DKNI Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ωδευουμε στην χειροτερη σεζον εβερ??? Ειδα το Arrow, αστειο.... Kαθε χρονο το ιδιο λεμε και καθε επομενο χρονο μας δειχνει οτι υπαρχει και χειροτερα Παντως για το Arrow, χωρις να το εχω δει, γενικα κυκλοφορουν καλες κριτικες, οτι ειναι ενα πιο σοβαρο Smallville - ενω το περιμεναν ως ενα εξισου αναλαφρο Smallville- και πως ειναι καλυτερο αποτι περιμεναν Ετσι κι'αλλιως η ελευθερη τηλεοραση στην Αμερικη ειναι για σφαλιαρες και ολα τα καλα shows ειναι είτε σε cable είτε σε premium cable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 To Arrow είναι πιο σοβαρό από το Smallville, τουλάχιστον όσο μπορεί κανείς να καταλάβει από τον πιλότο, και σίγουρα πιο σοβαρό από αυτό που ήταν το Smallville όταν ξεκίνησε. Αλλά μόνο ως προς συγκεκριμένες πτυχές του. Σε γενικότερο ύφος και όσον αφορά το κοινό στο οποίο απευθύνεται (και δεν εννοώ τους φαν του κόμικ) είναι το ίδιο. Δεν ξέρω αν ακολουθούν το κομικ (ή ποιο από τα κόμικ) και αν θα υπάρξει crossover κάπου με Superman, αλλά, αν το πάνε εκεί από αυτό που ξεκίνησαν να κάνουν, νομίζω θα γελάσουν και οι πέτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Οι απιτήσεις μας έχουν φτάσει στα επίπδα Hollywood βασικα, τεσπα. Οχι δεν είναι η χειρότερη χρονιά έβερ είναι κατα πολύ καλύτερη απο άλλες και εκρεμμούν ακόμα πολλες σειρές. Εμένα πάντως περισσότερο με έχουν ξενερώσει τα παλιά series παρα τα νέα. Last resort, 666, Arrow βλέπονται ευχάριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Για να το δούμε και αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 To Go on το έχει αρχίσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εγω ειδα το πρωτο 20λεπτο μετα το εκλεισα.Αλλα εχει σχετικα καλα ratings. Μαγκες επειδη εχω μεινει πισω λογω στρατου κανετε μια συνοψη απο τις νεες σειρες που αξιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 To Go on το έχει αρχίσει κανείς; Εγω, εχω δει τα πρωτα 5 Ειναι αρκετα καλο. Εχει ενδιαφερον supporting cast - δεν εχει δηλαδη τραγικες καρικατουρες χαρακτηρων εκτος απο 1-2 - και ειναι αρκετα αστειο αλλα και αρκετα drama και συναισθηματικο Δεν θα γελασεις οπως γελαγες με τα Φιλαρακια, ο Μαθιου Περρυ μια ζωη θα παιζει τον Τσαντλερ, και καπου γινεται λιγο μελο αλλα απο κατι γελοιοτητες τυπου Big Bang Theory μου εχει φανει καλυτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εγω, εχω δει τα πρωτα 5 Ειναι αρκετα καλο. Εχει ενδιαφερον supporting cast - δεν εχει δηλαδη τραγικες καρικατουρες χαρακτηρων εκτος απο 1-2 - και ειναι αρκετα αστειο αλλα και αρκετα drama και συναισθηματικο Δεν θα γελασεις οπως γελαγες με τα Φιλαρακια, ο Μαθιου Περρυ μια ζωη θα παιζει τον Τσαντλερ, και καπου γινεται λιγο μελο αλλα απο κατι γελοιοτητες τυπου Big Bang Theory μου εχει φανει καλυτερο Ευχαριστώ. Ας πάρουμε λίγο μερικά δεδομένα: Δεν μου αρέσουν οι κωμωδίες. Δεν είμαι φαν, στα Φιλαράκια ακόμα και αν έχω δει κάποια ελάχιστα επεισόδια τα έχω διαγράψει από τη μνήμη μου, άλλες σειρές τύπου 2 and a half men, himym etc περνάνε και δεν ακουμπάνε. Μόνο μια κωμική σειρά όχι απλά έχω δει αλλά ξαναδεί, ίσως επειδή η ίδια δεν είναι μια ακόμα σειρά της τηλεόρασης αλλά είναι meta-σειρά, μια κωμωδία για την κωμωδία ή στο ακόμα ευρύτερο concept μια τηλεοπτική σειρά για τις τηλεοπτικές σειρές. Αυτή είναι το Community. End of story. Οταν λοιπόν είδα ένα τέτοιο review που αναφέρει μέσα μια χούφτα Community (και βλέπω το ίδιο και σε ενα ελληνικό site) είναι φυσικό να μου κινηθεί η περιέργεια. Έκατσα και είδα τα τρία πρώτα επεισόδια, παίζει και ο ασιάτης από το Flashforward και το Harold & Kumar. OK, εύπεπτη σειρούλα (αν και ο πιλότος μου άρεσε πιο πολύ από τα άλλα δύο) αλλά ως εκεί. Τίποτα παραπάνω, γλυκερή ιστοριούλα να περνάει το κρύο βράδυ του χειμώνα που μας έχει έρθει πια εδώ πάνω, αλλά όχι και community, ιεροσυλία και μόνο που αναφέρεται στην ίδια πρόταση (όχι τίποτα άλλο, και οι δύο σειρές είναι του NBC). Το μόνο κοινό που βρήκα είναι το setting idea του round table, από τη μία τα μαθήματα Ισπανικών, από την άλλη support group. Αλλά η όποια ομοιότητα σταματάει στο setting. Οι τυπάρες του Community το χρησιμοποίησαν σαν βάση απλά και μόνο για κάποιες από τις πιο σουπερ εξωφρενικες ιδέες στην ιστορία της τηλεόρασης (για την ίδια την ιστορία της τηλεόρασης, μην επαναλαμβανόμαστε με τα meta-). Στο Go on γίνεται απλά development του support group, σαν ένα φροντιστήριο ένα πράμα. Verdict: Nothing special αν και τα έχει τα moments (mindless κυρίως) γέλιου και ως εκεί. Η αναζήτηση για την σειρά του 12-13 ακόμα συνεχίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Είδα τον πιλότο από το Nashville. Μου φάνηκε αρκετά καλό. Έχουν σχετικά μεγάλο cast και δείχνουν να θέλουν να δώσουν σε όλους λίγο story. Δεν ξέρω πού θα εστιάσει - εννοώντας ότι υπάρχει και ο κίνδυνος να το ρίξουν στο σαπούνι. Θα του δώσω σίγουρα μερικά επεισόδια ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μόνο μια κωμική σειρά όχι απλά έχω δει αλλά ξαναδεί, ίσως επειδή η ίδια δεν είναι μια ακόμα σειρά της τηλεόρασης αλλά είναι meta-σειρά, μια κωμωδία για την κωμωδία ή στο ακόμα ευρύτερο concept μια τηλεοπτική σειρά για τις τηλεοπτικές σειρές. Αυτή είναι το Community. End of story. Arrested Development δεν έχεις δει ε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν αντιλεγω, απλα επειδη δεν εχω δει Community δεν μπορω να ξερω τι ζητας. Κατα τη γνωμη μου ειναι μια συμπαθητικουλα dramedy οπου τουλαχιστον δεν εχει τα προβληματα του ΗIMYM και το ΒΒΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγω βλέπω το Person of Interest στη νόβα πάντως σιγά σιγά και με υπομονή γιατί η σειρά φαινεται πολύ καλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εγω βλέπω το Person of Interest στη νόβα πάντως σιγά σιγά και με υπομονή γιατί η σειρά φαινεται πολύ καλή! Aπο τα μεσα της 1ης και μετα γινεται καλυτερη γιατι στην αρχη φανηκε πολυ campy και πολυ κλισεδουρα Οχι οτι μετα δεν ειναι αλλα μετα αποκτουν καλυτερο δεσιμο οι πρωταγωνιστες ενω και τα επεισοδια σεναριακα και σκηνοθετικα ανεβαινουν Καλη σειρα, απλα δεν εχει το κατι ιδιαιτερο για να την βαλω στις αγαπημενες μου. Την βλεπω ομως καθε βδομαδα ευχαριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aloyminas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Person of interest.Είδα τα πρώτα τρία επεισόδια με τη μία.Μου φαίνεται αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Arrested Development δεν έχεις δει ε; Ναι, έχω δει αν και τότε που το είδα ίσως να μην το εκτίμησα τόσο. Στο community βέβαια αυτό που με τράβηξε-ταύτισε ήταν το ubergeekiness για να πω την αλήθεια. Γιατί πέρα από το Arrested development, είχα περάσει και από το Curb your enthusiasm και από το It's always sunny in Philadelphia. To Modern family οταν πρωτοβγήκε το έβλεπα συνέχεια. Κάτι έγινε, έχασα 3-4 επεισόδια και δεν ξαναγύρισα. Iσως και αυτό να είναι το πρόβλημα μου με αυτού του τύπου τις σειρές. Αλλά στην τελική, τι συμπέρασμα να βγάλεις από τύπο που έβλεπε φανατικά Pushing daisies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα