skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Να και μια ψηφοφορία : http://www.tv.com/ne...and-more-30002/ Πάντως στη ψηφοφορία part1 παρότι θάβει το revolution ο κόσμος το βγάζει 3ο!
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ξεκιναει (ή μαλλον συνεχιζει) σημερα με διπλο επεισοδιο το Burn Notice.
Toxoman_UK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 παίζει και με απίστευτα όμορφους πρωταγωνιστές. Απλά κοιτάξτε : Hell yeah!!!
kostas_dr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ξεκιναει (ή μαλλον συνεχιζει) σημερα με διπλο επεισοδιο το Burn Notice. Άντε μπράβο, γιατί το προηγούμενο επεισόδιο ήταν τον Αύγουστο!
giorgospan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το καλοκαίρι λόγω δουλειάς είχα αναγκαστεί να το αφήσω αλλά την τελευταία βδομάδα λόγω της επιστροφής της το ξανάπιασα και πραγματικά εξεπλάγην. Οι δύο προηγούμενες σεζόν ήταν αρκετά μέτριες και είχαν κουράσει πολύ το story με αποτέλεσμα να το βλέπω μόνο και μόνο γιατί ήταν σε ήρεμες περιόδους και δε με χάλαγε. Αλλά αυτή η σεζόν πραγματικά ανέβηκε αρκετά. Δυνατά επεισόδια απανωτά με γέλιο και δράμα. Φυσικά συνεχίζει που και που τα παλιά καλά κουραστικά plotlines αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό απ' ότι πριν που ούτε καν φαίνονται. Τώρα θα κάτσω να δω τα καινούρια και πιστεύω θα το συνέχισει το ίδιο καλά. Μπράβο στο Nix και στο υπόλοιπο cast που τόσα χρόνια μετά ξαναβρήκαν τα πατήματά τους.
D_N_A Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Το Haven ανανεώθηκε για 4τη σεζόν. Το Beauty and the Beast κλείδωσε την full season. Και νέο full trailer για το the Following Πάρτε και το posterακι Ξεκινάει Ιανουάριο
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Το Haven ανανεώθηκε για 4τη σεζόν. Το Beauty and the Beast κλείδωσε την full season. Και νέο full trailer για το the Following Πάρτε και το posterακι Ξεκινάει Ιανουάριο ωραιο το following αλλα θα μας γκαστρωσει το haven με το main story... αναρωτιεμαι αν αξιζει να διαβασω το βιβλιο... χμμ
D_N_A Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ωραιο το following αλλα θα μας γκαστρωσει το haven με το main story... αναρωτιεμαι αν αξιζει να διαβασω το βιβλιο... χμμ Ναι οντως, εγω εχω αφήσει 2-3 επεισόδια να τα βλέπω μαζί στο haven. Η σεζόν πάντως είναι αρκετά καλή (μέχρι 4το που είδα) Ουτε εγω εχω διαβάσει το Colorado kid δεν ξέρω τι να σου πω
D_N_A Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 A young doctors notebook mini σειρά θα κάνει πρεμιέρα 6 Δεκέμβρη Πρωταγωνιστουν: John Hamm και Daniel Radcliffe http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hymet6hiNUY Περίεργο φαίνεται, θα δούμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 θέλω μια σειρά ή ταινία, που να παίζei ο John Hamm και Kevin Bacon... 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 PS: Όσοι γουστάρετε animation να σας θυμίσουν λίγο όταν ξυπνάγατε Σάββατο πρωί για να κουρνιαστείτε στον καναπέ και να δείτε παιδικά, δείτε Gravity Falls όπως και δήποτε. Θα με θυμηθείτε. Πλάκα είχε αυτό (τα 5 πρώτα επεισόδια είδα). Έχει αρκετά ιδιόρρυθμο χιούμορ για να με κρατήσει (δεν ξέρω καν αν θα το συνιστούσα για μικρά παιδιά). Το μόνο "περίεργο" ήταν ότι σε όλα τα επεισόδια κάπου με έπιανε νύστα και τα είδα σε δύο μέρη. Πιθανότατα γιατί όντως ο εγκέφαλος έκανε τη σύνδεση με πρωινό κάψιμο/χουζούρεμα με παιδικά Σαββάτου.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 To Apartment 23 εχασε το καλο του χιουμορ ή φταιω εγω? Χαιρομαι βεβαια που το 2 Broke Girls συνεχιζει οπως θα επρεπε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 δεν έχει μπει καλά ο JVDB...
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 δεν έχει μπει καλά ο JVDB... Καλα αυτο σιγουρα!
D_N_A Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ακυρο τωρα είδα οτι υπάρχει θρεντ αντίστοιχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα