marios1957 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2003 Πάνοπλε φίλε,αφού ξέρεις,έχεις τους αγροφύλακες,υπάρχει περίπτωση να στη κάνουμε; Ρε kjj,σβήστη R C την αναφορά,αφου τη βρήκες την άκρη... Πάλι μου συγχύσατε τον αρχηγό...παλιόπαιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjj Δημοσ. 12 Ιουνίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2003 Ολα ενταξει με τον cce. Εχω μονο μια απορροια..Εαν η ταινια ειναι 96 λεπτα τοτε θα εχω 3 movie.avs. Αρα και 3 mpeg στο τελος. Επομενως η ταινια μου θα βγει σε 3 cd;Πως θα την χωρεσω σε 2; Και τι ακριβως ειναι τα 1 40 00(δηλαδη σε ποσο χρονο αντιστοιχουν;40 min ή 100μιν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2003 Πως θα έχεις 3 avs;Δεν τόπιασα αυτό... Πάντως,για να ενώσεις mpg μεταξύ τους,TMPGEnc(διάβασε και λιγάκι τα post στο αντικείμενο),το ανοίγεις,κλείνεις το μάγο(που πετάγετε σαν τέτοιο από σώβρακο) και πας File-> mpeg tools,merge+cut,πάνω πάνω δηλώνεις τι αρχείο έχεις(mpg,vcd,svcd vbr κλπ) και προσθέτεις (add) ένα-ένα τα βιντεάκια σου.Δίνεις διεύθυνση του τελικού αρχείου και σώζεις. Κάπως έτσι είναι και το κόψιμο.Αφού με add προσθέσεις το αρχείο,διπλοπατάς πάνω του και σου πετάει μία οθονούλα(στην οποία μπορείς και να δείς την ταινία,με έναν υποτυπώδη player που έχει ενσωματωμένο).Κάτω κάτω έχει κάτι βελάκια και θέσεις για μαρκάρισμα,όπως επίσης και χρόνους της ταινίας.Μαρκάρεις αρχή,υπολογίζεις(πάνω-κάτω) 45' για κάθε cd και μαρκάρεις τέλος.Γι' αυτό έχει και το preview,μην το κόψεις πάνω στο καλό(εκεί που π.χ. έχει ψήσει τη γκόμενα και πάει να της τον φορμάρει...-πω-πω,ο θείος έχει τις κακίες του σήμερα).Δίνεις όνομα και folder(mpg κατάληξη,μην ξεχνιώμαστε) και το αφήνεις κανα τρίλεπτο να γίνει.Αφού ψηθεί,το γαρνίρεις-ωχ,είναι από άλλο forum αυτό-σε ξαναπετάει στην προηγούμενη οθόνη με τα βελάκια και τα markers.Με αρχή το τέλος του πρώτου,δίνεις και το δεύτερο(προσοχή εδώ,δεν έχει κολήσει το prog,απλά καθυστερεί λιγουλάκι,να χωνέψει τις προηγούμενες μάσες του),καλά καψίματα,ζωή σε λόγου μας,καλά να περνάς,τι κάνουν σπίτι,όλα καλά; ʼει,γειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.