Kasrith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 το flash point δεν εχει ηδη μερικες σεζον? Ναι, απλά δεν το χω δει και παίχτηκαν οι διαφημίσεις back to back Μου θυμίζει το 'The Cape'. Six Seasons and a Movie!
DKNI Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 To Αrrow το περιμεναμε νεο Smallville αλλα αποτι διαβαζω οι παραγωγοι, αν και CW=Target Group κοριτσακια 16 χρονων, εχοντας επηρεαστει απο την επιτυχια της τριλογιας Μπατμαν του Νολαν θελουν λεει να το σοβαρεψουν αρκετα σε σχεση με το Smallville (οχι οτι το Arrow θα ηταν spin off με τον Green Arrow, απλα περιμεναμε οτι θα ειναι ιδιο στυλ) Λοιπον, εχοντας δει 5 επεισοδιακια Go On, ειναι αρκετα αξιολογο sitcom θα ελεγα 2
xakaitetoiaa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το community λέει???Καποιος κανα καλο σχόλιο
bnvdarklord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ναι, ειναι πολύ καλο. Ανάλογα και τα γούστα σου βεβαια.
xakaitetoiaa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ενταξει καλή κομωδία φαίνεται...ειδα το 1ο ...θα δείξει η συνεχεια. Το περισσότερο γέλιο βέβαια ήταν στο Scrubs
Kasrith Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει και thread για την σειρά Community, αλλα το νου σου... Είμαστε ευαίσθητοι με το όλο θέμα :Ρ 1
kostas_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ξεκίνησε επιτέλους το Beauty and the Beast! Θα δω το 1ο επεισόδιο για πλάκα να δω τι παίζει. (τι να παίζει δηλαδή)
D_N_A Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Το "Transporter" ξεκίνησε; Δεν νομίζω να έχει οριστεί ακόμα πρεμιέρα
DKNI Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Tελος το Revolution για μενα, το παλεψα για 4 επεισοδια αλλα δεν αντεχεται η σειρα, τραγικα αθλια 1
Aloyminas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Αναμενόμενο....Φάνηκε απ τον πιλότο ότι είναι μούφα σπάνια έχω δει τόσες αρνητικές κριτικές για πιλότο σειράς όπως έχει συμβεί στην περίπτωση του revolution.
Nighthunter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω να έχει οριστεί ακόμα πρεμιέρα Σύμφωνα με το trakt υποτίθεται ότι παίχτηκε χθες αλλά δεν το βλέπω πουθενά.
vlachaquito Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ωδευουμε στην χειροτερη σεζον εβερ??? Ειδα το Arrow, αστειο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα