VCrus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Kαλησπερα.Το τεστ για τον σκληρο το εκανα.Ολα ενταξει μ αυτο.Δεν μου εμφανισε errors.Ο δευτερος συνδεσμος που εχεις ποσταρει ειναι ακριβως ιδιος με τον πρωτο.Κλικαρα στον τριτο συνδεσμο και το ετρεξα. Υστερα απο καμποση ωρα ειχε φτασει σ αυτο το σημειο...
liakjim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αρα ολα καλα κ με τον σκληρο. Βεβαια ακομα δεν εχουμε δει θερμοκρασιες της καρτας γραφικων. Ας πει καποιο παιδι με ποιο προγραμμα θα το δουμε. Γινεται μηπως μεσα απο τον Catalyst? Προσωπικα δεν θυμαμαι. Τελευταια φορα που ασχοληθηκα ηταν με την Χ1600. Αν και η καρτα δεν φταιει (που δεν νομιζω δλδ) , τοτε θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα hardware. Επομενο βημα θα ηταν να κατεβασεις καινουργιους drivers για ολα εξαρτηματα του φορητου. Πηγαινε εδω : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/siteHome?cc=gr&lc=el&dlc=el , βαλε το μοντελο σου και κατεβασε οτι ποιο τελευταιο υπαρχει. Ιδιαιτερη σημασια να δωσεις στον driver της καρτας γραφικων. Νομιζω οτι κατι παιζει με τους φορητους κ τους catalyst. Ενα παιδι ειχε σηκωσει οδηγο εδω : http://www.insomnia.gr/topic/446900-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-vga-ati-drivers-%CE%BC%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-microsoft-%CE%BA/ Εδω τελειωνουν οι γνωσεις μου. Αν παλι εχεις προβλημα , θα ελεγα ως εσχατη λυση να κανεις format. Καλη τυχη.
VCrus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Kαλημερα.Για ολα τα παρακατω να κατεβασω drivers ? Πρόγραμμα οδήγησης - Ήχος (1) Πρόγραμμα οδήγησης - Αποθήκευση (2) Πρόγραμμα οδήγησης - Κάρτα γραφικών (1) Πρόγραμμα οδήγησης - Κάρτα δικτύου (5) Πρόγραμμα οδήγησης - Μόντεμ (1) Πρόγραμμα οδήγησης - Πληκτρολόγιο ποντίκι και συσκευές εισόδου (6) BIOS (2) Βοηθητικό πρόγραμμα - Εργαλεία (3) Διαγνωστικά (1) Λειτουργικό σύστημα - Βελτιώσεις και QFE (1) Λογισμικό - Λύσεις (6) Λογισμικό - Πολυμέσα (13)
liakjim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Βαλε αυτο : http://h20614.www2.hp.com/ediags/gmd/GMNGoogleChromePluginInstall.aspx?lc=el&cc=gr , να στα βρει μονο του.
VCrus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλησπερα.Σ ευχαριστω που ασχοληθηκες εστω κι αν δεν βρεθηκε το προβλημα.Εκανα καποια τεστ στο bios.Το προβλημα δεν εντοπιστηκε.Μιλησα με την hp και μου προτειναν format το οποιο τελικα το εκανα.Ας ελπισω οτι δεν θα ξαναεμφανιστει αλλιως θα αναγκαστω να το παω για σερβις.
aniraklis87 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας! Είμαι εδώ και περίπου 4 χρόνια κάτοχος αυτού του υπολογιστή. Είμαι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δεν έχω όμως πτυχίο. Παρ΄ όλα αυτά γνωρίζω το εξής... Το hp του φίλου μας είναι σε πρώιμο στάδιο καταστροφής της μητρικής. Η εμφάνιση αλλίωσης των χρωμάτων ή οι κάθετες ή οριζόντιες γραμμές, δηλώνουν καμένη κάρτα γραφικών. Η ati radeon hd 4530 έχει μέγιστη θερμοκρασία τους 75 βαθμούς. Ακόμα και αν καθαρίστηκε το μηχάνιμα η ζημιά είχε ήδη προκληθεί. Μαζί με την κάρτα γραφικών ή λίγο πριν από αυτήν καίγεται ο αισθητίρας θερμοκρασίας της!!!! επομένως είναι απολύτως φυσικό κανένα πρόγραμμα να μην διαβάζει θερμοκρασία της. Η μόνη λύση του φίλου μας είναι η αλλαγή μητρικής Αλλιώς το reballing ή το reflow με μικρότερη διάρκεια Γι' αυτό πρέπει τα laptop να καθαρίζονται και να γίνεται αλλαγή παστών κάθε χρόνο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από 3 χρόνια θα έχει πάρει άλλο λαπτοπ.
Euclides Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας! Είμαι εδώ και περίπου 4 χρόνια κάτοχος αυτού του υπολογιστή. Είμαι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δεν έχω όμως πτυχίο. Παρ΄ όλα αυτά γνωρίζω το εξής... Το hp του φίλου μας είναι σε πρώιμο στάδιο καταστροφής της μητρικής. Η εμφάνιση αλλίωσης των χρωμάτων ή οι κάθετες ή οριζόντιες γραμμές, δηλώνουν καμένη κάρτα γραφικών. Η ati radeon hd 4530 έχει μέγιστη θερμοκρασία τους 75 βαθμούς. Ακόμα και αν καθαρίστηκε το μηχάνιμα η ζημιά είχε ήδη προκληθεί. Μαζί με την κάρτα γραφικών ή λίγο πριν από αυτήν καίγεται ο αισθητίρας θερμοκρασίας της!!!! επομένως είναι απολύτως φυσικό κανένα πρόγραμμα να μην διαβάζει θερμοκρασία της. Η μόνη λύση του φίλου μας είναι η αλλαγή μητρικής Αλλιώς το reballing ή το reflow με μικρότερη διάρκεια Γι' αυτό πρέπει τα laptop να καθαρίζονται και να γίνεται αλλαγή παστών κάθε χρόνο Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Οι θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ υψηλές. Δεν έβγαλε το OCCT test, το οποίο μόνο του έκοψε στα 8 λεπτά για να προστατέψει τον υπολογιστή, δεδομένου ότι η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 85ο. Οι κολλήσεις της GPU είναι έτοιμες να τα φτύσουν. Ελπίζω να βγω ψεύτης, αλλά σύντομα θα χρειαστεί reballing.
nick.the.greek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω γιατί τώρα μαθαίνω σιγά σιγά το reballing τι ακριβώς είναι? Ευχαριστώ πολύ
Euclides Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω γιατί τώρα μαθαίνω σιγά σιγά το reballing τι ακριβώς είναι? Ευχαριστώ πολύ 1
nick.the.greek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πως μπορεί κάνεις να μάθει να φτιάχνει έτσι πλακέτες (reballing). Το βρίσκω ενδιαφέρων πολύ το θέμα και θα ήθελα να μάθω μπορεί κανείς να με βοηθήσει να με δειξει σχετικά άρθρα η ότι ξέρει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα