vagelas13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 παιδια καλησπερα σε ενα ΗΡμινι εκανα φορματ win 7 τα προηγουμενα παλι win 7 τα εχει στο δισκο σε ενα φακελο windows old τον οποιο δεν διγραφεται με τιποτα καμια λυση?
AquaBoy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Προφανώς έκανες εγκατασταση από πάνω, είναι αρχεια του συστηματος οπότε και δεν τα διαγραφει!
danielrasor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παιδια καλησπερα σε ενα ΗΡμινι εκανα φορματ win 7 τα προηγουμενα παλι win 7 τα εχει στο δισκο σε ενα φακελο windows old τον οποιο δεν διγραφεται με τιποτα καμια λυση? κανε το εγκατασταση απο την αρχη...αν θες να διαγραψεις τον φακελο χρησιμοποιησε το δωρεαν προγραμμα unlocker...
pluss Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δοκίμασες να τον διαγράψεις τον φάκελο μέσω της Εκκαθάρισης Δίσκου;
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ότι λέει ο plus. Δοκίμασε μέσα από την εκκαθάριση δίσκου.
timo63 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ξανακανε φορματ και διαμορφωσε το διαμερισμα πριν κανεις ενγκατασταση.....γιατι αμα τ αφησεις ετσι καθως και νεετβοοκ θα σου σερνεται
adams24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 καλήμερα φίλε μου πριν λίγες μέρες πέρασα τα 7 και όταν έκανα την εγκατάσταση μου έβγαλε και έμενα για lod windows και είχε 3 επιλογές φορματ διαγραφή και συνεχεία εγώ έκανα διαγραφή και δεν υπαρχή πουθενά τέτοιος φάκελος.. κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις και εσύ έκανες εγκατάσταση πάνω στα παλιά γιαυτό όταν ξεκινήσεις να κάνεις εγκατάσταση από το cd θα σου πει σε ποιο διαμέρισμα θέλεις να κάνεις την εγκατάσταση αν πατήσεις σε αυτό ποθ έχεις τα παλιά εγκατεστημένα τότε θα σου βγάλει τις επιλογές που σου λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα