Προς το περιεχόμενο

2012-2013 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού δεν σ' αρέσει το συγκεκριμένο στυλ, γιατί ασχολείσαι;

Κυκλοφορούν σειρές για όλα τα γούστα, μ΄εξαίρεση τις διαστημικές όπου εδώ και καιρό έχει πέσει περονόσπορος, αν και κάτι κινείται τώρα τελευταία: http://www.google.gr...CgEGfT-jS0vVNnQ

και ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαι?? μολις ψιλιαστο οτι το παει σε τετοιο στυλ μια σειρα την κανω με ελαφρα πηδηματακια. Πχ στο νεο τετοιο το revolution. το αρχισα χωρις να γνωριζω τιποτα και στα μισα του επεισοδειου αποφασισα οτι δεν προκειται να ξανασχοληθω. Ομως ειμαι λιγο tv show addict και δοκιμαζω πολλες απο αυτες εστω και απο περιεργια και ας ειναι σε τετοιο στυλ. Και απλα απορω γιατι ειναι τοσα πολλα σε αυτο το στυλ και η πλακα ειναι οτι τα περισοτερα δεν βγαζουν ουτε 2 σεζον. jericho, falling skies, terranova, revolution, flash forward.......ολα αυτα τα σοου με την μυστηρια αγνωστη απειλη και την καταρευση της κοινωνιας.....ψιλοπατωνουν και δεν στεριωνουν, αλλα καθε σεζον καποιος βγαζει κατι παρομοιο. Μονο το walking dead επιβιωνει, αλλα αυτο εχει μεσα ζομπις, οποτε εχει αλλα ατου και φανατικο κοινο, και background και υλικο απο κομικς......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το προβλημα με τις περισοτερες απο αυτες τις σειρες βασικα ξερω ποιο ειναι. Κυριως οτι τις λουζουνε με αφθονο teen/family drama, η ειναι γεματης southern βλαχους και αμερικανοπατριωτισμους και κυρηγματα. ή καθε λογης απειλες ειναι ασαφεις η κακοφτιαγμενοι και δεν πειθουν. Γενικος το σεναριο του ποστ αποκαλυπτικ ειναι ελκυστικο και προσφερεται για ποιο σκοτεινα μονοπατια, αλλα αυτοι τα κανουν οικογενοιακες σειρες. Πχ το falling skies που εχει εξωγιηνους, ειναι το ποιο μελλο απο ολλα, ενω θα μπορουσε να ταν ποιο νταρκ και περιπετειωδης.

• Like 1

Το Hunted να μην ξεχάσετε να δείτε παιδιά φέτος. Η αποκάλυψη της χρονιάς.

Τα έχεις δει όλα τα επεισόδια μέχρι τώρα;

Είχα δει το πρώτο (ενδιαφέρον μου φάνηκε) και περιμένω να τελειώσει για να δω τα υπόλοιπα μαζεμένα.

Περιεργως, ενω δεν εχω βρει ουτε ενα νεο πουλεν φετος αν και εχω βρει αρκετα συμπαθητικα η σεζον μου φαινεται γαματη απο παλαιοτερες σειρες

Homeland-Walking Dead-Dexter 2 επιπεδα πανω απο περσυ

American Horror Story ενδιαφερον

Ακομα και το Supernatural και το Fringe ειναι τιμιες προσπαθειες και σιγουρα οχι απελπισιας

Χωρίς να έχω δει ακόμα το Hunted, το Last Resort πρέπει να είναι η καλύτερη φετινή σειρά.

Καλούτσικο το Arrow αλλά οι ερμηνείες μου φέρνουν πιο πολύ σε teen show παρά σε "σοβαρή" σειρά.

Το γεγονός δε ότι σε κάθε επεισόδιο ο "βελάκιας" εξαφανίζεται δια μαγείας... το αφήνω ασχολίαστο...

Hunted με διαφορά η καλύτερη νέα σειρά της σεζόν. Arrow όπως προαναφέρθηκε έχει προοπτικές αλλά το ότι βρίσκεται στο CW το κρατάει λίγο πίσω. Last Resort με έχει ψιλοαπογοητεύσει μέχρι στιγμής αλλά θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί εμπιστεύομαι τον Ryan(όχι ότι θα του δοθεί ο χρόνος ή η ελευθερία να κάνει αυτά που θέλει αλλά θέλω να έχω μια ελπίδα ότι θα μας ανταμοίψει).

Αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ με τον DKNI ότι η σεζόν σώζεται από τις "παλιές καραβάνες". Homeland και Dexter έχουν δυνατότατες σεζόν(σίγουρα πολύ ανώτερες από πέρσι). It's Always Sunny και League μοιράζουν καφρίλα και γέλιο μέχρι αηδίας. Ήδη έχω δει την πλειοψηφία των επεισοδίων τους περισσότερες από μία φορές. Modern Family έχει ξεκινήσει πολύ καλά και SoA αν και σε "μαυρίζει" είναι καλύτερο από πέρσι σίγουρα και πιστεύω πως κρύβει πολύ δυνατό φινάλε(πολλές προοπτικές). Τέλος το Parks σταθερά φοβερό και είχε εξαιρετικό επεισόδιο μόλις το Νοέμβριο όταν θα μπορού σε κάλλιστα να είναι season finale. Αυτά.

PS: Όσοι γουστάρετε animation να σας θυμίσουν λίγο όταν ξυπνάγατε Σάββατο πρωί για να κουρνιαστείτε στον καναπέ και να δείτε παιδικά, δείτε Gravity Falls όπως και δήποτε. Θα με θυμηθείτε.

To Walking Dead επίσης έχει καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη.

Όσο για το Arrow εκτός από καλοδουλεμένο σενάριο παίζει και με απίστευτα όμορφους πρωταγωνιστές.

Απλά κοιτάξτε :

arrow_laurel.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...