viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ξαναδιαβασε το ποστ σου [φωναχτα] και ποσταρε τις εντυπωσεις σου 2
nikp52 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ξαναδιαβασε το ποστ σου [φωναχτα] και ποσταρε τις εντυπωσεις σου Δεν έχω μικροφωνο
DKNI Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παντως δεν συμφωνω οτι ειναι μαπα σεζον Δεν εχω βρει κανενα που να κολλησω μεχρι στιγμης όπως GoT και TWD προπερσυ και American Horror Story persy ή εστω να μου αρεσει τυπου Homeland και PoI, αλλα εχω βρει αρκετες που τις βλεπω ευχαριστα. Go On, Elementary, 666 Park Avenue, Arrow μεχρι στιγμης μου γεμιζουν μια χαρα το προγραμμα
Nighthunter Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παντως δεν συμφωνω οτι ειναι μαπα σεζον Δεν εχω βρει κανενα που να κολλησω μεχρι στιγμης όπως GoT και TWD προπερσυ και American Horror Story persy ή εστω να μου αρεσει τυπου Homeland και PoI, αλλα εχω βρει αρκετες που τις βλεπω ευχαριστα. Go On, Elementary, 666 Park Avenue, Arrow μεχρι στιγμης μου γεμιζουν μια χαρα το προγραμμα Last Resort?
speedy23 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αρχισε ξανα το Don't trust the Bitch in Apartment 23 που περσι ειχε λιγο φαση. 1
D_N_A Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Παντως δεν συμφωνω οτι ειναι μαπα σεζον Δεν εχω βρει κανενα που να κολλησω μεχρι στιγμης όπως GoT και TWD προπερσυ και American Horror Story persy ή εστω να μου αρεσει τυπου Homeland και PoI, αλλα εχω βρει αρκετες που τις βλεπω ευχαριστα. Go On, Elementary, 666 Park Avenue, Arrow μεχρι στιγμης μου γεμιζουν μια χαρα το προγραμμα Ετσι και εγω, (πλην του Elementary, συν το last resort) περιμένω και ποντάρω δε ακόμα τα Following, Cult, Hannibal, Defiance, Zero Hour και ποιος ξέρει μπορεί και κάποιο ακόμα εξτραδάκι στην πορεία.
Archer_UK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Eλα αγορίνα DKNI, Τοξοβολίνος εδώ,από τα παλιά.Λοιπόν επειδή έχω φάει μια πλήρη απογόητευση να πούμε,θέλω να δώσεις αναλυτική λίστα με τις σειρές που παρακολουθείς φέτος.Όσο πιο exhaustive γίνεται,γιατί εμένα μάπα μου φαίνεται η σεζόν κ από ότι έχω δεί σε πολλά συγκλίνουν τα γούστα κ οι κριτικές.Έλα shoot
skiabox Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 To 1o επεισόδιο του Elementary δε με ενθουσίασε. Καλυτερεύει στη συνέχεια;
skiabox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αντίθετα ο πιλότος του Beauty & The Beast μου άρεσε πολύ.
DKNI Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Eλα αγορίνα DKNI, Τοξοβολίνος εδώ,από τα παλιά.Λοιπόν επειδή έχω φάει μια πλήρη απογόητευση να πούμε,θέλω να δώσεις αναλυτική λίστα με τις σειρές που παρακολουθείς φέτος.Όσο πιο exhaustive γίνεται,γιατί εμένα μάπα μου φαίνεται η σεζόν κ από ότι έχω δεί σε πολλά συγκλίνουν τα γούστα κ οι κριτικές.Έλα shoot Αγορινα, σιγουρα θα σου αρεσει το Season 2 απο American Horror Story Θες λιστα με σειρες φετινες ή και αυτες που κουβαλαω απο περσυ? To 1o επεισόδιο του Elementary δε με ενθουσίασε. Καλυτερεύει στη συνέχεια; Οχι, ιδιο στυλ (λιγο καλυτερα δωσμενο αφου δεν εχει αναγκη πια για εισαγωγη) αλλα αν δεν σου αρεσε το 1ο, οχι, μην μπεις στον κοπο
Archer_UK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Όλες όλες που έχεις γιατί σκυλοβαριέμαι φέτος
dismemberer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δε τις γραφεις σε ενα spoiler εδω να παρουμε και μεις καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα