Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

θελω να κανω αναβαθμιση στο pc καθως το εχω 3 χρονια και δεν του εχω αλλαξει ακομα τιποτα ετσι θα ηθελα να του κανω μια αναβαθμιση σταδιακα και λεω να αρχισω απο τον επεξεργαστη και την μητρικη

ποσο που διαθετω :μεχρι 300 ευρω

χρηση: περισσοτερο gaming και internet

δεν χρειαζομαι οθονη ουτε πληκτρολογιο ποντικι ηχεια

Περιοχη:Ηλιουπολη(Αθηνα)

Δεν νομιζω να μπορω να τα συνδεσω μονος μου αλλα εχω καποιον που μπορει να βοηθησει

Και τελος δεν εχω προβλημα απο το που θα ειναι τα κομματια

εχω βαλει καποια στο μυαλο μου αλλα δεν ξερω ακομα αν θα ειναι αυτα που θα αγορασω

Επεξεργαστης:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-2500-s1155-3-30GHz-6MB-BX80623I5250C.htm

Μητρικη:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm

Α και κατι τελευταιο δεν ξερω αν χρειαζεται αγορα τροφοδοτικου αν χρειαζεται παρακαλω πειτε μου

Δημοσ.

λοιπον επεξ:Intel core 2 quad q8200

mobo:asustek p5kpl-cm

καρτα γραφικων:Radeon hd 4850

τροφοδοτικο:PSP-575P2P

AC INPUT:115/220-240VAC 8/5A 60/50HZ

MAX OUTPUT POWER 405W

σκληρο δισκο : WD6400AAKS-65A780

Oθονη:turbo-x tx221 1680x1050(σκοπευω να την αλλαξω αλλα πιο μετα)

κουτι θα σε γελασω ποιο μοντελο ειναι παντως ειναι turbo-x

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις ούτε επεξεργαστή ούτε μητρική, αυτά που έχεις είναι πολύ καλά και δεν θα δεις διαφορές με αυτά που λες. Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Πιθανώς και μνήμη καθώς δεν μου λες πόση έχεις. Επίσης έναν ssd για να στήσεις λειτουργικό και προγράμματα, θα δώσει άλλη πνοή στο μηχάνημα.

Στο gaming το βασικότερο είναι η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής σου δεν θα έχει πρόβλημα με τις περισσότερες σύγχρονες κάρτες.

Στα 300 ευρώ η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις είναι αυτή:

Κάρτα: ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP

Τροφοδοτικό: Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail

Δημοσ.

Στα παιχνίδια όχι. Θα αλλάξει όμως γενικά η απόκριση του μηχανήματος προς το καλύτερο. Έχω να σου προτείνω αλλά είναι ανάλογα κμε το πόσα δίνεις. Αν δεν μπορείς να ανέβεις από τα 300, πάρτον αργότερα και πάρε αυτά τα δύο που σου λέω.

Πόση μνήμη ram έχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...