psyaris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 γεια σας. προσπαθω να κανω φορματ το λαπτοπ αλλα μου βγαζει το εξης προβλημα: η τρεχουσα εκδοση των windows ειναι πιο προσφατη απο αυτη που προσπαθειτε να εκτελεσετε αναβαθμιση. τι μπορει να φταιει?? ευχαριστω εκ των προτερων
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μην κάνεις αναβάθμιση.... κάνε reset με το δισκάκι μέσα και ξεκίνα από αυτό. (Διάβασε το εγχειρίδιο αν δεν ξέρεις πως γίνετε, σου τα λέει λεπτομερώς)
psyaris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μην κάνεις αναβάθμιση.... κάνε reset με το δισκάκι μέσα και ξεκίνα από αυτό. (Διάβασε το εγχειρίδιο αν δεν ξέρεις πως γίνετε, σου τα λέει λεπτομερώς) δεν εχω το δισκακι ουτε το εγχειριδιο. μπορεις να μου πεις πως ακριβως κανω reset ?
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτήν την εγκατάσταση που την έχεις δηλαδή;; Πρέπει να την γράψεις σε δισκάκι ή σε usb και να κάνεις εκκίνηση ή βρεις ίδια έκδοση γιατί αυτό που έχεις δεν είναι το ίδιο με αυτό που πας να περάσεις.
psyaris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτήν την εγκατάσταση που την έχεις δηλαδή;; Πρέπει να την γράψεις σε δισκάκι ή σε usb και να κάνεις εκκίνηση ή βρεις ίδια έκδοση γιατί αυτό που έχεις δεν είναι το ίδιο με αυτό που πας να περάσεις. προσπαθουσα με iso..θα τα γραψω σε δισκακι και θα ξαναπροσπαθησω..ευχαριστω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα