kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Νέα (και άλλη; ) αγγλική αστυνομική σειρά: A Mother's Son.
speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Accused.Βρετανικη σειρα στην οποια σε καθε επεισοδιο ακολουθα ενα χαρακτηρα ο οποιος περιμενει το αποτελσεμα της δικης του και σιγα σιγα ξεδιπλωνει την ιστορια που τον εφερε σε αυτη την θεση.Ειναι βεβαια στη 2η σεζον της αλλα ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια αυτης της σεζον και ηταν αρκετα καλα ιδιαιτερα το δευτερο.Στο πρωτο που ειδα παζει και ο Sean Bean την τραβεστι.ΣΟΚ!!!!
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Να υποθέσω ότι δεν πεθαίνει τουλάχιστον, έτσι; 1
viper2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ηταν κακο το Coma 2012. Ειδικα το τελευταιο κομματι...
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Η σειρά έχει μόνο 2 επεισόδια; Έχεις δει την παλιά ταινία;
viper2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Η σειρά έχει μόνο 2 επεισόδια; YES Έχεις δει την παλιά ταινία; NO don't know man
speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Revolution http://www.imdb.com/title/tt2070791/ Δεν το εχω δει ακομα αλλα παρα πολλοι που διαβαζω λενε για ενα αθλιο πιλοτο ο οποιος κυκλοφορει στα γνωστα σημεια ηδη παρ'ολο που ντεμπουταρει σε δυο περιπου εβδομαδες.To εχει δει κανεις απο εδω?Ελπιζω να μην ειναι τοσο κακο οσο το περιγραφουν ή τουλαχιστον να βελτιωθει στη συεχεια διοτι σαν ιδεα ειναι αρκετα ενδιαφερον.
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Θα περιμένω να βγει το 1ο επεισόδιο σε καλή ποιότητα και τότε θα το δω. Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα. Όσο για το αν θα είναι καλή η σειρά, κρατάω μικρό καλάθι.
viper2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 το elementary το ειδε κανεις; φοβαμαι να κανω κλικ...
speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Θα το δω σημερα.Τα πρωτα reviews λενε για πολυ απλη πλοκη και χωρις καμια ιδιαιτεροτητα στο στυλ της.No surprises there....
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Και σ' αυτό έγινε leak; Υποτίθεται ότι το 1ο επεισόδιο προβάλλεται στις 27 Σεπτεμβρίου.
linuslost Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Revolution http://www.imdb.com/title/tt2070791/ Δεν το εχω δει ακομα αλλα παρα πολλοι που διαβαζω λενε για ενα αθλιο πιλοτο ο οποιος κυκλοφορει στα γνωστα σημεια ηδη παρ'ολο που ντεμπουταρει σε δυο περιπου εβδομαδες.To εχει δει κανεις απο εδω?Ελπιζω να μην ειναι τοσο κακο οσο το περιγραφουν ή τουλαχιστον να βελτιωθει στη συεχεια διοτι σαν ιδεα ειναι αρκετα ενδιαφερον. Revolution http://www.imdb.com/title/tt2070791/ Δεν το εχω δει ακομα αλλα παρα πολλοι που διαβαζω λενε για ενα αθλιο πιλοτο ο οποιος κυκλοφορει στα γνωστα σημεια ηδη παρ'ολο που ντεμπουταρει σε δυο περιπου εβδομαδες.To εχει δει κανεις απο εδω?Ελπιζω να μην ειναι τοσο κακο οσο το περιγραφουν ή τουλαχιστον να βελτιωθει στη συεχεια διοτι σαν ιδεα ειναι αρκετα ενδιαφερον. Εγω παλι διαβασα για εναν τελειο πιλοτο και ψηθηκα πολυ....Μην μου το χαλας τωρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Και σ' αυτό έγινε leak; Υποτίθεται ότι το 1ο επεισόδιο προβάλλεται στις 27 Σεπτεμβρίου. 17 όχι 27
kostas_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στο IMDB και όχι μόνο, λένε ότι το 1ο επεισόδιο θα προβληθεί 27 Σεπτεμβρίου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στο IMDB και όχι μόνο, λένε ότι το 1ο επεισόδιο θα προβληθεί 27 Σεπτεμβρίου. στα πρώτα 6 secs του επεισοδίου λέει 17 Σεπτεμβρίου τώρα αν πήγαν από τις 17 στις 27 ή το αντίστροφο δεν γνωρίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα