Προς το περιεχόμενο

2012-2013 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησε και το Modern Family. Εχει ήδη παιχτεί το πρώτο και κυκλοφορούν και ελληνικοί υπότιλοι.

Το είδα, καλό θα λεγα, αλλα στο καπάκι έβαλα το Parks and Rec, το δεύτερο της σεζόν και στα πρώτα 30 δεύτερα γέλασα ποιο πολύ απότι σε όλο το επ του Modern Family. Just saying

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εντωμεταξυ το haven γινεται ποιο ενδιαφερον απο το fringe...

who would have thought...

Not me, το έχω παρατήσει στα 3-4 επεισόδια. Να το πιάσω από την αρχή δηλαδή;

Not me, το έχω παρατήσει στα 3-4 επεισόδια. Να το πιάσω από την αρχή δηλαδή;

τπτ δεν αξιζει να το δεις ολοκληρη σεζον

εκτος απο το ROME that is...

Μια ωρα να βρισκουμε και να κανουμε add τα links στον J.

Θες να πεις ότι δεν χρησιμοποιείς το Feedme addon που έχει η έκδοση nightly σε συνδυασμό με rss feed από releasosite; Ούτε καν rss στον utorrent; Μα που ζεις; :)

• Like 1

Να σου πω την αληθεια πρωτη φορα τ'ακουω αυτα.Αλλα με μια συντομη ερευνα ειδα οτι το ενα χρησιμοποιειται απο firefox,I don't,.Rss feed εχω στο windows gadgetακι μου και γνωριζω τι εχει βγει καθε μερα.Τελος,δεν χρησιμοποιω torrents για καινουργια επεισοδια σειρων.

Δεν έχει σχέση ο Firefox. Το JD Feedme είναι ένα addon μέσα στον Jdownloader. Σε αυτό μπορείς να βάλεις rss feed με φίλτρο για το ποιες σειρές θες να κατεβάσει και σε τι ποιότητα. Το rss feed το βρίσκεις σε site/blog που ανεβάζει τις σειρές σε file hosters. Εγώ το έχω κάνει setup και το πρωί έχουν κατέβει οι σειρές μου στη μορφή mSD που θέλω.

Το φίλτρο μου είναι της μορφής:

"Homeland" "HDTV" "mSD"

Site υπάρχουν πολλά αλλά δεν μπορώ να πω εδώ. Απλά πρέπει να προσέξεις όταν βλέπεις το rss feed του site να λέει όνομα σειράς και ποιότητα στον τίτλο του post για να το βλέπει το Feedme και να ρουφάει τα links.

• Like 1

Είχα την εντύπωση ότι δεν ήταν ενάντια στους κανονισμούς αυτά που είπα. Αν υπάρχει πρόβλημα, να σβηστούν. Δεν έλαβα κάποια ειδοποίηση από mod και υπέθεσα ότι ήταν ΟΚ. Sorry.

Είχα την εντύπωση ότι δεν ήταν ενάντια στους κανονισμούς αυτά που είπα. Αν υπάρχει πρόβλημα, να σβηστούν. Δεν έλαβα κάποια ειδοποίηση από mod και υπέθεσα ότι ήταν ΟΚ. Sorry.

:-D Πλάκα σου κάνω ρε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...