Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία Ebay


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχάς χαίρεται το πρόβλημα μου είναι το εξής θέλω να κάνω μια παραγγελία μέσω eBay γιατί βρήκα μια κάμερα που δεν την πουλάνε εδώ στην Ελλάδα, και η συγκεκριμένη είναι στο Texas. Βασικά επειδή είναι η πρώτη φορά που πάω να κάνω παραγγελία από εξωτερικό θέλω μια βοήθεια να μου πείτε αν είναι καλό το προϊόν και αν υπάρχει διαφορά στα τελωνιακά έξοδα, δηλαδή πόσο υπολογίζεται να μου φτάσει Ελλάδα.( Εγώ μένω Σαλαμίνα)

Η αγγελία είναι αυτή :

 

Sony Handycam CCD-TRV66 -Ebay

 

Ευχαριστώ! B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλος πάντων, την κοίταξε την αγγελία ένας γνωστός μου και μου είπε ότι δεν αξίζει επειδή η κάμερα είναι Pal και παίρνει tape μέσα.. Εγώ την κάμερα την ήθελα επειδή έχει Night Vision και είναι σπάνιο να βρεις Camcorder με τέτοια λειτουργία στα 200 με 300 ευρώ.. Τώρα σκέφτομαι να πάρω αυτήν την κάμερα: Sony HDR-CX115

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει νυχτερινή λήψη και έτσι βρήκα μια "πατέντα" που την έχουν κάνει και άλλοι με τα Infrared Led αλλά δεν ξέρω αυτά αν λειτουργούν μόνο στο (NightVision Mode) και όχι σε σκέτη κάμερα.. :unsure:

Η πατέντα είναι η εξής..

Με ένα σύστημα(Προβολέα) led (IR) που λογικά λειτουργεί με μπαταρία --> IR LED μπορείς να το συνδέσεις στην κάμερα σου βιδώνοντας το στην υποδοχή που έχει για τρίποδο κάπως έτσι: Link

Σε αυτές τις φωτογραφίες για παράδειγμα έχει βάλει 4 προβολάκια: Link 1

Link 2

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει πως γίνεται η σύνδεσή τους στην κάμερα , αν είναι σίγουρο ότι λειτουργούν με μπαταρία και τέλος αν αυτά λειτουργούν χωρίς να έχει Night Vision η κάμερα(Όπως η Sony που πρόκειται να πάρω)

Ευχαριστώ!! B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...