kostas_dr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Υποτίθεται ότι το 12ο επεισόδιο του Haven δεν προβλήθηκε στην ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί, λόγω της ομοιότητας της θεματολογίας με το μακελειό στο σχολείο. Το 12ο και 13ο έχουν τώρα ημερομηνία προβολής στις 17 Ιανουαρίου Πάντως και τα 2 είναι ήδη διαθέσιμα στις γνωστές πηγές Περίεργα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Eχει κανεις αποψη για το Vegas? Eιδα τα 2 πρωτα, δεν μπορω να πω οτι μου εκανε κατι, κλασσικο CBS procedural για μεγαλυτερες ηλικιες αμερικανων Πανω ομως που ημουν να το στειλω εντελως, ειδα στο tv.com οτι για τα 2 πρωτα επεισοδια οι βαθμολογιες ηταν οντως μετριες ως μάπα αλλα μετά ανεβαίνουν σε αξιοπρεπή επίπεδα, αρα πιθανώς και αλλοι δεν γουσταραν τα 2 πρωτα και μετα αλλαξαν γνωμη Εχει δει κανεις 5-6 απο δαυτο να μου πει αν βελτιωνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 σκασανε καμια 8αρια επεισοδια του transporter εμαθα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 σκασανε καμια 8αρια επεισοδια του transporter εμαθα... σκασαν και τα bdrips XD XD XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Υποτίθεται ότι το 12ο επεισόδιο του Haven δεν προβλήθηκε στην ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί, λόγω της ομοιότητας της θεματολογίας με το μακελειό στο σχολείο. Το 12ο και 13ο έχουν τώρα ημερομηνία προβολής στις 17 Ιανουαρίου Πάντως και τα 2 είναι ήδη διαθέσιμα στις γνωστές πηγές Περίεργα πράγματα. Δεν ξέρω και εγώ σίγουρα αλλα κάπου πηρε το μάτι μου για 19 Ιανουαρίου, θα παιχτούν ώς δίπλό επεισόδιο! Μπάχαλο γενικά έγιναν. Και στα δύο επεισόδια παίζει η Laura Vandervoort. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ενδιαφέρουσα "προσθήκη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ενδιαφέρουσα "προσθήκη" μεγαλη αληθεια αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 σκασανε καμια 8αρια επεισοδια του transporter εμαθα... σκασαν και τα bdrips XD XD XD εσκασε ολη η σεζον σε bdrips... παει για φουντο...? Transporter The Series S01 BRRip XviD-PSiG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Λες; Του skiabox του άρεσε πάντως (δεν θέλω να ακούσω κακίες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Πειτε καμια σειρουλα για να περνάει η ωρα. Θελω καποια στιγμή να δω american horror story κ Boss αλλά αυτή τη στιγμή ψάχνω κάτι πιο αναλαφρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 έπιασα το Blue Bloods τις προάλες, αρκετά ανάλαφρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Modern family? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Modern family? Aμέ. Θα κολλήσεις. Απο τα κλασικά τι έχεις δει? Εγώ τώρα βλέπω seinfeld και έχω κολλήσει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 seinfeld δεν εχω δει αλλα φοβάμαι μηπως λόγω παλαιοτητας δεν μου αρεσει, ξερεις αρχαια αστεια και τετχοια Θα δω και Deadwood καποια στιγμή. Οταν λες κλασικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Οταν λες κλασικα; Έλα μου ντε. Το Seinfeld είχα στο νου. Σου προτείνω να το δεις. Το χιούμορ δεν είναι αρχαίο. Δεν θα σε ξυνίσει δηλαδή όπως ξυνίζουν οι πρώτες σεζόν στα φιλαράκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα