scullyist Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Το βλεπει κανεις αλλος η δεν το εχετε ακουστα? Είδα το σουηδικό το καλοκαίρι, πάρα πολύ καλή. Το βρετανικό αποφάσισα ότι -τουλάχιστον για την ώρα (...ή και καθόλου, the jury is still out)- δε θέλω να το δω, δε θέλω να 'αλλοιώσω' ακόμη τη γεύση που μου άφησε το αυθεντικό. Αν το δω τελικά, τουλάχιστον θα υπάρξει μια σεβαστή χρονική απόσταση, ίσως το καλοκαίρι αν με πιάσουν χοντρά στερητικά από τις χειμερινές σειρές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ωπ, βλακεία μου ρε φίλε, έκανα search και μου έβγαλε αυτο το θρεντ το οποίο είναι το δευτερο και λογικό να είναι κλειδωμένο. Το επίσημο θρεντ δεν μου το έβγαλε στην πρωτη σελιδα του θρεντ τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το Red Widow (ABC) [trailer] έχει πρεμιέρα 10 Μαρτίου Το Zero Hour (ABC) [trailer] έχει πρεμιέρα 14 Φεβρουαρίου To Cult (CW) [trailer, Trailer 2] έχει πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου Επίσημο Poster για το Cult Το The Americans (FX) [trailer] έχει πρεμιέρα 30 Ιανουαρίου Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2012 από D_N_A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Don't Trust the Bitch in Apartment 23? Μόλις κατέβασα κάποια επισόδια γιατί μου φάνηκε καλή, θα σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 17 Ιανουαρίου ξεκινάει και η νέα σεζόν του Being Human (uk) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Και 14 Ιανουαρίου υποτίθεται ότι ξεκινάει στο Syfy και ο 3ος κύκλος του αντίστοιχου αμερικάνικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platinum Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καμιά λίγο girly σειρά, τύπου gossip girl έχετε να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καμιά λίγο girly σειρά, τύπου gossip girl έχετε να προτείνετε; Hart of Dixie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athenaum Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καμιά λίγο girly σειρά, τύπου gossip girl έχετε να προτείνετε; http://www.imdb.com/title/tt1723816/ Girls http://www.cinedogs.gr/series/%CE%BD%CE%B5%CE%B5%CF%83-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%B9%CE%B9%CE%B9/ 666 park avenue last resort Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 οι οποίες έχουν φάει cancel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt1723816/ Girls http://www.cinedogs....εεσ-σειρεσ-ιιι/ 666 park avenue last resort Girly αυτες?? Really?? @platinum Pretty little liars και αν θες ακόμα ελαφρύτερο 90210, και σε λιγο καιρό το The Carrie Diaries το prequel του Sex and the city Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Για girly σειρά παίζει και το The Lying Game, που έχει ανανεωθεί και για 2ο κύκλο. Last Resort, girly ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 its up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Χθες παιζόταν το πρώτο επεισόδιο. Για να δούμε και αυτο τι λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 γελιο εχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα