Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρόσφατα επειδή θέλω να παίξω παιχνίδια στο PS2 δεν ξέρω τι.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Παιχνίδια που μου αρέσουν πολύ είναι τα RPG.

Άλλα είδη που αρέσουν επίσης είναι action,adventure και shooter.

Εννοείται καλά παιχνίδια όπως για παράδειγμα:

1.Αrc:Twilight of the Spirits

2.Haunting Ground

3.Resident Evil

4.Final Fantasy

Ευχαριστώ πολύ!

Και επιπλέον ερώτηση:Που μπορώ να αγοράσω παλιά παιχνίδια του PS2; Γιατί δεν βρίσκω πουθενά για να αγοράσω και μπορεί να αναγκαστώ να αγοράσω από την Αγγλία..

Το Gameseek έχει αγοράσει κανείς από αυτήν;

Δημοσ.

ολα τα dragonball

Και κυρίως το tenkaichi 3.

Δοκιμασε το Eragon μιλαμε για τρελο καψιμο

+1 και για τα 2. Επίσης κοίτα και το naruto chronicles 2 αν σε ενδιαφέρει το co-op. :)

Δημοσ.

Τα dragonball δεν μου αρέσουν και πολύ σε παιχνίδια..Το παιχνίδι που ανέφερε ο naruto14 μου άρεσε,το είχα παίξει παλιά

Έχω παίξει και το Eragon και το είχα τερματίσει.

Από Naruto προσπαθώ να τα συλλέξω δηλαδή να βρω όλα που έχουν βγει για το PS2 αλλά δεν βρίσκω..

Ούτε που μπορώ να βρω γνήσια...Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί;

Δημοσ.

Τo naruto ultimate ninja 5 είναι το καλύτερο που έχει βγει για ps2. Αλλά γενικά τα ninja storm αξίζουν πιο πολύ κατά την γνώμη μου.

Κοίταξε και το D.O.N. Battle Stadium. Στην ουσία από τα αρχικά είναι Dragonball One Piece Naruto. Μέχρι 4 παίκτες παίζει.

Επίσης αν βλέπεις και bleach κοίταξε το bleach blade battlers 2. Ότι καλύτερο έχει βγει σε παιχνίδι bleach. Ακόμα και να μην βλέπεις θα σου αρέσει. Έχει πολύ ωραίο gameplay.

Δημοσ.

Τo naruto ultimate ninja 5 είναι το καλύτερο που έχει βγει για ps2. Αλλά γενικά τα ninja storm αξίζουν πιο πολύ κατά την γνώμη μου.

Κοίταξε και το D.O.N. Battle Stadium. Στην ουσία από τα αρχικά είναι Dragonball One Piece Naruto. Μέχρι 4 παίκτες παίζει.

Επίσης αν βλέπεις και bleach κοίταξε το bleach blade battlers 2. Ότι καλύτερο έχει βγει σε παιχνίδι bleach. Ακόμα και να μην βλέπεις θα σου αρέσει. Έχει πολύ ωραίο gameplay.

Που θα τα βρω αυτά; :(

Δημοσ.

Και κυρίως το tenkaichi 3.+1 και για τα 2. Επίσης κοίτα και το naruto chronicles 2 αν σε ενδιαφέρει το co-op. :)

Τα dragonball δεν μου αρέσουν και πολύ σε παιχνίδια..Το παιχνίδι που ανέφερε ο naruto14 μου άρεσε,το είχα παίξει παλιάΈχω παίξει και το Eragon και το είχα τερματίσει.Από Naruto προσπαθώ να τα συλλέξω δηλαδή να βρω όλα που έχουν βγει για το PS2 αλλά δεν βρίσκω..Ούτε που μπορώ να βρω γνήσια...Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί;

Τo naruto ultimate ninja 5 είναι το καλύτερο που έχει βγει για ps2. Αλλά γενικά τα ninja storm αξίζουν πιο πολύ κατά την γνώμη μου.Κοίταξε και το D.O.N. Battle Stadium. Στην ουσία από τα αρχικά είναι Dragonball One Piece Naruto. Μέχρι 4 παίκτες παίζει. Επίσης αν βλέπεις και bleach κοίταξε το bleach blade battlers 2. Ότι καλύτερο έχει βγει σε παιχνίδι bleach. Ακόμα και να μην βλέπεις θα σου αρέσει. Έχει πολύ ωραίο gameplay.

Αρχικα μην ξανακουσω κουβεντα για τα dragonball. Οτι και να πειτε ειναι παιχνιδαρες. Τωρα θα σου συνιστούσα κα ικανα star wars εαν σου αρεσουν διοτι εχουν βγει καποια πολυ αξιολογα παιχνιδακια καθως και το X-men origins Wolverine.

Υ.Γ. dragonball δοκιμασε τα Budokai 3 και Budokai Tenkaichi 2

Υ.Γ. 2 εδω θα τα βρεις

http://imageshack.us/photo/my-images/442/20120606171410.jpg/

http://imageshack.us/f/820/20120606171422.jpg/

Νομιζω οτι μια φωτο μπηκε αναποδα! :wacko: -_- <_<

Δημοσ.

Μιας και αναφέρετε κάποια παιχνίδια αν είναι να πω την λίστα που έχω παίξει μέχρι τώρα.

PS2 Game List:

--------------

1.FFX

2.GTA San Andreas

3.RESIDENT EVIL 4 & CODE X VERONICA

4.DEVIL MAY CRY II+III

5.GOD OF WAR I+II+III (IN PS3 VERSIONS)

6.DRAGON BALL BUDOKAI TENKAICHI 2

7.SHINOBIDO

8.ONIMUSHA DAWN OF DREAMS

δεν θυμάμαι άλλα παιχνίδια μέχρι τώρα..θα πρέπει να τα κοιτάξω κάποια στιγμή..

Δημοσ.

Τα silent hill και κυριως τα metal gear solid ειναι πολυ καλα games και θα στα προτεινα αν δεν τα εχεις παιξει!

Για μενα ειναι απο τα must στο ps2!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βασικά, μια απορία.

Σε έπιασαν οι νοσταλγίες και είπες να ξεσκονίσεις το PS2 σου ή μόνο αυτό έχεις; Επειδή αν είναι το δεύτερο να προτείνω κι εγώ:

ICO

Shadow of the Colossus

Jak & Daxter series

Bully

Ολα πολύ καλά. Αλλά αν έχεις PS3 πάρε καλύτερα τις HD Collections τους.

Δημοσ.

Λοιπον,

RPG:

Final Fantasy X

Final Fantasy X-2 (δεν αξιζει ιδιαιτερα)

Final Fantasy XII

Grandia II

Grandia III

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

Star Ocean Till the End of Time

Action:

Metal Gear Solid 2

Metal Gear Solid 3 (οτι καλύτερο)

Silent Hill 2

Silent Hill 3 (δεν ειναι τοσο κορυφαιο σαν το 2 αλλα αξιζει αν σου αρεσει το survival horror)

Silent Hill 4: The Room

Manhunt

Shadow of The Colossus

Alone In The Dark The New Nightmare

FPS/Shooters:

Project Snowblind

Call of Duty III

Unreal Tournament

Max Payne

Max Payne 2

Και αν και δε το αναφερεις κατα τη γνωμη μου πρεπει να δοκιμασεις το Tekken 5. Θα κολλησεις ασχημα. Τωρα για το απο που μπορεις να τα αγορασεις που ρωτας εγς εκανα μια αρκετα μεγαλη συλλογη απο video club που εκλειναν, απο γνωστους που πλεον δεν τα θελαν, απο Εbay και απο μαγαζια με μεταχειρισμενα υπαρχει πχ ενα στο μοναστηρακι στο δρομο που ειναι το Topman απο την αντιθετη μερια... Δυστυχως θελει ψαξιμο η φαση..

Δημοσ.

Action:

Manhunt

Alone In The Dark The New Nightmare

Και τα δύο παιχνιδάρες +1 στον sledgedrumer απο εμένα....που τα θυμήθηκες?

Νομίζω υπάρχει κ manhunt 2 για το ps2 αλλά δεν το έχω παίξει!

Το 1 ειναι τρομερό! Και το alone in the dark the new nightmare φανταστικό!!!!

Επίσης αν σου αρέσουν παιχνίδια horror παίξε fatal frame που απόσο θυμάμαι ήταν πολύ καλό!

Δημοσ.

Και τα δύο παιχνιδάρες +1 στον sledgedrumer απο εμένα....που τα θυμήθηκες?

Νομίζω υπάρχει κ manhunt 2 για το ps2 αλλά δεν το έχω παίξει!

Το 1 ειναι τρομερό! Και το alone in the dark the new nightmare φανταστικό!!!!

Επίσης αν σου αρέσουν παιχνίδια horror παίξε fatal frame που απόσο θυμάμαι ήταν πολύ καλό!

Ναι σαι καλα φιλε! Ε, οντας συλλεκτης και true gamer τα χω λιωσει τα συγκεκριμενα! Ναι το AITD ειναι παιχνιδια απο τα λιγα! Δε βγαινουν πλεον τετοιας κλασσης games! Ναι εχεις δικιο για το MH 2 αλλα επειδη δε το χω παιξει ακομα δε μπορω να ξερω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...