8anos94 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Παιδια εχω μια απορια υπαρχει κατι σαν wirles usb δεν το εξηγησα καλα να δοσω μια pic για να το καταλαβετε ξεχασα να βαλω στο σχημα τις μπαταριες
8anos94 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 για μια καρτα δικτυου το θελω για να πιανω καλυτερα το σημα και δεν θελω καλωδια στην μεση (μην προτινετε καρτα δικτυου την αλφα 36 εχω )
antonl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Άρα θες κάτι σαν κι αυτά εδώ. Το συνδέεις σε μια usb του υπολογιστή και παίρνεις ασύρματα wifi απ το router/access point σου. Αν σε καλύπτει κάτι τέτοιο, περίμενε κανέναν να σου προτείνει κάποιον συγκεκριμένο adapter γιατί δεν έχω ιδέα (αν και φαντάζομαι πάνω-κάτω όλοι το ίδιο θα ναι γύρω στα 15€).
8anos94 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Άρα θες κάτι σαν κι αυτά εδώ. Το συνδέεις σε μια usb του υπολογιστή και παίρνεις ασύρματα wifi απ το router/access point σου. Αν σε καλύπτει κάτι τέτοιο, περίμενε κανέναν να σου προτείνει κάποιον συγκεκριμένο adapter γιατί δεν έχω ιδέα (αν και φαντάζομαι πάνω-κάτω όλοι το ίδιο θα ναι γύρω στα 15€). οχι οχι καμια σχεση σαν αυτα που μου προτινεις εχω συγκεκριμενα την alpha36
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα