Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Χρειαζομαι ενα καλο tablet για δουλεια κυριως.Θελω να βλεπω τις παραγγελιες μου ,να σερφαρω ανετα στο net,βιντεακια,να ανεβαζω αρχεια να ειναι γρηγορο κτλ.

Υπαρει κατι?Εκτος του ipad υπαρχει κατι καλυτερο[δεν εχει flash player Και ειναι αρνητικο]

Μην παμε παρα πολυ

Δεν θελω να δωσω 500-600 ευρω,κυριως γαι δουλιτσα το θελω και κανα serfaρισμα αν ειμαι εξω[και gps φυσικα]

Οποτε ipad ή κατια αλλο?Το πρωτο ipad θα μου κανειθ την δουλεια του σε ολα οσα ειπα[εκτος απο το flash player?]

Δημοσ.

Χωρίς όρεξη για flame κτλ εγώ από την ώρα που έχω το android κινητό μου μαζί μου σε εξωτερικές δουλειές έχω βρει την υγεία μου. ios και windows phone είναι πολύ ωραία, ενίοτε και πιο γρήγορα αλλά όταν μιλάμε για δουλειά ακόμα και τα πιο απλά όπως πχ ένα file browser, ένα unzip, ένα tethering κτλ στο android γίνονται χωρίς jailbreak και άλλα θέματα.

Ωραία είναι όταν κάνεις το χαβαλέ σου να ασχολείσαι με αυτά, το έκανα και εγώ για χρόνια αλλά στο θέμα δουλειάς αλλάζει το πράμα γιατί θα συναντήσεις καταστάσεις που δεν υπολόγιζες.

Για αυτό τον απλό λόγο προτείνω android tablet. Τα 500-600 μου φαίνονται πολλά. Το mediamarkt έχει νομίζω το παλιό samsung galaxy tab 10άρι στα 299 αλλά δεν ξέρω αν είναι 3g. Όταν λέμε παλιό εννοώ το περσινό όχι πιο παλιό.

Μετά έχει και κάτι asus transformer prime με αποσπώμενα πληκτρολόγια αλλά είναι ανάλογα τι δουλειά θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.

Γινετε unzip κτλ σε ipad ακομακ ια με jailbreak?Δεν εχω προβλημα να κανω jailbreak.εχω και iphone 4 οποτε το ipad θα ηταν καλυτερο για εμενα πιστευω.Το θεμα ειναι να τα κανει αυτα που θελω.

Δημοσ.

Γινετε unzip κτλ σε ipad ακομακ ια με jailbreak?Δεν εχω προβλημα να κανω jailbreak.εχω και iphone 4 οποτε το ipad θα ηταν καλυτερο για εμενα πιστευω.Το θεμα ειναι να τα κανει αυτα που θελω.

Δεν έχω ιδέα για να είμαι ειλικρινείς Σωκράτη... εικάζω ότι θα γίνεται όμως. Ακόμα και για τα απλά sync με itunes όμως εγώ ipad δεν θα (ξανά) έπαιρνα (είχα τα 1-2 μόλις είχαν βγει για περιέργεια καθαρά). Αντίθετα galaxy tab θα (ξανά) έπαιρνα.

Δημοσ.

εγώ σαν χρήστης του motorola xoom θα σου έλεγα να πάρεις το ipad. οι εφαρμογές που έχει είναι πολύ μπροστά σε σχέση με το android. πιο πολλές και πιο ποιοτικές...

για το κινητό μου είναι πολύ καλό το android, για την ταμπλέτα το μετάνοιωσα. αν ξαναγοράσω θα είναι σίγουρα ipad. εκτός αν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα μέχρι τότε

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαφορα tablet 3g με απλο?

Τα 3g tablet δέχονται κάρτες sim για να έχεις internet μέσω 3g όπου θέλεις (ή όπου θέλουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...