PhonEee Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αμα ενα κινητο που δεν ειναι android Μπορει να γινει? ειναι λιγο χαζο αλλα λεω μηπως γιατι δεν ξερω
Dklearhos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 μπααα... καλύτερα πουλα το και πάρε άλλο με την διαφορά χρημάτων. Υπάρχουν αnbdroid kinita από 80€ http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=android και στις αγγελίες μπορείς να βρεις φτηνότερα.
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Για μερικά κινητά έχουν βγει κάποιες εκδόσεις που δουλεύουν αλλά δεν είναι επίσημες και έχουν bugs. Βέβαια η πλειοψηφία των κινητών που δεν βγαίνει με android απο την αρχή δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα. Για ποιο κινητό μιλάς συγκεκριμένα;
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτά με τα κινέζικα λειτουργικά; Αυτά δεν ξέρουν και τα ίδια τι λειτουργικό τρέχουν Σε γενικές γραμμές δεν το βλέπω... Ανέβασε όμως το πλήρες μοντέλο (κάτω απο την μπαταρία) μπας και ξέρει κανένας άλλος κάτι.
nikoskon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αμα ενα κινητο που δεν ειναι android Μπορει να γινει? ειναι λιγο χαζο αλλα λεω μηπως γιατι δεν ξερω Συσκευές όπως τα: HTC HD2 Vodafone H1 μπορούν να πάρουν λειτουργικό Android με εξαιρετικά αποτελέσματα! Αλλά καλύτερα προσανατολίσου σε καινούρια Android συσκευή!
orlox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Υπαρχει ενα κινεζοiphone Που τρεχει android themed αλλα iphone
PhonEee Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παντως το κινητο ειναι πολυ ΒΛΑΚΙΑ!!! btw παλι καλα δεν ειναι δικο μου ενως friend Και μου το εδωσε ετσι γινεται ρε παιδια να του κανω τιποτα να αλαξω μενου και ετσι γιατι ειναι.... !!!
orlox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παντως το κινητο ειναι πολυ ΒΛΑΚΙΑ!!! btw παλι καλα δεν ειναι δικο μου ενως friend Και μου το εδωσε ετσι γινεται ρε παιδια να του κανω τιποτα να αλαξω μενου και ετσι γιατι ειναι.... !!! Δεν νομιζω να μπορεις να του κανεις οτιδηποτε εκτος και αν ειναι αυτο που σου ειπα πιο πανω. Γενικα ειμαι της αποψης οτι οποιος περνει iphone replica ειναι αξιος της μοιρας του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα