SUPERNIKOS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Εχω δει τα 3 επεισόδια απο lolwork και έχει αρκετο γέλιο. Η σειρά είναι κωμωδία σε στυλ office και έχει να κάνει με μια startup εταιρεία, που είναι ενα σιτε με αστείες φωτογραφίες απο γάτες.
Sellers Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Εχω δει τα 3 επεισόδια απο lolworkκαι έχει αρκετο γέλιο. Η σειρά είναι κωμωδία σε στυλ office και έχει να κάνει με μια startup εταιρεία, που είναι ενα σιτε με αστείες φωτογραφίες απο γάτες. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι ωραία, αλλά πραγματικά αν μου δίναν αυτο το θέμα, άντε με το ζόρι να έγραφα ένα επεισόδιο.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Fresh Meat! Γαματη σειρα, αγγλικη φαση, roomates ασχετοι μεταξυ τους σε ενα σπιτι στο Manchester. Επισης αρχισε παλι το Peep Show. Me gusta
SUPERNIKOS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι ωραία, αλλά πραγματικά αν μου δίναν αυτο το θέμα, άντε με το ζόρι να έγραφα ένα επεισόδιο. Βγαίνει πιο εύκολα γέλιο έτσι.
D_N_A Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Παλιά νέα αλλα τωρα τα είδα εγώ To A&E ετοιμάζει σειρά με το prequel των γεγονότων της ταινίας "Ψυχώ" του 1960. Η σειρά θα ονομάζεται Bates Motel Link Θα αποτελείτε απο 10 επεισόδια (η πρώτη σεζόν) και την Norma Bates θα την υποδυθεί η Vera Farmiga (Fuck yeah) 1
viper2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 καθε επεισοδιο του the hour ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο... μα τι γινεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ρετιρέ ftw! 2
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πρεπει να ειναι πολυ σπανιο φαινομενο αλλα ειναι η μονη αστυνομικη σειρα το Wallander που παιζεται στην Σουηδικη τηλεοραση και σε διασκευη στην Βρεττανικη (BBC) και τα δυο ειναι εξαιρετικα! Δεν μπορω να αποφασισω ποια μου αρεσει πιο πολυ,ειναι οι δυο παραγωγες εξοχες.Το βλεπει κανεις αλλος η δεν το εχετε ακουστα? Στην Βρεττανικη παιζει ο Kenneth Branagh στον ρολο του επιθεωρητη Wallander.
D_N_A Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παλιά νέα αλλα τωρα τα είδα εγώ To A&E ετοιμάζει σειρά με το prequel των γεγονότων της ταινίας "Ψυχώ" του 1960. Η σειρά θα ονομάζεται Bates Motel Link Θα αποτελείτε απο 10 επεισόδια (η πρώτη σεζόν) και την Norma Bates θα την υποδυθεί η Vera Farmiga (Fuck yeah) Βγήκαν και 2 teaser http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B74sC5kuTlQ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dpgdiNUttlw Looks interesting... Και κατι για το The Killing Χμμμ το αντιστοιχο θρεντ μου βγαίνει κλειδωμένο... είναι πιθανό να χρειαστεί να ξεκλειδωθεί μιας και πιθανότατα μεσα στο νέο έτος (Φεβρουάριο 13') ξεκινάνε τα γυρίσματα για την 3τη σεζόν του!! http://www.deadline....exec-producers/
speedy23 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Θα μας τρελανουν μου φαινεται.Οι ιδιοι που του ειχαν ριξει ακυρο,τωρα το επαναφερουν?
Sellers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Χμμμ το αντιστοιχο θρεντ μου βγαίνει κλειδωμένο... είναι πιθανό να χρειαστεί να ξεκλειδωθεί μιας και πιθανότατα μεσα στο νέο έτος (Φεβρουάριο 13') ξεκινάνε τα γυρίσματα για την 3τη σεζόν του!! Ποτε δεν κλειδώθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα κλεδωμένο το βλέπεις?
D_N_A Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ποτε δεν κλειδώθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα κλεδωμένο το βλέπεις? ωπ, βλακεία μου ρε φίλε, έκανα search και μου έβγαλε αυτο το θρεντ το οποίο είναι το δευτερο και λογικό να είναι κλειδωμένο. Το επίσημο θρεντ δεν μου το έβγαλε στην πρωτη σελιδα του θρεντ τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα