Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαταρχήν γεια σας,

Θέλω να αγοράσω την Asus GTX 670-DC2T-2GD5 η οποία είναι PCIE 3.0 αλλά έχω μια απορία.Με την motherboard Asus P6T6 WS Revolution που έχει μόνο PCIE 2.0 slots θα έχω κάποιο πρόβλημα?Θα παίζει ή δε θα παίζει?

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι φιλε θα παίζει κανονικα δεν θε εχεις botleneck

το bottleneck ειναι οταν ο επεξεργαστης εμποδιζει την καρτα να δουλεψει στο 100% για αυτο και κανουμε o/c.

Δημοσ.

Κανε ένα search στο δίκτυο για τα προβλήματα που έχουν αρκετοί κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας (Red screen of death). Είναι και ο λόγος που καθυστερώ και εγώ να προβώ στην αγορά της.

Δημοσ.

Κανε ένα search στο δίκτυο για τα προβλήματα που έχουν αρκετοί κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας (Red screen of death). Είναι και ο λόγος που καθυστερώ και εγώ να προβώ στην αγορά της.

εγω θελω να παρω την ASUS GTX670-DC2-2GD5 2GB. ξερετε αν εχει και αυτη προβληματα με Red screen of death?. δηλαδη εχουν προβλημα οι καρτες η ειναι θεμα drivers?

Δημοσ.

εγω θελω να παρω την ASUS GTX670-DC2-2GD5 2GB. ξερετε αν εχει και αυτη προβληματα με Red screen of death?. δηλαδη εχουν προβλημα οι καρτες η ειναι θεμα drivers?

Υπάρχει πρόβλημα με την Top έκδοση αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τα παράπονα στα διάφορα forum είναι πάρα πολλά. Έβγαλε καινούργια έκδοση για το Asus GPU tweak utility που λύνει το πρόβλημα με τα “red screen” αλλά όχι με τα “driver failure & White screens”. Αναφέρονται προβλήματα και για την απλή έκδοση όταν γίνει OC. Θα σου πρότεινα να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το θέμα γιατί είναι πολλά τα λεφτά για να μπαίνεις σε διαδικασίες rma. Εγώ που ήμουν έτοιμος για αγορά 670 (ASUS πάντα) τώρα σκέφτομαι και την 7970.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω αγορά νέου PC με αυτή την κάρτα και μ' έβαλες σε σκέψεις. Μάλλον θα πάω σε μια πιο φτηνή ATI (για πρώτη φορά), μάλλον την 7850 ωστέ να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με την 670.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω αγορά νέου PC με αυτή την κάρτα και μ' έβαλες σε σκέψεις. Μάλλον θα πάω σε μια πιο φτηνή ATI (για πρώτη φορά), μάλλον την 7850 ωστέ να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με την 670.

Καταλαβαίνεις όμως ότι με την 7850 πας σε εντελώς διαφορετικής δυναμικότητας κάρτα σε σχέση πάντα με αυτήν που αρχικά υπολόγιζες (670).

Δημοσ.

Απλως σε καποιες ASUS και EVGA δεν εγινε quality check..

Ε μεταξυ 7970 και 670 πας σε 7970.. νταξει.. αλλλιως 7870 http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/HD_7870_Twin_Frozr/26.html

http://www.techpower...Edition/28.html

Ναι απλά η EVGA το παραδέχτηκε ενώ η αγαπητή μου ASUS ακόμα και τώρα σφυρίζει αδιάφορα. Μεταξύ μας τα σκάτωσαν και οι δυο στη περίπτωση της 670. Ακόμα των ψάχνουν στα forum της ASUS τον JJ μπας και τους δώσει κάποια ανεπίσημη ενημέρωση.

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις όμως ότι με την 7850 πας σε εντελώς διαφορετικής δυναμικότητας κάρτα σε σχέση πάντα με αυτήν που αρχικά υπολόγιζες (670).

Ναι, εννοείται, απλά για να μην τα σκάσω σε ATI κάρτα λέω να βάλω την 7850 προσωρινά κι αν λυθεί το θέμα να την πουλήσω και να πάρω την 670 αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...