karolos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνεχώς αλλά έχω μια αγγελιά πυο να τρέχει. Τις άλλες τις έχω κάνει locked. Γιατί, ποιές είναι οι ενεργές αγγελίες? Μπορούμε να κάνουμε μια αγγελία cancel?
antonl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Έχεις μία στις 29/05 και μια στις 03/06. Λογικά αύριο θα μπορείς να βάλεις μία ακόμα. Δεν έχει σημασία το status της αγγελίας σου, όπως και να ναι, μετράει για μία.
karolos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Οκ, ευχαριστώ παιδιά. δεν θα ήταν χρήσιμο όμως αν κλειδώναμε μια αγγελία να μην μέτραγε στις 2?!
antonl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μα έτσι θ ακυρωνόταν ο λόγος ύπαρξης αυτού του όρου Ο καθένας θα μπορούσε να βάλει όσες αγγελίες θέλει όσο συχνά θέλει, αρκεί να τις κλείδωνε όλες εκτός από 2. Απ όσο ξέρω, ο λόγος ύπαρξης του section των αγγελιών είναι για την εξυπηρέτηση των χρηστών του forum που θέλουν να πουλήσουν 2-3 πράγματα και μ αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο δύσκολη η ζωή των «εμπόρων» που χουν να πουλήσουν πολύ περισσότερα προϊόντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις