Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω δει τα 3 επεισόδια απο lolwork και έχει αρκετο γέλιο. Η σειρά είναι κωμωδία σε στυλ office και έχει να κάνει με μια startup εταιρεία, που είναι ενα σιτε με αστείες φωτογραφίες απο γάτες.

Δημοσ.

Εχω δει τα 3 επεισόδια απο lolworkκαι έχει αρκετο γέλιο. Η σειρά είναι κωμωδία σε στυλ office και έχει να κάνει με μια startup εταιρεία, που είναι ενα σιτε με αστείες φωτογραφίες απο γάτες.

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι ωραία, αλλά πραγματικά αν μου δίναν αυτο το θέμα, άντε με το ζόρι να έγραφα ένα επεισόδιο.

• Moderators
Δημοσ.

Fresh Meat! Γαματη σειρα, αγγλικη φαση, roomates ασχετοι μεταξυ τους σε ενα σπιτι στο Manchester.

Επισης αρχισε παλι το Peep Show.

Me gusta

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι ωραία, αλλά πραγματικά αν μου δίναν αυτο το θέμα, άντε με το ζόρι να έγραφα ένα επεισόδιο.

Βγαίνει πιο εύκολα γέλιο έτσι.

Δημοσ.

Παλιά νέα αλλα τωρα τα είδα εγώ

To A&E ετοιμάζει σειρά με το prequel των γεγονότων της ταινίας "Ψυχώ" του 1960. Η σειρά θα ονομάζεται Bates Motel

2r242ex.jpg

Link

Θα αποτελείτε απο 10 επεισόδια (η πρώτη σεζόν) και την Norma Bates θα την υποδυθεί η Vera Farmiga (Fuck yeah)

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να ειναι πολυ σπανιο φαινομενο αλλα ειναι η μονη αστυνομικη σειρα το Wallander που παιζεται στην Σουηδικη τηλεοραση και σε διασκευη στην Βρεττανικη (BBC) και τα δυο ειναι εξαιρετικα! Δεν μπορω να αποφασισω ποια μου αρεσει πιο πολυ,ειναι οι δυο παραγωγες εξοχες.Το βλεπει κανεις αλλος η δεν το εχετε ακουστα? :P

Στην Βρεττανικη παιζει ο Kenneth Branagh στον ρολο του επιθεωρητη Wallander.

post-73690-0-82753100-1354363651_thumb.jpg

Δημοσ.

Παλιά νέα αλλα τωρα τα είδα εγώ

To A&E ετοιμάζει σειρά με το prequel των γεγονότων της ταινίας "Ψυχώ" του 1960. Η σειρά θα ονομάζεται Bates Motel

2r242ex.jpg

Link

Θα αποτελείτε απο 10 επεισόδια (η πρώτη σεζόν) και την Norma Bates θα την υποδυθεί η Vera Farmiga (Fuck yeah)

Βγήκαν και 2 teaser

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B74sC5kuTlQ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dpgdiNUttlw

Looks interesting...

Και κατι για το The Killing

Χμμμ το αντιστοιχο θρεντ μου βγαίνει κλειδωμένο... είναι πιθανό να χρειαστεί να ξεκλειδωθεί μιας και πιθανότατα μεσα στο νέο έτος (Φεβρουάριο 13') ξεκινάνε τα γυρίσματα για την 3τη σεζόν του!!

http://www.deadline....exec-producers/

Δημοσ.

Χμμμ το αντιστοιχο θρεντ μου βγαίνει κλειδωμένο... είναι πιθανό να χρειαστεί να ξεκλειδωθεί μιας και πιθανότατα μεσα στο νέο έτος (Φεβρουάριο 13') ξεκινάνε τα γυρίσματα για την 3τη σεζόν του!!

Ποτε δεν κλειδώθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα κλεδωμένο το βλέπεις?

Δημοσ.

Ποτε δεν κλειδώθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα κλεδωμένο το βλέπεις?

ωπ, βλακεία μου ρε φίλε, έκανα search και μου έβγαλε αυτο το θρεντ το οποίο είναι το δευτερο και λογικό να είναι κλειδωμένο. Το επίσημο θρεντ δεν μου το έβγαλε στην πρωτη σελιδα του θρεντ τουλάχιστον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...