Inler Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Εχω μεινει ακομα στο 10ο επεισοδιο...Εχει ολoκληρωθει ομως ο πρωτος κυκλος ή τον παρατησαν χωρις τελος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Εχω δει τα 2 πρωτα επεισοδια του The Americans και τα βρηκα εξαιρετικα. Ελπιζω να συνεχισει αναλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 CULT new Official trailer-preview from CW http://youtu.be/XgHd-D0KsfA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Το last resort ΕΠΡΕΠΕ να συνεχιστεί. Αν και το τέλειωσαν άξια ( με πολύ διάλογο μεταξύ πρωταγωνιστών, που ήταν και το δυνατό σημείο της σειράς ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ξεκίνησε ο 2ος κύκλος του Touch και είναι ήδη διαθέσιμα τα πρώτα 2 επεισόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το Do No Harm, κόπηκε μετά απο μόλις 2 επεισόδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Φαινόταν βαριά παπαριά anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ βλέπω και το Beauty & The Beast. Πολύ καλή σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα κατά πόσο είναι Beast ο τύπος, ειδικά αν το συγκρίνεις με την παλιά σειρά, άστο καλύτερα. Αλλά θα χτύπαγε άσχημα στο σημερινό (νεανικό και όχι μόνο) κοινό και είπαν να το "τροποποιήσουν" λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδες θυμιστε μου λιγο, του skiabox του αρεσε το THE HOUR? http://www.denofgeek.com/tv/the-hour/24458/bbc-cancels-the-hour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakaitetoiaa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ειδα τα πρώτα 5 banshee, φοβερη σειρα. Πολυ ξυλο + σεξ!!! Δεν μασάει ο τύπος. Και ο τράβελος τα σπάει Αλλα παιζει να ξεκινήσουν τα ίδια παλι και θα κλέβουν. Ηταν λίγο κουλή η ληστεία στην αρχη στο 4ο επεισόδιο. Στην αρχη νόμιζα οτι έβλεπε όνειρο. Θα δειξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδες θυμιστε μου λιγο, του skiabox του αρεσε το THE HOUR? http://www.denofgeek.com/tv/the-hour/24458/bbc-cancels-the-hour Υπονοείς κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδες θυμιστε μου λιγο, του skiabox του αρεσε το THE HOUR? http://www.denofgeek.com/tv/the-hour/24458/bbc-cancels-the-hour Nooooooooo. Μπορει να το εβελεπα εγω και ο viper εδω περα, αλλα η σειρα αξιζε ρε γμτ. Κρατησαν την παπαρια Midwife και οχι το The Hour.*smh* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 με αυτα και με αυτα, το κοβω να ξανακατεβαζω: & Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Nooooooooo. Μπορει να το εβελεπα εγω και ο viper εδω περα, αλλα η σειρα αξιζε ρε γμτ. Κρατησαν την παπαρια Midwife και οχι το The Hour.*smh* Nooooooooo. Μπορει να το εβελεπα εγω και ο viper εδω περα, αλλα η σειρα αξιζε ρε γμτ. Κρατησαν την παπαρια Midwife και οχι το The Hour.*smh* ελεος και το κοβουν λεει , γιατι δεν κανει τις τηλεθεασεις της μαμης...οτι ναναι... κριμα η σειρα ηταν εξαιρετικη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα