Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 350

Χρήση υπολογιστή : παιχνιδια και εφαρμογη photoshop / illustrator

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshop / illustrator / λιγο 3d

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : Οχι υπαρχει ηδη μια LG 20αρα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) : Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : Θα προτιμουσα να ειναι ολα τα κομματια απο το ιδιο καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : Οχι θα το συναρμολογηδω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Οχι

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε :

θελω να κανω αναβαθμιση στην μητρικη, τον επεξεργαστη, νεες μνημες - αντε ΙΣΩΣ και ενα νεο σκληρο αν δε βγω εκτος προυπολογισμου. Τα υπολοιπα ( κουτι, τροφοδοτικο, καρτα γραφικων, σκληρους, οθονη )μενουν . Οπως ειπα και πιο πανω θα γινεται επαγγελματικη χρηση photoshop και illustrator καθως και online gaming Battlefield 3

Δημοσ.

μα λεω ξεκαθαρα πιο πανω τι εχω και τι θελω..

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε :

θελω να κανω αναβαθμιση στην μητρικη, τον επεξεργαστη, νεες μνημες - αντε ΙΣΩΣ και ενα νεο σκληρο αν δε βγω εκτος προυπολογισμου. Τα υπολοιπα ( κουτι, τροφοδοτικο, καρτα γραφικων, σκληρους, οθονη )μενουν . Οπως ειπα και πιο πανω θα γινεται επαγγελματικη χρηση photoshop και illustrator καθως και online gaming Battlefield 3

τροφοδοτικο εχω ενα TAGAN 750

Δημοσ.

επεξεργαστης amd athlon 64 X2 3800+ dualcore , motherboard ASUS M2N32 SLI deluxe , μνημες 2GB DDR2-800 , καρτα γραφικων NVIDIA 9800 GTX 512mb , οθονη LG 20" , 2 HDD (Maxtor 6V300F0 (300 GB, 7200 RPM, SATA-II , WDC WD6400AAKS-65A7B0 596 GB, IDE)

θελω να αλλαξω motherboard, επεξεργαστη, μνημες

Δημοσ.

Ωραία, εγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις άμεσα και μια κάρτα γραφικών γιατί αυτή είναι που παίζει ton k;yrio ρόλο στα παιχνίδια. Αν αλλάξεις cpu, mobo, ram δεν θα δεις διαφορά στα παιχνίδια αν κρατήσεις την κάρτα σου.

Κατά τα άλλα:

cpu: http://www.skroutz.gr/s/1762513/Intel-Core-i5-3450.html

mobo: http://www.skroutz.gr/s/449194/Gigabyte-GA-Z77MX-D3H.html

ram: http://www.skroutz.gr/s/363235/Corsair-Vengeance-Low-Profile-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CML8GX3M2A1600C9.html

Δημοσ.

συμφωνω με αυτα που που προτεινες.. εχωντας κανει και μια δικη μου αναζητηση μου αρεσε αυτη η Motherboard Gigabyte Z77X-D3H

ποια η γνωμη σου?

επισης ετσι πληροφοριακα ποια καρτα γραφικων θα προτεινες? σε Normal τιμη

Δημοσ.

Πολύ καλή μου φαίνεται. Αν σε ενδιαφέρει το crossfire/sli και το Overclocking είναι καλύτερη. Αλλά μετά πρέπει να πας και σε ξεκλείδωτο επεξεργαστή για o/c και ανεβαίνει πολύ το μαλλί. Τι εννοείς νορμαλ τιμή?

Δημοσ.

Θα ηταν πιο συνετο να δωσω λιγοτερα για mobo και να παρω καποιον δυνατοτερο επεξεργαστη?

Επισης θα με συμφερε να παω για αγορα amd?

-νορμαλ τιμη εννοω μη σκασω 300 ευρω για GPU-

επισης τα κομματια θα ηθελα οπως λεω και πιο πανω, να ειναι απο το ιδιο μαγαζι..

Δημοσ.

Θα ηταν πιο συνετο να δωσω λιγοτερα για mobo και να παρω καποιον δυνατοτερο επεξεργαστη? Όχι, μπορείς να πας στην mobo που σου πρότεινα αρχικά και στον ίδιο επεξεργαστή.

Επισης θα με συμφερε να παω για αγορα amd? Όχι, σε αυτό το μπάτζετ όχι.

-νορμαλ τιμη εννοω μη σκασω 300 ευρω για GPU-

επισης τα κομματια θα ηθελα οπως λεω και πιο πανω, να ειναι απο το ιδιο μαγαζι.. Δες το msystems.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...