Προς το περιεχόμενο

2012-2013 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αυτή η σειρά την έχει δει κανένας?

Person of interest

Έχω διαβάσει καλά σχόλια για την σειρά και μόνο που είναι από τον μεγάλο Nolan είναι αρκετό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω διαβάσει καλά σχόλια για την σειρά και μόνο που είναι από τον μεγάλο Nolan είναι αρκετό.

Για να ακριβολογούμε, η σειρά είναι από τον μικρό Νόλαν ;)

Για να ακριβολογούμε, η σειρά είναι από τον μικρό Νόλαν

Έχεις δίκαιο και από ότι είδα στο imdb η βαθμολογία για person of interest είναι πολύ καλήLink.png Site: person of interest

Ξεκινάνε και πάλι οι σειρές.

Πρώτη που πάει για κόψιμο (στις προσωπικές προβολές, μην παρεξηγούμαστε) είναι το big bang theory. Την πέμπτη σεζόν την είδα απλά από συνήθεια, ύστερα και από το άθλιο πρώτο επεισόδιο της έκτης, δε νομίζω να της δώσω άλλη ευκαιρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το πρώτο επεισόδιο της 10ης σεζόν του Two and a half men, έχει πάρει πουθενά το μάτι σας ελληνικούς υπότιτλους;

(δεν ξέρω αν έπρεπε να βάλω την ερώτηση στο thread τής συγκεκριμένης σειράς, στο thread τής αναζήτησης υπότιτλων, ή εδώ! Εδώ μου φάνηκε πιο λογικό, αφού αφορά τις τρέχουσες σεζόν...)

edit: Άκυρο! Βρέθηκαν!...

Επεξ/σία από deesnider

6 χρόνια παραείναι πολλά για την συγκεκριμένη σειρά.

Έχει συμβόλαιο και για έβδομη ήδη, οπότε λογικά του χρόνου θα ρίξει αυλαία.

Γενικά στην Αμερική ή που θα κόψουν μια σειρά χωρίς να δεις ποτέ τέλος ή που θα την ξεζουμίσουν όσο πάει ώστε να μην αντέξεις να φτάσεις στο τέλος...

Λίγες οι εξαιρέσεις, δυστυχώς.

underbelly badness...

δεν πανε καλα...

Εχεις δει κανενα αλλο απο το franchise?Ειχα δει μονο την πρωτη,που δεν ηταν ασχημη αλλα δεν με ξετρελανε κιολας,αλλα μεχρι εκει διοτι ειχα διαβασει απο πολλους οτι τα επομενα που ακολουθησαν δεν ηταν στα ιδια στανταρ και ετσι δεν ασχοληθηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις δει κανενα αλλο απο το franchise?Ειχα δει μονο την πρωτη,που δεν ηταν ασχημη αλλα δεν με ξετρελανε κιολας,αλλα μεχρι εκει διοτι ειχα διαβασει απο πολλους οτι τα επομενα που ακολουθησαν δεν ηταν στα ιδια στανταρ και ετσι δεν ασχοληθηκα.

εχω πετυχει και μερικα αλλα και ειναι καλα [δεν ειναι η αποκαλυψη βεβαια]. επισης ειναι βασισμενα σε πραγματικες organized crime ιστοριες της downanda χωρας.

in other news

το touch of cloth εχει μονο 2 επεισοδια...?

:huh:

Επεξ/σία από viper2005

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...