alex52 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γεια χαρά σε όλους εδώ και κάποιες ημέρες έχει πέσει στα χέρια μου μια μητρική της ASUS P5KPL-CM,και θέλω να την ωθήσω στα μέγιστα.Για αυτό ζητώ την γνώμη σας να επιλέξω Core 2 Duo ή Core 2 Quand; Θα είχα μεταβεί κατευθείαν σε Core 2 Quand λόγω το ότι διαθέτουν ποιο πολλούς πυρήνες , αλλά ένας φίλος μου είπε ότι υπάρχουν και αξιόλογοι Core 2 Duo επεξεργαστές κοντα σε επιδόσεις τον Core 2 Quand . Εσείς παιδιά την προτείνετε το μηχάνημα το θέλω για Full HD & video games. Ευχαριστώ.
nikos1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γεια χαρά σε όλους εδώ και κάποιες ημέρες έχει πέσει στα χέρια μου μια μητρική της ASUS P5KPL-CM,και θέλω να την ωθήσω στα μέγιστα.Για αυτό ζητώ την γνώμη σας να επιλέξω Core 2 Duo ή Core 2 Quand; Θα είχα μεταβεί κατευθείαν σε Core 2 Quand λόγω το ότι διαθέτουν ποιο πολλούς πυρήνες , αλλά ένας φίλος μου είπε ότι υπάρχουν και αξιόλογοι Core 2 Duo επεξεργαστές κοντα σε επιδόσεις τον Core 2 Quand . Εσείς παιδιά την προτείνετε το μηχάνημα το θέλω για Full HD & video games. Ευχαριστώ. εννοείτε quant core. ποιος ο λογος να πας σε 2πυρηνες??
alex52 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Συγκεκριμένα το καλύτερο Quad μοντέλο σε επιδόσεις και κατανάλωση ποιο είναι;
nikos1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Συγκεκριμένα το καλύτερο Quad μοντέλο σε επιδόσεις και κατανάλωση ποιο είναι; δες ποιος ειναι απο το support list της μητρικης σου και αν το βρεις σε καλη τιμη και αξίζει να κανεις ενα τετοιο συστημα καντο.
nikos1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ok ευχαριστώ!!! αν και δεν αξηζει να δωσεις λεφτα για ενα τετοιο pc αν δεν τα βρεις σε ακρως δελεαστική τιμη.
ninos30 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εσείς παιδιά την προτείνετε το μηχάνημα το θέλω για Full HD & video games. Επειδή δεν πρόκειται να βρεις κάτι αξιόλογο σε λογικά χρήματα (εδώ για τον q6600 ζητάνε 100 ευρω!) μάλλον να αρχίσεις να βλέπεις κάτι καινούριο εξ ολοκλήρου. Μην νομίζεις ότι σου έπεσε και καμιά super γουάο MB. Ακόμα και στα χρόνια της μέτρια προς κακή ήτανε. Σήμερα πάνω από 20 ευρώ μεταχειρισμένη δεν θα έκανε (αν βρισκότανε κάποιος να την αγοράσει). Μόνο τα χρήματα για DDR2 να ξοδέψεις, κρίμα είναι. Εκτός αν τα έχεις όλα...
alex52 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οπότε πάμε για κάτι καινούργιο .Για τους καινούργιους AMD FX τι λέτε έχω δει κάποιες αγγελίες για τον fx 8120 γύρω στα 100ε αξίζει;Eγώ όπως γράφω το μηχάνημα το θέλω για full hd movies & full hd gaming.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Άνοιξε νέο θέμα στις αναβαθμίσεις συμπληρώνοντας αναλυτικά τη φόρμα γιατί θα χαθεί η μπάλα εδώ και δεν θα βοηθηθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα