Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα

αντιμετωπιζω ενα θεμμα με την καρτουλα οτι παιχνδια βαλω με τα πεταει εξω δηλαδη πιο συγκεκριμενα

οταν παιζω ενα παιχνιδι αυτο υστερα απο καποια ωρα το πεταει εξω και στα 2 λογισμικα που εχω και στα 7 και στα χπ

εκανα τεστ 3d mark τα fps ειναι 7.8 σε αναλυση 1280χ1024 επισης ετρεξα και furmark σηκωσε θερμοκρασια μεχρι 82 βαθμους περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω

Δημοσ.

Καθάρισε την ψύκτρα της κάρτας γραφικών. Μετά ξαναδοκίμασε το furmark και δες αν επεσαν οι θερμοκρασίες. Επίσης κάνε ενημέρωση των οδηγών της κάρτας με τους πιο πρόσφατους.

Δημοσ.

Καθάρισε την ψύκτρα της κάρτας γραφικών. Μετά ξαναδοκίμασε το furmark και δες αν επεσαν οι θερμοκρασίες. Επίσης κάνε ενημέρωση των οδηγών της κάρτας με τους πιο πρόσφατους.

Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες για καλοκαίρι και furmark. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξει την κάρτα, ειδικά αν δεν είναι εξοικειωμένος.

Πάνο απεγκατέστησε με driver sweeper σε safe mode τους drivers, πέρνα ξανά καινούριους και βλέπουμε.

Δημοσ.

το εκανα δυνοσαυρε ξανα το ειδιο παλι τα ειδια πρωβλημματα μαλον ειναι η καρτα γραφικων εχει θεμμα γιατι και το call of duty το δειχνει με σκιες εβαλα οδηγους καινουριους τους πιο προσφατους αλλα παλι τιποτα τι κανουμε τωρα?

Δημοσ.

το πρωβλημμα ειναι οτι δεν εχω αλλο μηχανημα και οι φιλοι μου δεν θελουνε να την δωκιμασουνε

μια λυση τωρα ειναι να την βγαλω και να την παω στο πλαισιο να την δουν εκει περα

παιδια αν σας πω αποτελεσματα απο 3d mark θα βοηθησει καθολου?

Δημοσ.

δεινοσαυρε δεν μου εβγαλε καποιο πρωβλημμα το εκανα αλλα δεν εβγαλε τιποτα αλλα ολα αυτα εμενα μου φενονται παρα πολυ περιεργρα και δεν ξερω απο που ειναι

Δημοσ.

To ετρεξες με το error check ενεργοποιημένο? Σίγουρα το έτρεξες για την κάρτα? Πόσταρε λιγο το screenshot που σου ζήτησα.

Αν βγάζει αυτό, βγάζει και το furmark δεν μπορώ να πω ότι έχει πρόβλημα η κάρτα. Ή κάτι πάει στραβά με τον driver ή με τα windows. Κατέβασε παλιότερο driver να δεις τι γίνεται.

Από την άλλη και με δεδομένο ότι ισχυρίζεσαι πώς σου έχουν δώσει 17 "ελαττωματικες" 550 στη σειρά, καταλήγω ότι κάτι κάνεις εσύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...