Προς το περιεχόμενο

windows old

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σε ενα ΗΡμινι εκανα φορματ win 7 τα προηγουμενα παλι win 7 τα εχει στο δισκο σε ενα φακελο windows old τον οποιο δεν διγραφεται με τιποτα καμια λυση?

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σε ενα ΗΡμινι εκανα φορματ win 7 τα προηγουμενα παλι win 7 τα εχει στο δισκο σε ενα φακελο windows old τον οποιο δεν διγραφεται με τιποτα καμια λυση?

κανε το εγκατασταση απο την αρχη...αν θες να διαγραψεις τον φακελο χρησιμοποιησε το δωρεαν προγραμμα unlocker...

Δημοσ.

ξανακανε φορματ και διαμορφωσε το διαμερισμα πριν κανεις ενγκατασταση.....γιατι αμα τ αφησεις ετσι καθως και νεετβοοκ θα σου σερνεται

Δημοσ.

καλήμερα φίλε μου πριν λίγες μέρες πέρασα τα 7 και όταν έκανα την εγκατάσταση μου έβγαλε και έμενα για lod windows και είχε 3 επιλογές φορματ διαγραφή και συνεχεία εγώ έκανα διαγραφή και δεν υπαρχή πουθενά τέτοιος φάκελος.. κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις και εσύ

έκανες εγκατάσταση πάνω στα παλιά γιαυτό όταν ξεκινήσεις να κάνεις εγκατάσταση από το cd θα σου πει σε ποιο διαμέρισμα θέλεις να κάνεις την εγκατάσταση αν πατήσεις σε αυτό ποθ έχεις τα παλιά εγκατεστημένα τότε θα σου βγάλει τις επιλογές που σου λεω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...