Προς το περιεχόμενο

2012-2013 TV Season

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η Nickelodon εβγαλε σημερα trailer που δειχνει ολες τις νεες σειρες που θα ξεκινησουν απο Σεπτεμβριο και βεβαια δειχνει και τς χελωνες!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HPm_Q0FFyl8

τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειδα το πιλοτο του copper , δεν μου αρεσε καθολου...Καπου πρεπει να ειχα διαβασει καλα σχολια γιατι το ειχα βαλει στο προγραμμα...αλλα μαπα...δεν βλεπω να το συνεχιζω, αν και ισως να του δωσω 1-2 ευκαιριες ακομα...κυριως θελω να δω αν ειναι procedural οπως μου φανηκε απο το 1ο...

bullet in the face, πολυ καφριλα, αλλα περιμενα περισσοτερο αιμα και σεξ...αλλα ακομα και ετσι ειχε χαβαλε...

2 ακομα κακες σειρες που βλεπω αυτο το καιρο ειναι το political animals και το hell on wheels. το 1ο το βλεπω επειδη γουσταρω τα πολιτικα αλλα αυτο ειναι πολυ κλισαρισμενο και σαπουνοπεροειδες. βεβαια τωρα που ξεκινησε το boss ψιλοκαλυπτομαι με τα πολιτικα και ισως το κοψω...το 2ο απλα βλεπεται...

Το Political Animals απ' ότι κατάλαβα είναι μίνι σειρά. Δεν έχω ακούσει κάτι για 2ο κύκλο.

τωρα προσεξα οτι η 1η σεζον θα ηταν μονο 6 επεισοδεια...ε λογικα το καναν ετσι γιατι η γουιβερ θα ειχε φορτωμενο προγραμμα...ετσι οπως το τελειωσαν, θα ειναι πολυ ακυρο αν δεν δειξουν 2η σεζον...φανταζομαι οτι εξαρταται απο τη τηλεθεαση...δεν θα κλαψω κιολας...

ψιλό άσχετη ερώτηση... σταμάτησαν οι uploaders rs / fs etc etc των επεισοδίων / σειρών και εδώ και 1 εβδομάδα έχει πέσει περονόσπορος ή έγινε τίποτα ? (ή έχει γίνει κανένα καινούργιο σίτε με rs / fs links και δεν το ξέρω)

1) εάν χρειάζεται διαγράψτε την ερώτηση μου

2) εάν χρειάζεται και μπορείτε απαντήστε μου μέσω pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...