8anos94 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια προχορησα σε μια αγορα ψυκτρας για το 2ο pc μου συγκεκριμενα αυτη εδω Link αλλα σκαλοσα λιγο κοιταγα την μυτρικη σημερα το πρωι και λεω οπα τι ειναι αυτο το μαλαπερδι εσδω στην μεση να δειςτε και εσεις το μοντελο ειναι dg31pr θα με παρει η εκανα βλακεια που την πηρα?
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ενα λινκ ... απο την μητρικη για να καταλαβουμε τι λες θα βοηθούσε... Και δεν ειναι μυτρικη αλλα ΜΗΤΡΙΚΗ (αλλαξε το και στην υπογραφή...). Τραγικε
8anos94 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 χαχαχαχαχαχα εχεις δικο δεν ξερω τι φτεει και το γραφω παντα ετσι αυτη ειναι η μητρικη μου Link
ninos30 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Κομματάκι χλωμό σε βλέπω με αυτήν την NB ψήκτρα εκεί δίπλα: Σε συνδυασμό με το πόσο κοντά στο socket είναι:
8anos94 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Link ολες οι 775 ετσι δεν ειναι ομως γιατι στο πλαισιο λεει οτι υποστηριζει? τελος παντον αυτη θα κανει? που εβαλα Link τωρα?
Dklearhos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γιατί δε μετράς τις διαστάσεις να το διαπιστώσεις? xigmatek gaia(δες τελευταία σελίδα) http://www.xigmatek.com/console/uploadfiles/Image/product/GaiaSd1283/Gaia-SD1283_Data%20sheet.pdf coolermaster tx3
8anos94 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ok και οι δυο κανουν αλλα θα παω στα σιγουρα την tx3 εε τη σκατα ανεμηστιρη εχει για να βαλω αλλο ενα 80αρι? http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?keyphrase=92mm&order_dir=asc&page=1 νταξει τα βρηκα
Dklearhos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως προτείνω να μείνεις στην gaia εφόσον χωράει. Είναι από τις καλύτερες στα λεφτά της συν ότι εχει 120άρη ανεμηστήρα που σημαίνει πιο αθόρυβος. edit Δες το review http://www.hardwares...r-Review/1410/6
8anos94 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως προτείνω να μείνεις στην gaia εφόσον χωράει. Είναι από τις καλύτερες στα λεφτά της συν ότι εχει 120άρη ανεμηστήρα που σημαίνει πιο αθόρυβος. edit αυτο ακριβος που ειπες με φοβιζει το 120m ανεμηστιρα στο ματι μου δεν χοραειγιατι ακριβος απεντατι εχω ενα 120m και ειναι το 2πλασιο οποτε δεν θελω τα το ρισκαρω ....
ninos30 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Και οι 2 παρόμοιες είναι με την TX3 να είναι λίγο πιο κοντή (εξού και ο 90αρης ανεμιστήρας). Βλέποντας μόνο τις εικόνες, πιστεύω πως ο μόνο τρόπος να της βάλεις είναι να κοιτάει ο ανεμιστήρας προς το πάνω μέρος του κουτιού σου, σε διάταξη pull (να τραβάει δηλαδή). Που σημαίνει πως καλό θα ήταν είτε να έχεις εκεί το τροφοδοτικό σου (και όχι κάτω όπως το έχουν όλα τα σύγχρονα cases) ώστε μέσω και αυτού να τραβάς τον ζεστό αέρα έξω από το κουτί (επιβαρύνοντάς το όμως με επιπλέον ζέστη) είτε να έχεις εκεί κάποιον ανεμιστήρα ή έστω απλά τρύπες για να διοχετεύεται έξω. Όπως είναι εδώ δηλαδή, μόνο που τον ανεμιστήρα από την άλλη πλευρά σε pull διάταξη (αν χωράει φυσικά από κάτω, θα τον βάλεις έτσι σε push). Στο πλάι ώστε να στέλνει πίσω τον αέρα δεν νομίζω ότι σε παίρνει, εκτός αν με ξεγελάνε τόσο οι φωτογραφίες (ελπίζω).
8anos94 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 φιλε ειναι πολυ ρισκο ουτεσιαλος μην ξεχναμε τις ram μου φενεται και παλη θα βρισκουν anyway παρηγκειλα την tx3 για καλο κακο θα βαλο αλλον εναν 92 και νομιζω θα ειμαστε οκ
Navu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Η 92άρα ψήκτρα είναι fail από μόνη της (μειωμένο δυναμικό ψύξης), έχεις και λινκ με τα 92άρια φουρφούρια της πυρκαγιάς, πας για double-fail (δεδομένα θορυβώδεις).
8anos94 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Παιδια ενα help την πειρα λοιπον μετα απο 10 μερες:@:@:@ την εβαλα ολα κανονικα στις 800 στροφες που γυριζει το ανεμιστηρι ειδα τρελες διαφορες απο 50 που ειχα σε idle πηγα στου 32 και εχω την εξης απορια πως μπορουμαι να ανεβασουμαι λιγο τι στροφες αν οχι στο 2200 που ειναι το max στα 1500-1700? οκ το βρηκα και βρηκα και για τα φανακια control χαχαχα
Dklearhos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τις στροφές τις ρυθμίζει το bios αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή smart control (που λογικά θα είναι). Δια φορετικά θα παίζει στο max. Πάντως δεν βλέπω κανένα λόγο να ανεβάσεις τις στροφές.
8anos94 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 για τα λευτα της ειναι πολυ καλη και εχεις δικιο αμα μπω bios και το κλεισω στην επιλογη παει 2400 στροφες(2200 δεν ειναι οι max? ) παντος το εφιαξα ωστε να της ελενχω με το speed fan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα