Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολουθω πανω απο 6 μηνες το συγκεκριμενο site και νομιζω πως αξιζει την προσοχη μας φιλοι insomniacs.

Για να ακουσω γνωμες!!

http://techfan.gr

*Για να προλαβω τους πονηρους δεν εχω καμια σχεση με το site.

Δημοσ.

Παρακολουθω πανω απο 6 μηνες το συγκεκριμενο site και νομιζω πως αξιζει την προσοχη μας φιλοι insomniacs.

Για να ακουσω γνωμες!!

http://techfan.gr

*Για να προλαβω τους πονηρους δεν εχω καμια σχεση με το site.

Πριν απο αρκετούς μήνες εμπλεκόμενος με αυτό το site έκανε «τυχαία» ανάρτηση μετά απο «τυχαία» διαφήμιση που «είδε» (ενώ είχε πληρώσει) στο tromaktiko. Αφού έλαβε διάφορα σχόλια και συμβουλές, δεν του άρεσαν οι απαντήσεις και για να αναγκάσει έμμεσα να σβηστεί το θέμα του, ξεκίνησε μια αναμπουμπούλα με προκλήσεις και σαβουρογραφές ώστε στο τέλος πέτυχε το σκοπό του ... τη διαγραφή του θέματος του.

Όσον αφορά το site η προσωπική μου γνωμη ειναι οτι δεν εχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό ή καινούργιο σε σχέση με άλλα καθιερωμένα sites/blogs/forum του ελληνικού διαδικτύου. Αντιγράφει υλικό (όπως πολλοί άλλοι) λίγο-από-ολα και ελπίζει να μαζέψει κόσμο.

Δημοσ.

Πριν απο αρκετούς μήνες εμπλεκόμενος με αυτό το site έκανε «τυχαία» ανάρτηση μετά απο «τυχαία» διαφήμιση που «είδε» (ενώ είχε πληρώσει) στο tromaktiko. Αφού έλαβε διάφορα σχόλια και συμβουλές, δεν του άρεσαν οι απαντήσεις και για να αναγκάσει έμμεσα να σβηστεί το θέμα του, ξεκίνησε μια αναμπουμπούλα με προκλήσεις και σαβουρογραφές ώστε στο τέλος πέτυχε το σκοπό του ... τη διαγραφή του θέματος του.

Όσον αφορά το site η προσωπική μου γνωμη ειναι οτι δεν εχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό ή καινούργιο σε σχέση με άλλα καθιερωμένα sites/blogs/forum του ελληνικού διαδικτύου. Αντιγράφει υλικό (όπως πολλοί άλλοι) λίγο-από-ολα και ελπίζει να μαζέψει κόσμο.

Εγω εκανα αναρτηση πριν απο μηνες; Ποτε εχει γινει αυτο και δεν το θυμαμαι;

Δημοσ.

Εγω εκανα αναρτηση πριν απο μηνες; Ποτε εχει γινει αυτο και δεν το θυμαμαι;

Δεν είπα οτι εσύ έκανες την ανάρτηση. Δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάξω το login εκείνου του χρήστη. Δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Δεν είπα οτι εσύ έκανες την ανάρτηση. Δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάξω το login εκείνου του χρήστη. Δεν αξίζει τον κόπο.

Α, ενταξει γιατι νομιζα πως ειπες πως το ανοιξα εγω. :)

Να σου πω την αληθεια μονο το διαβαζω το συγκεκριμενο site και δεν εχω γινει μελος αφου ειμαι μελος εδω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος!!

Δημοσ.

Α, ενταξει γιατι νομιζα πως ειπες πως το ανοιξα εγω. :)

Να σου πω την αληθεια μονο το διαβαζω το συγκεκριμενο site και δεν εχω γινει μελος αφου ειμαι μελος εδω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος!!

Να σταματήσεις να είσαι ευγενικός με αντιγραφείς και σαβουράκηδες που spammaρουν μπας και μαζέψουν Hit. Δεν αξίζουν τον χρόνο σου.

Βρήκα αναλογη διαφήμιση ... εεε ... εννοώ τυχαία εύρεση.

http://www.insomnia.gr/topic/409065-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Δημοσ.

Να σταματήσεις να είσαι ευγενικός με αντιγραφείς και σαβουράκηδες που spammaρουν μπας και μαζέψουν Hit. Δεν αξίζουν τον χρόνο σου.

Βρήκα αναλογη διαφήμιση ... εεε ... εννοώ τυχαία εύρεση.

http://www.insomnia.gr/topic/409065-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Αν ψαξεις τα posts μου θα δεις πως και εχω προσπαθησει να βοηθησω αλλα μελη αλλα και προτεινει αλλα site + του οτι εχω γραψει παλι για το techfan οταν προτεινα καποια τεχνολογικα sites.

Δεν μπαινω σε αντιπαραθεση μαζι σου γιατι ειδα πως κανεις επιθεσεις σε πολλα μελη οποτε δεν εχει και νοημα.

Αν θελει καποιος υπευθυνος ας παρεμβει και να σε κανει να ηρεμησεις.

Δημοσ.

Αν ψαξεις τα posts μου θα δεις πως και εχω προσπαθησει να βοηθησω αλλα μελη αλλα και προτεινει αλλα site + του οτι εχω γραψει παλι για το techfan οταν προτεινα καποια τεχνολογικα sites.

Δεν μπαινω σε αντιπαραθεση μαζι σου γιατι ειδα πως κανεις επιθεσεις σε πολλα μελη οποτε δεν εχει και νοημα.

Αν θελει καποιος υπευθυνος ας παρεμβει και να σε κανει να ηρεμησεις.

Σε ποιο σημείο της κουβέντας μας ήμουν επιθετικός προς εσένα; Δεν μπήκα σε καμία αντιπαράθεση. Ζήτησες γνώμες για το techfan και έγραψα τη δική μου.

Τέλος αν νομίζεις οτι οι απαντήσεις μου, αφορούν ή επικρίνουν εσένα, κάτω αριστερά έχει κουμπάκι «Αναφορά» με τον οποίο μπορείς να ενημερώσεις τον αντίστοιχο Mod.

Δημοσ.

Εαν δεν άφησες υπονοούμενο πως διαφημίζω και καλά το site μου πάω πάσο.

Βασικά σκασίλα μου κιόλας γιατί το θέμα το άνοιξα έτσι για χαβαλέ. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...