Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πειτε μου ποια καρτα 670 ειναι και οικονομικη και εχει και καλες βλεψεις για οc σε 670 εχω μπερδευτει δεν θελω να δωω πανω απο 420 ευρω.

Αν έχεις καταλήξει στην 670 πάρε όποια βρεις πιο φθηνή/στην ίδια εγγύηση. Στις VGA ειδικά το OC είναι εντελώς περιττό όταν πρόκειται για καθημερινή χρήση (και τα games εκεί ανήκουν). Και ειδικά όταν μιλάμε για τόσο ισχυρές κάρτες. Πιστεύεις τα 1-2 fps παραπάνω στα 100 θα τα πάρει χαμπάρι το μάτι σου? Και συγχρόνως να έχεις +30% κατανάλωση και θερμοκρασίες?

"Βοηθάει" μόνο αυτούς που τρέχουν benchies κάθε μέρα για να δούνε ποιος το έχει πιο "μεγάλο (το σκόρ στο 3dMark εννοώ :devil: ).

Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και 2 εβδομάδες την Asus GTX 670-DC2T-2GD5 και δεν υπάρχει πουθενά. Κοίταξα και ευρωπαϊκά και αμερικάνικα (για ενημέρωση) e-shop και δεν υπάρχει δείγμα. Στo tomshardware κάποια αναρωτιούνται τι συνέβη και αν η κάρτα θα επιστρέψει στην αγορά. Βέβαια η κάρτα στην τιμή που έβγαινε και με τις επιδόσεις που είχε έκανε μεγάλες πωλήσεις και ίσως να εξαντλήθηκε. Σε ερώτηση μου για το θέμα προς ελληνικά e-shop, μου απάντησαν πως οι προμηθευτές δεν έχουν σαφή απάντηση από την ASUS πότε θα ξανάρθει η κάρτα. Έστειλα και εγώ email στην ASUS και περιμένω απάντηση.

Για να δούμε....

Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και 2 εβδομάδες την Asus GTX 670-DC2T-2GD5 και δεν υπάρχει πουθενά. Κοίταξα και ευρωπαϊκά και αμερικάνικα (για ενημέρωση) e-shop και δεν υπάρχει δείγμα. Στo tomshardware κάποια αναρωτιούνται τι συνέβη και αν η κάρτα θα επιστρέψει στην αγορά. Βέβαια η κάρτα στην τιμή που έβγαινε και με τις επιδόσεις που είχε έκανε μεγάλες πωλήσεις και ίσως να εξαντλήθηκε. Σε ερώτηση μου για το θέμα προς ελληνικά e-shop, μου απάντησαν πως οι προμηθευτές δεν έχουν σαφή απάντηση από την ASUS πότε θα ξανάρθει η κάρτα. Έστειλα και εγώ email στην ASUS και περιμένω απάντηση.

Για να δούμε....

Εξαντλήθηκε (πολύ μεγάλος αριθμός πωλήσεων), το ίδιο θα συμβεί σε λίγες μέρες και με την Gigabyte WINDFORCE 3X . Βέβαια υπάρχει stock σε non-top ASUS. Στο vision ρώτησες για την TOP ?

Δημοσ.

Ναι ρώτησα, αλλά δεν ήταν σίγουροι ότι θα την βρουν σύντομα. Και η επόμενή μου επιλογή είναι η Gigabyte που , όπως λες, θα εξαφανιστεί σύντομα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι ρε παιδιά, ΑΝ ήταν να πάρω Nvidia VGA, δεν θα έπαιρνα τίποτα λιγότερο από EVGA. Πέρα της ποιότητας κατασκευής (αλλά και των επιδόσεων) η εγγύηση που προσφέρει είναι ασυναγώνιστη.

Καταρχάς προσφέρει 3ετή εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν και όχι τον κατέχοντα της κάρτας. Την πουλάς δλδ σε άλλον χωρίς απόδειξη και με το SN έχει 3 χρόνια εγγύηση.

ΑΛΛΑ, άμα την κρατήσεις ο ίδιος και την κάνεις register μέσα σε 30 μέρες από την ημερομηνία αγοράς στην δε Ευρώπη έχει 10 χρόνια εγγύηση στην δε Βόρεια Αμερική Lifietime!!!!

• 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...