xavier Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 ωραιο το τρειλερ, λεει τιποτα? το bullet in the face.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 διαμαντι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ξεκίνησε και το Copper. Για να δούμε τι λέει. Περιμένω κάτι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καλο ηταν το πρωτο επεισοδιο. Ωραια παραγωγη φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 η Nickelodon εβγαλε σημερα trailer που δειχνει ολες τις νεες σειρες που θα ξεκινησουν απο Σεπτεμβριο και βεβαια δειχνει και τς χελωνες!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HPm_Q0FFyl8 τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 ? ? ? Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ειδα το πιλοτο του copper , δεν μου αρεσε καθολου...Καπου πρεπει να ειχα διαβασει καλα σχολια γιατι το ειχα βαλει στο προγραμμα...αλλα μαπα...δεν βλεπω να το συνεχιζω, αν και ισως να του δωσω 1-2 ευκαιριες ακομα...κυριως θελω να δω αν ειναι procedural οπως μου φανηκε απο το 1ο... bullet in the face, πολυ καφριλα, αλλα περιμενα περισσοτερο αιμα και σεξ...αλλα ακομα και ετσι ειχε χαβαλε... 2 ακομα κακες σειρες που βλεπω αυτο το καιρο ειναι το political animals και το hell on wheels. το 1ο το βλεπω επειδη γουσταρω τα πολιτικα αλλα αυτο ειναι πολυ κλισαρισμενο και σαπουνοπεροειδες. βεβαια τωρα που ξεκινησε το boss ψιλοκαλυπτομαι με τα πολιτικα και ισως το κοψω...το 2ο απλα βλεπεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Το Political Animals απ' ότι κατάλαβα είναι μίνι σειρά. Δεν έχω ακούσει κάτι για 2ο κύκλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Το Political Animals απ' ότι κατάλαβα είναι μίνι σειρά. Δεν έχω ακούσει κάτι για 2ο κύκλο. τωρα προσεξα οτι η 1η σεζον θα ηταν μονο 6 επεισοδεια...ε λογικα το καναν ετσι γιατι η γουιβερ θα ειχε φορτωμενο προγραμμα...ετσι οπως το τελειωσαν, θα ειναι πολυ ακυρο αν δεν δειξουν 2η σεζον...φανταζομαι οτι εξαρταται απο τη τηλεθεαση...δεν θα κλαψω κιολας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ψιλό άσχετη ερώτηση... σταμάτησαν οι uploaders rs / fs etc etc των επεισοδίων / σειρών και εδώ και 1 εβδομάδα έχει πέσει περονόσπορος ή έγινε τίποτα ? (ή έχει γίνει κανένα καινούργιο σίτε με rs / fs links και δεν το ξέρω) 1) εάν χρειάζεται διαγράψτε την ερώτηση μου 2) εάν χρειάζεται και μπορείτε απαντήστε μου μέσω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ολα γεματα ειναι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
romanticp Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 το bullet in the face τι υπόθεση έχει μαγκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 εξαιρετικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakaitetoiaa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ενταξει τα εσπασε το suits...Το ξεκινησα το σάββατο και ειμαι 2η σεζον 5ο επεισόδιο...κάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Πολυ πιο ωραιο το δευτερο επεισοδιο του Copper σε σχεση με τον πιλοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα