Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα string το οποιο το περνώ ως παράμετρο σε μια συναρτηση.Το περιεργο είναι οτι αλλοιώνεται το στρινγ μόνο μέσα στην συνάρτηση δηλαδή πριν και αφού την καλέσω το στρινγ έχει σωστό περιεχόμενο.Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Έχω ένα string το οποιο το περνώ ως παράμετρο σε μια συναρτηση.Το περιεργο είναι οτι αλλοιώνεται το στρινγ μόνο μέσα στην συνάρτηση δηλαδή πριν και αφού την καλέσω το στρινγ έχει σωστό περιεχόμενο.Τι μπορεί να φταίει?

Μήπως δεν περνάς σωστά την παράμετρο?

Γράψε αν θες το String πριν και κατά την εκτέλεση της συνάρτησης.

Δημοσ.

Μόνο αν δούμε τον κώδικα μπορούμε να βοηθήσουμε αξιόπιστα.

Δημοσ.

Δεν θέλω να δημοσιεύσω τον κώδικα,γιατί ειναι εργασία για την σχολή.Απλα υποθέστε αυτο πιστεύω θα βοηθήσει.

Δημοσ.

Δεν θέλω να δημοσιεύσω τον κώδικα,γιατί ειναι εργασία για την σχολή.Απλα υποθέστε αυτο πιστεύω θα βοηθήσει.

Δεν χρειάζεται να βάλεις όλο τον κώδικα, μόνο το ορισμό του string, τυχόν αναθέσεις που του κάνεις πριν το περάσεις στη συνάρτηση, καθώς και την κλήση της συνάρτησης. Α, και τον κώδικα της συνάρτησης (αν και αυτός ίσως δεν χρειαστεί).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...