Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εκανα αγορα της gtx670 αλλα οθονη εχω μια του 2007 Philips 19" οποτε αναγκαστικα θα την συνδεσω μεσω DVI to VGA adapter στην καρτα και ξερω το maximum σε αναλυση θα ειναι 1440χ900.Θα υστερω πολυ στο gaming λετε;Αν ειναι να δω μια αξιοσημειωτη διαφορα με καινουργια οθονη να την αντικαταστησω αλλιως να κρατησω την τωρινη τι λετε;

Δημοσ.

Περα του γεγονότος ότι η 670 παει εντελως χαμένη με αυτή την οθονη. Το gaming σε τοσο χαμηλές αναλύσεις δεν είναι και ότι καλύτερο...

Οποτε ναι η αλλαγή οθόνης επιβάλεται...

Αν σκοπευες να μείνεις με αυτή την οθόνη πιο ακυρη επιλογή απο την 670 δεν υπήρχε...

Για την ιστορια για πες και το υπολοιπο συστημα σου...

Δημοσ.

χμμμ ναι και εγω αυτο ψιλοσκεφτομουν μια νεα οθονη επιβαλεται με την 670. Τι λετε για αυτη;

Philips Brilliance C-line 234CL2SB - Οθόνη υπολογιστή - LED - 23" στα 153ε μαζι με μεταφορικα.

Α οσο για το συστημα, ι7 3770κ, mobo asus p8z77-v pro, gpu την ποιο πανω :P , ram g.skill 8gb 1600,psu corsair tx650 v2, κουτι corsair 500r, ψυκτρα corsair hydro h60, ssd sandisk extreme 120gb.

Δημοσ.

σορυ ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι θεσσαλονικη. τα μεταφορικα στις 3 προηγουμενες ειναι απο 20 ευρω :rolleyes: το μπατζετ γυρω στα 150-160 ευρω εκει.Η προηγουμενη που εκανα λινκ που υστερει;

Δημοσ.

σορυ ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι θεσσαλονικη. τα μεταφορικα στις 3 προηγουμενες ειναι απο 20 ευρω :rolleyes: το μπατζετ γυρω στα 150-160 ευρω εκει.Η προηγουμενη που εκανα λινκ που υστερει;

Τότε δες αυτές:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26271&cat=10

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27023&cat=10

Αυτή που κοίταγες υστερεί στο panel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...