geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θα ήθελα να κανω preorde ενα παιχνιδι απο το amazon.co.uk και επειδη ειναι η πρωτη φορα εχω καποιες ερωτησεις: 1. Ενω το παιχνιδι κοστιζει 34.99 και επιλεγω τα δωρεαν μεταφορικα γιατι μου λεει συνολο 35.87; 2. Τα χρηματα πρεπει να τα βαλω απο τωρα ή μια μερα πριν την release date οπου και θα το στειλουν; 3. Αυτο που λεει απο πανω Pre-order price guarantee και θελει τα το επιλεξω τι ειναι; Ευχαριστω εκ των προτερων! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2012 από geowizard
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, Θα ήθελα να κανω preorde ενα παιχνιδι απο το amazon.co.uk και επειδη ειναι η πρωτη φορα εχω καποιες ερωτησεις: 1. Ενω το παιχνιδι κοστιζει 34.99 και επιλεγω τα δωρεαν μεταφορικα γιατι μου λεει συνολο 35.87; Είναι η διαφορά ΦΠΑ στην Αγγλία (20%) και στην Ελλάδα (23%). Οτιδήποτε παραγγέλνεις σπο amazon επιβαρύνεσαι επιπλέον την διαφορά ΦΠΑ για Ελλάδα (+3%) 2. Τα χρηματα πρεπει να τα βαλω απο τωρα ή μια μερα πριν την release date οπου και θα το στειλουν; Τα χρήματα, αφού πρόκειται για pre order και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, βάλτα κοντά στην ημερομηνία παραλλαβής. Άλλωστε το amazon χρεώνει την κάρτα σου όταν πρόκειται να σου αποστείλει τις παραγγελίες και όχι νωρίτερα όπως συμβαίνει με άλλα καταστήματα. 3. Αυτο που λεει απο πανω Pre-order price guarantee και θελει τα το επιλεξω τι ειναι; Σου δίνει την δυνατότητα, σε περίπτωση που πέσει η τιμή στο game όταν γίνει διαθέσιμο, να το παραλάβεις με την νεότερη μειωμένη τιμή και όχι με αυτή που το προ-παρήγγειλες. Ευχαριστω εκ των προτερων!
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση. Στο 3 ομως εαν αυξηθει η τιμη θα το παρω με την αυξημενη;
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση. Στο 3 ομως εαν αυξηθει η τιμη θα το παρω με την αυξημενη; Την τιμή την κλειδώνεις. Παραπάνω ΔΕΝ πληρώνεις παρά μόνο παρακάτω εφόσον φυσικά συμβεί αυτό που έγραψα πρίν. Δηλαδή να πέσει η τιμή του όταν τελικά γίνει διαθέσιμο. Αυτό είναι άλλο ένα απο τα καλά του amazon.
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Την τιμή την κλειδώνεις. Παραπάνω ΔΕΝ πληρώνεις παρά μόνο παρακάτω εφόσον φυσικά συμβεί αυτό που έγραψα πρίν. Δηλαδή να πέσει η τιμή του όταν τελικά γίνει διαθέσιμο. Αυτό είναι άλλο ένα απο τα καλά του amazon. Ωραια, ευχαριστω!
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Τίποτα, υπομονή (όπως όλοι μας) μέχρι να κυκλοφορήσει το καψοπαίχνιδο. Θα ναι και χειμώνας.... τέλεια!
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Τίποτα, υπομονή (όπως όλοι μας) μέχρι να κυκλοφορήσει το καψοπαίχνιδο. Θα ναι και χειμώνας.... τέλεια! Αλλα αφου το εχουν ετοιμο τι τους πειραζει να το βγαλουν τωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα