Kasrith Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Το πρώτο σχόλιο lol 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postagain Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Είναι το πρόμο για το επόμενο επισόδειο αλλά το επόμενο επισόδειο είναι ο πιλότος απο το σπιν οφ the originals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Είναι το πρόμο για το επόμενο επισόδειο αλλά το επόμενο επισόδειο είναι ο πιλότος απο το σπιν οφ the originals could i have sauce? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 http://youtu.be/yVaQE6KHGHM Μπααα, ποτε δεν μου αρεσαν ταινιες/σειρες με πειρατες κτλ (και γενικα εκεινης της εποχης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gdlBeKpsF7M βγηκε ο πιλοτος για οποιον δεν πηρε χαμπαρι...δεν ειδα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν ηξερα καν πως επαιζε κατι τετοιο. Aν εχει το στυλ της ταινιας θα ειναι πολυ καλο! Gonna watch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Βγηκε νομιζω ΜΟΝΟ ο πιλοτος Μαζι με αλλες 7 σειρες (νομιζω) ολες κωμωδιες/κωμικες περιπετειες/παιδικες σειρες, ειναι η προσπαθεια του Amazon για original programming και αποφασισαν να βγαλουν δημοσια ολους τους πιλοτους ωστε να αποφασισει ο κοσμος ποια θα πανε για full season (πολυ καλυτερο απο τα κλειστα groups που απο 10-20 ανθρωπους προσπαθουσαν να βγαλουν συμπερασματα) Γενικα παντως ειμαι επιφυλακτικος, γιατι αποτι διαβασα ολοι οι πιλοτοι θα ειναι kids/family friendly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Βγηκε νομιζω ΜΟΝΟ ο πιλοτος Μαζι με αλλες 7 σειρες (νομιζω) ολες κωμωδιες/κωμικες περιπετειες/παιδικες σειρες, ειναι η προσπαθεια του Amazon για original programming και αποφασισαν να βγαλουν δημοσια ολους τους πιλοτους ωστε να αποφασισει ο κοσμος ποια θα πανε για full season (πολυ καλυτερο απο τα κλειστα groups που απο 10-20 ανθρωπους προσπαθουσαν να βγαλουν συμπερασματα) Γενικα παντως ειμαι επιφυλακτικος, γιατι αποτι διαβασα ολοι οι πιλοτοι θα ειναι kids/family friendly Kαλα εννοειται πως ειναι πολυ καλυτερα ετσι οπως το χειριζονται Παρεμπιπτοντως εχουμε λινκ για το ποιες ειναι αυτες οι σειρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 http://www.tv.com/news/you-can-now-watch-and-vote-on-eight-amazon-comedy-pilots-including-zombieland-and-one-by-a-few-tvcom-names-you-might-recognize-136640914738/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Βγηκε νομιζω ΜΟΝΟ ο πιλοτος Μαζι με αλλες 7 σειρες (νομιζω) ολες κωμωδιες/κωμικες περιπετειες/παιδικες σειρες, ειναι η προσπαθεια του Amazon για original programming και αποφασισαν να βγαλουν δημοσια ολους τους πιλοτους ωστε να αποφασισει ο κοσμος ποια θα πανε για full season (πολυ καλυτερο απο τα κλειστα groups που απο 10-20 ανθρωπους προσπαθουσαν να βγαλουν συμπερασματα) Γενικα παντως ειμαι επιφυλακτικος, γιατι αποτι διαβασα ολοι οι πιλοτοι θα ειναι kids/family friendly Είναι γενικώς πολύ καλυτερη ιδέα...Βέβαια αν οντως θα είναι τόσο συγκαρτημενα (kids/family friendly) ίσως είναι νεροβραστα και άρα ο κόσμος δεν θα μπορει να αντιληφθεί το full potential της κάθε σειρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToxomegistosUK Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 kostas_dr : Δες οπωσδήποτε bates motel! Τρομερή σειρά! έλεγα θα σκυλοβαρεθώ αλλά γουστάρω που έπεσα έξω.Είδα πιλότο κ σηαλ οφ απρουβαλ λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τελικά το Hemlock Grove το έχει ξεκινήσει κάποιος; Βλέπω ότι έχει βγει και το 4ο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 μα ποσταρα τις απολυταρχικες αποψεις μου για την σειρα στο αντίστοιχο thread... XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τελικά το Hemlock Grove το έχει ξεκινήσει κάποιος; Βλέπω ότι έχει βγει και το 4ο επεισόδιο. μου αρέσει αν και έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο όταν βγουν subs για τα υπόλοιπα βλέπουμε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 μα ποσταρα τις απολυταρχικες αποψεις μου για την σειρα στο αντίστοιχο thread... XD Μα, το είδα. Απλώς ρωτάω κανένα άλλον θνητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα