Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :) Αποφασισα να φτιαξω ενα Gaming Forum που θα ασχολειται αποκλειστηκα με games reviews κτλπ.

Αυτο που θελω ειναι καποια ατομα να με βοηθησουν (και αν θελουν να συνεργαστουμε δηλαδη να ειναι και αυτοι admins) Θα ηθελα ατομα λοιπον που να ξερουν απο:

Design

Scripting κτλπ.

οσοι θελουν να συνεργαστουμε και να γινουν admins δεν χρειαζεται να εχουν πολλες γνοσεις :)

Επισης αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο host και φθηνο :)

Δημοσ.

Τι ακριβως θελεις να σου φτιαξει αυτος ο συνεργατης σου?

και για τι budget μιλαμε?

αν θελεις στειλε μου πμ για περισσοτερα.

Δημοσ.

Αρχικά, το μόνο που έχω να πω είναι να βγάλεις το ράδιο από τη σελίδα: www.fantastic-forum.info ή έστω να μην αρχίζει αυτόματα. Με πέθανες. :-D

Δημοσ.

Αρχικά, το μόνο που έχω να πω είναι να βγάλεις το ράδιο από τη σελίδα: www.fantastic-forum.info ή έστω να μην αρχίζει αυτόματα. Με πέθανες. :-D

Βασικα δεν ειναι δικο μου αυτο το φορουμ :P κανω αλλο δικο μου για games αλλα δν ειναι ετοιμο ακομα :P

Δημοσ.

Γεια σας :) Αποφασισα να φτιαξω ενα Gaming Forum που θα ασχολειται αποκλειστηκα με games reviews κτλπ.

Αυτο που θελω ειναι καποια ατομα να με βοηθησουν (και αν θελουν να συνεργαστουμε δηλαδη να ειναι και αυτοι admins) Θα ηθελα ατομα λοιπον που να ξερουν απο:

Design

Scripting κτλπ.

οσοι θελουν να συνεργαστουμε και να γινουν admins δεν χρειαζεται να εχουν πολλες γνοσεις :)

Επισης αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο host και φθηνο :)

Ενδιαφέρομαι.Στείλε μου π.μ για περισσότερα

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αφου ειναι gaming forum,γιατι η lifestyle μερια του ειναι μεγαλυτερη απο του gaming? :blink:

Για να γεμισει το forum..αλλα εχω περισσοτερο περιεχομενο στα παιχνιδια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...