alexkoukou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 γεια και καλό απόγευμα, Έχω παραγγείλει μια μητρική που θα μπει σε Phenom II X6 και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω την κάρτα γραφικών στη 2η θύρα της μητρικής αυτής
nikos1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 γεια και καλό απόγευμα, Έχω παραγγείλει μια μητρική που θα μπει σε Phenom II X6 και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω την κάρτα γραφικών στη 2η θύρα της μητρικής αυτής δεν ειμαι συγουρος αλλα αν την βαλεις στο δευτερο pci-e θα δουλευει χ8 οποτε καλύτερα στο πρωτο.
alexkoukou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 δηλαδή δεν θα έχει αποδόσεις σε σχεση με την 1η θύρα?
nikos1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 δηλαδή δεν θα έχει αποδόσεις σε σχεση με την 1η θύρα? οχι δεν θα αποδίδει οπως αν την βαλεις στην πρώτη
ninos30 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Σύμφωνα με αυτό: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=870%20Extreme3&cat=Specifications Και τα 2 X16 είναι. 8x+8x δουλεύουν σε CF. Αλλά και 8x να δουλεύει τελικά, οι διαφορές είναι μηδαμινές. Αλήθεια, γιατί θέλεις να το βάλεις στο κάτω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα