad
  • Boring, repetitive missions  
  • Weak voice acting and dialogue  
  • Soulless, irritating characters  
  • Frustrating combat.

:P

Δεν το έχω παίξει πάντως, οπότε δεν γνωρίζω.

Από Gamespot:

:P

Δεν το έχω παίξει πάντως, οπότε δεν γνωρίζω.

δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λεει στο the bad. Εγω που εχω παιξει και τερματισει το πρωτο και τωρα παιζω αυτο μπορω να πω οτι ειναι το ιδιο καλο με το πρωτο. ουτε καλυτερο ουτε χειροτερο αλλα το ιδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν βιάστηκα είναι η αλήθεια να το κρίνω, το παιχνίδι είναι πολύ καλό  βέβαια τρομερές αλλαγές με το πρώτο δεν έχει αλλά σε κρατάει στο να παίζεις και να μην θες να το κλείσεις το ρημάδι όπως ακριβός το αρχικό .

Τώρα τα σχόλια ότι δεν αξίζει ( τι να πω  είδαμε αρκετές πατάτες  π.χ. r.e 6 και άλλες αυτό μπορεί να μην είναι καλύτερο από το πρώτο αλλά δεν είναι και χάλια!

Επεξ/σία από maxdore217

Το άρχισα καλό φαίνεται. Η κάρτα μου βάρεσε 75c,8c παραπάνω από crysis 3.Κουφό μου φάνηκε για τόσο απλά γραφικά.Του έβαλα vsync κόλησε στα 60fps και η θερμοκρασίες πήγαν στους 40-42c.Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε παιχνίδι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...