liakinen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Συγνώμη αν κατάλαβες ότι σου την είπα. Τουναντίον. Απλά εννοούσα ότι επειδή εσύ (εγώ ή οποισδήποτε) ξέρει 5 πράγματα και δεν φοβάται να "βάλει χέρι" στο HW, σημαίνει ότι και Χ που ξέρει απλά να χειρίζεται το PC του ξέρει/θέλει/μπορεί να κάνει το ίδιο. Αυτό και μόνο... Τι συγνώμη ρε φίλος όλα καλά. Eίσαι και salonikios
evkar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 δεν ξέρω τι να πω ,αλλά μέχρι στιγμής η nvidia ταχει κάνει μπάχαλο με kepler . Περιορισμένη διαθεσιμότητα , το 660ti που περιμένει ο πολύς ο κόσμος άφαντο , άσε που βγήκαν φήμες (τι φήμες..... κραυγές ) για 192bit δίαυλο , και μη μου πει κανείς ότι η DDR5 δεν χρειάζεται 256biτ , με αποτέλεσμα η ΑΤΙ να παίζει μόνη της στην μεσαία κατηγορία με την 7850 , που ακόμα η τιμή είναι high , too high . Άντε να δούμε πόση υπομονή θα κάνουμε , αλλιώς μας βλέπω για ΑΤΙ μεριά , και το λέω γιατί ξέρω πολύ κόσμο που περιμένει .
liakinen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Να και το νέο bios που “λύνει” τα προβλήματα. Άντε να δούμε τι θα πουν οι κάτοχοι που θα το περάσουν για να κάνουμε και εμείς την αγορά. Link
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Και εγω ψηνομαι να αγορασω αυτη την καρτα για το premiere pro. Θα παρω την απλη και ελπιζω να μην παιξει κανενα θεμα
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Να και το νέο bios που “λύνει” τα προβλήματα. Άντε να δούμε τι θα πουν οι κάτοχοι που θα το περάσουν για να κάνουμε και εμείς την αγορά. Link To βγάλαν τελικά official (όχι που δεν...) Αυτό που κάνει λοιπόν το bios, είναι να περιορίζει τα spikes στο boost του πυρήνα. Έτσι ενώ είναι δηλωμένη περίπου στα 1190 βαρούσε κάτι +1280αρια, οπότε δεν άντεχε (και έπρεπε να τις δώσεις πολύ ρεύμα). Τώρα πάει max στα 1215 και δεν βγάζει κανένα πρόβλημα. Αφού σε ενδιαφέρει η εν λόγω, παρακολούθα αυτό το thread: http://www.overclock.net/t/1259425/asus-670-directcu-ii-top/1550, αλλά επειδή εκεί τα περισσότερα "τσακάλια" είναι πωρωμένοι overclockers, είναι της λογικής "σιγά μην κάνω update και χάσω το boost, της δίνω ρεύμα και πάει στον θεό". Οι "μέσοι χρήστες" αναβάθμισαν. Κι όλες οι κάρτες που έρχονται από RΜΑ, έρχονται με το νέο BIOS.
liakinen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 @ninos30 Thanks για το link. Το συμπέρασμα από αυτά που διάβασα είναι ότι το πρόβλημα λύθηκε πλήρως σωστά ; Θέμα “software” ήταν και όχι ελαττωματικού hardware. Θα είναι η επόμενη κάρτα μου σε λίγες μέρες αρκεί να βρω διαθέσιμη σε Ελληνικά eshops (αγοράζω μόνο από Ελλάδα ).
ninos30 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ούτε το ένα θα έλεγα ούτε το άλλο (SW/HW). Απλά θέμα ρύθμισης. Δεν είχαν υπολογίσει σωστά το boost που παίρνει η κάρτα όταν ζορίζεται. Είναι όπως όταν κάνεις OC τον επεξεργαστή. Αν δεν τα βάλεις όλα σωστά στο BIOS (ρεύματα, συχνότητες, multis κλπ) τρως μπλε οθόνες. Εδώ ήταν κόκκινες Στην ουσία με το νέο firmware ρύθμισαν λίγο καλύτερα την κάρτα (προς τα κάτω) ώστε να μην εμφανίζονται τα προβλήματα. Είναι τόσο λίγο όμως που δεν έχει σημασία. Εκτός αν είσαι από αυτούς που κυνηγάνε για το τελευταίο νούμερο στο 3dMark Τότε πας σε αυξημένη τάση -> θερμοκρασίες Καλές αγορές όταν αποφασίσεις να την πάρεις.
liakinen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Αύριο θα κάνω την παραγγελία αλλά θα πάω τελικά στην non Top. Ο λόγος είναι η διαθεσιμότητα (Top δεν υπάρχει πουθενά) αλλά και τα παραπάνω “πεταμένα” χρήματα. Με oc η απλή και να μην φτάσει τα ρολόγια της Top θα τα πλησιάσει με σιγουριά ( η reference άλλωστε αυτό κάνει). Η απόδοση στα παιχνίδια με ενδιαφέρει και όχι τα 3 – 4 fps στα benchmarks.
nikosggg3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αύριο θα κάνω την παραγγελία αλλά θα πάω τελικά στην non Top. Ο λόγος είναι η διαθεσιμότητα (Top δεν υπάρχει πουθενά) αλλά και τα παραπάνω “πεταμένα” χρήματα. Με oc η απλή και να μην φτάσει τα ρολόγια της Top θα τα πλησιάσει με σιγουριά ( η reference άλλωστε αυτό κάνει). Η απόδοση στα παιχνίδια με ενδιαφέρει και όχι τα 3 – 4 fps στα benchmarks. περιμενουμε εντυπωσεις!.
liakinen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θα περιμένετε αρκετά Έχουν σειρά για παραγγελία : Τροφοδοτικό, SSD, 2tb σκληρός για αποθήκη, Κάρτα ήχου. Οι αγορές γίνονται από eshop (οι περισσότερες) και αρκετά προϊόντα έχουν χρόνο αναμονής 15 μέρες. Μέχρι τώρα έχουμε: Corsair 650d, H100, Creative t40 ii, 2x megaflow 200mm, 3770k, Sabertooth z77, 16gb vengeance.
kounelakis30 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Για την Palit την 670 εχουμε καμαι γνωμη ?
Jofapc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Για την Palit την 670 εχουμε καμαι γνωμη ? Δεν αξίζει απο θέμα pcb πολυ άσχημο. Κοιτα κάτι σε custom λύση όσο για την ASUS πραγματικό διαμαντακι εμφάνιση θερμοκρασίες... Sent from my iPhone using Insomnia
ktm_21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν αξίζει απο θέμα pcb πολυ άσχημο. Κοιτα κάτι σε custom λύση όσο για την ASUS πραγματικό διαμαντακι εμφάνιση θερμοκρασίες... Sent from my iPhone using Insomnia σορρυ για την ασχετοσυνη μου αλλα τι ειναι το pcb
kounelakis30 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 πειτε μου ποια καρτα 670 ειναι και οικονομικη και εχει και καλες βλεψεις για οc σε 670 εχω μπερδευτει δεν θελω να δωω πανω απο 420 ευρω.
liakinen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 πειτε μου ποια καρτα 670 ειναι και οικονομικη και εχει και καλες βλεψεις για οc σε 670 εχω μπερδευτει δεν θελω να δωω πανω απο 420 ευρω. Link Απλά η καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα