XristosTryp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 καλησπέρα παιδια, θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με κάποια αναβάθμιση που θέλω να κανω, βασικά θα έλεγα σχεδόν καινούργιο PC.Λοιπόν, το buget είναι 300-350Ε max και θελω να αγοράσω combo cpu+motherboard+ram, εχω αρκετα χρονια και χρεισιμοποιώ AMD και θέλω να το γυρίσω σε intel, ετσι για να δω και τις διαφορες . τα υποσυστηματα που θα μείνουν απο την παλιά σύνθεση είναι η κάρτα γραγικών (sapphire 6850) τροφοδοτικό(CoolerMaster GX Series 650W PSU), δίσκοι(HDD λεπτομέριες δε θυμάμαι) και φυσικα DVD-RW. το pc εκτος απο τη συνηθισμένη χρήση θα χρεισιμοποιειται και για games (φυσικά δεν απαιτω να παιζω και τα παντα στο ultra). περιμένω προτάσεις. ευχαριστώ.
XristosTryp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 AMD x2 5600+,2GB ram,ASUS m2n-e, ati 6850 1GB, 2xWD 500GB sata II, το τροφοδοτικό που αναφερέται ποιο πανω το οποιο το εχω περιπου 5 μηνες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ωραία. Επεξεργαστής: Intel Core i5-3450 Μητρική: Gigabyte GA-Z77MX-D3H Μνήμες: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit
XristosTryp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 η κάρτα γραφικών ειναι ΟΚ με την προταση cpu που μου εκανες ή δε παιζει θεμα bottleneck οσον αφορα cpu τελευταιας γενιας με καπως παλαιοτερη καρτα γραφικών?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Όχι, μια χαρά είναι. Δεν κάνει η gpu bottleneck στον cpu αλλά το ανάποδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα