poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 αν εννοεις λογαριασμος απο την Forthnet θα ερθει λογικα οταν τελειωσει ολη η ιστορια και λογικα δυο μηνες μετα τον προηγουμενο που ειχε ερθει και θα ειναι και ο τελευταιος.αν εννοεις λογαριασμο απο το νεο παροχο θα ερθει κανα μηνα μετα την ενεργοποιηση.
gs20309 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 και να το δουν απο το γερμανο παλι δεν εχει νοημα.οταν ειναι να ενεργοποιηθει θα ενεργοποιηθει.β.εξοπλισμο εχει ο bill ηδη.γ.αντι να παρει τον γερμανο μπορει να παρει και τον οτε χωρις μεσαζοντες και να ρωτησει. 2.κανονικα ο οτε κανει 10-15 μερες οταν ειναι να φυγει καποιος απο τον οτε η οταν ειναι καποιος απο τον εναν παροχο να παει στον αλλον.συνηθως οταν ειναι να παει καποιος πισω στον οτε η να ενεργοποιησει καινουρια συνδεση στον οτε ο οτε το φτιαχνει σε 2-3 μερες. ναι προπληρωνεις τον πρωτο μηνα και συνηθως στο τελος ειτε εισαι οτε ειτε σε εναλακτικο πιστωνεται αναλογα τη χρηση που εχεις κανει στο τελος.αν εχει παρει πχ χ τηλεφωνα απλα δεν θα τα πληρωσει αφου θα πιστωθουν με αυτο που εχει προπληρωσει.αλλα ναι γινεται συμψιφισμος οσο ξερω σε ολες τις εταιρειες.ακομα και απο τον οτε οταν φευγεις ερχεται τελευταιος εκκαθαριστικος και συνηθως παιρνεις πισω χρηματα. ο γερμανός είναι οτε, δεν είναι μεσάζον. έχει το ίδιο σύστημα παραγγελιοληψίας και η επιστροφή από άλλο πάροχο κάνει γύρω στις 10μέρες. και η γραμμή ενεργοποιείται πιο γρήγορα όταν κάποιος πιέζει. αν πάρει έγγριση η επιστροφή μετά είναι θέμα τεχνικής υπηρεσίας το πόσο γρήγορα θα την διεκπαιρεώσει ανάλογα με το φόρτο εργασίας τους. καλοκαίρι επειδή ειδικά σε χωριά παίρνουν άδεια οι περισσότεροι τεχνικοί αν δεν κοιτάζει κάποιος την αίτηση να πιέσει μπορεί να κάνει κ μήνα να ενεργοποιηθεί. αυτά.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ο γερμανός είναι οτε, δεν είναι μεσάζον. έχει το ίδιο σύστημα παραγγελιοληψίας και η επιστροφή από άλλο πάροχο κάνει γύρω στις 10μέρες. και η γραμμή ενεργοποιείται πιο γρήγορα όταν κάποιος πιέζει. αν πάρει έγγριση η επιστροφή μετά είναι θέμα τεχνικής υπηρεσίας το πόσο γρήγορα θα την διεκπαιρεώσει ανάλογα με το φόρτο εργασίας τους. καλοκαίρι επειδή ειδικά σε χωριά παίρνουν άδεια οι περισσότεροι τεχνικοί αν δεν κοιτάζει κάποιος την αίτηση να πιέσει μπορεί να κάνει κ μήνα να ενεργοποιηθεί. αυτά. ο γερμανος απλα συμπληρωνει μια αιτηση δεν κανει ο ιδιος την αλλαγη.στην αλλαγη στον οτε απο αλλο παροχο θα την κανει α.το κομματι που θα πει σε ποιο οριο θα ενεργοποιηθει ο πελατης (back office συνηθως) και μετα ο κατανεμηταριος που θα γυρισει τονχαλκο απο τον Previous παροχο στον οτε.οποτε ειτε γερμανος ειναι ειτε oteshop ενα και το ιδιο.απο τριτους θα γινει η ενεργοποιηση.τωρα αν ο αλλος ουρλιαζε οτι καθυστερει εκει ειτε στον γερμανο κανει το παραπονο η παει στον οτε στα κεντρικα η δια τηλεφωνου το πως και αν θα εξυπηρετηθει ειναι αλλη ιστορια.σε χωρια και γενικα αν ειναι να γυρισει η γραμμη απο εναν παροχο σε αλλον ειναι 10 λεπτα δουλειας αφου μονο ο κατανεμηταριος κανει την αλλαγη.το δυσκολο ειναι αμα ειναι κατασκευη βρογχου που πρεπει να βγει τεχνικος εξω.οποτε εκει αμα ειναι λιγοτερα ατομα πραγματι ειναι πιο δυσκολο.
gs20309 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ο γερμανος απλα συμπληρωνει μια αιτηση δεν κανει ο ιδιος την αλλαγη.στην αλλαγη στον οτε απο αλλο παροχο θα την κανει α.το κομματι που θα πει σε ποιο οριο θα ενεργοποιηθει ο πελατης (back office συνηθως) και μετα ο κατανεμηταριος που θα γυρισει τονχαλκο απο τον Previous παροχο στον οτε.οποτε ειτε γερμανος ειναι ειτε oteshop ενα και το ιδιο.απο τριτους θα γινει η ενεργοποιηση.τωρα αν ο αλλος ουρλιαζε οτι καθυστερει εκει ειτε στον γερμανο κανει το παραπονο η παει στον οτε στα κεντρικα η δια τηλεφωνου το πως και αν θα εξυπηρετηθει ειναι αλλη ιστορια.σε χωρια και γενικα αν ειναι να γυρισει η γραμμη απο εναν παροχο σε αλλον ειναι 10 λεπτα δουλειας αφου μονο ο κατανεμηταριος κανει την αλλαγη.το δυσκολο ειναι αμα ειναι κατασκευη βρογχου που πρεπει να βγει τεχνικος εξω.οποτε εκει αμα ειναι λιγοτερα ατομα πραγματι ειναι πιο δυσκολο. αυτό σου λέω, ο υπάλληλος του oteshop ποτέ δεν θα μπει στη διαδικασία να εξυπηρετήσει περαιτέρω από την συμπλήρωση της αίτησης γιατί έχει το δημοσιουπαλληλίστικο στυλ. ο υπάλληλος του γερμανού θα πρέπει να βρει γιατί κάτι καθυστερεί κ να το επιταχύνει. είτε είναι ανεξόφλητο από παλιά σύνδεση, είτε γιατί έχει άδεια ο κατανεμητής, είτε γιατί η αίτηση ακυρώθηκε λόγω του ότι δεν υπάρχουν γραμμές στη περιοχή, είτε γιατί ο πελάτης δεν ενημερώθηκε ποτέ ότι πρέπει να πληρώσει για να του τραβήξουν στύλο μέχρι το σπίτι του και όλα τα καλα..
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 αυτό σου λέω, ο υπάλληλος του oteshop ποτέ δεν θα μπει στη διαδικασία να εξυπηρετήσει περαιτέρω από την συμπλήρωση της αίτησης γιατί έχει το δημοσιουπαλληλίστικο στυλ. ο υπάλληλος του γερμανού θα πρέπει να βρει γιατί κάτι καθυστερεί κ να το επιταχύνει. είτε είναι ανεξόφλητο από παλιά σύνδεση, είτε γιατί έχει άδεια ο κατανεμητής, είτε γιατί η αίτηση ακυρώθηκε λόγω του ότι δεν υπάρχουν γραμμές στη περιοχή, είτε γιατί ο πελάτης δεν ενημερώθηκε ποτέ ότι πρέπει να πληρώσει για να του τραβήξουν στύλο μέχρι το σπίτι του και όλα τα καλα.. δεν νομιζω να σκιστουν παραπανω οι υπαλληλοι του γερμανου για να μαθουν γιατι καθυστερησε οπως και του Oteshop>και οι 2 θα πουν καλεστε τον οτε να σας πει.να το επιταχυνουν χλωμο το κοβω μεσα στην γραφειοκρατεια του οτε.να μπει μεσα σστο προγραμμα να δει γιατι καθυστερει αν υπαρχει αιτιολογια η να δει γιατιεφαγε Reject ναι αλλα για τα υπολοιπα χλωμο το κοβω.στους παροχους που εχουν το wcrm που εχει και ο οτε βλεπειτα βηματα της αιτησης ανα πασα στιγμη οπως και αιτιολογιες Reject.βεβαια οταν υπαρχει αιτιλογια για Reject ποτε δεν ξερεις τι θα γινει ειτε λεγεται καλωδιακη ειτε λεγεται οτι πρεπει να μπει στυλος μεχρι τον πελατη η σε αλλαγη εναεριου.και αυτο για ενα λογο.τα μισα απο αυτα τα στελνει ο οτε εργολαβιες εξω και ουτε αυτοι δεν ξερουν ποτε θα τα εχουν ετοιμα.βεβαια το ιδιο και για τους παροχους.το μονο που βλεπουν ειναι αιτιολογιες οποτε ειτε παρεις τηλ μεσα τον παροχο ειτε πας στο shoP του πχ cyta shop η κατι αλλο συνηθως βλεπεις οτι εχει γραψει ο οτε που βεβαια στην πραξη ποτε δεν ξερεις ποτε θα φτιαχτει.πχ για βλαβη λενε 48 ωρες αλλα εχω δει να εχει μεινει εκκρεμης και 5 μερες.και το λεω αυτο επισης γιατι καποιος πηγε να κανει αιτηση και ο οτε του απαντησε οτιδεν μπορει να του δωσει γραμμη αλλα του το εδωσε σε χαρτι με χιλιους 2 ορους και κανεις δεν του εξηγησε γιατι δεν μπορει να βαλει γραμμη οπως το εγραφαν.και τελικα δεν μπορουσε να βαλει λογω Pcm>αλλα επρεπε να εισαι τεχνικος για να καταλαβεις τι εννοουσε ο οτε.αστα να πανε.πιστευω οτι οι περισσοτεροι υπαλληλοι θα πουν οκ καλεστε πχ στο 1242 η δεν ξερω ποια αλλα τηλ εχει ο οτε να σας πουν γιατι μπλοκαρε.για τον γερμανο βεβαια επειδη εχει τοσο κοσμο και τοσα λιγα ατομα και οσες φορες εχω παει περιμενω καμποσο δεν θα τους παρεξηγουσα να μου λεγαν ακομα και αν μπορουσαν να το δουν οτι παρε στο 1242 γιατι και αυτοι ποιοι να προλαβουν εκειμεσα.λογικα και στον γερμανο και oteshop wcrm θα πρεπει να δουλευουν.αλλα ειναι τοσο χαος ολα αυτα που οποιον και να καλεσεις μεσα να σου πει κατι παραπανω θα σου πει εγω δεν ειμαι υπευθυνος ρωτηστε τον ταδε η εγω το εδωσα να φτιαχτει το κυκλωμα αλλα εχει κολλησει στο dslam κτλ.ειμαστε και ελλαδαρα βεβαια. και τωρα βεβαια και ο πελατης να πιεσει τον υπαλληλο του γερμανου και του καθε γερμανου να πιεσει αυτος τον οτε να φτιαχτει πιο γρηγορα ξερεις που θα παει το αιτημα του.οκ οκ πειτε του πελατη το κοιταμε.ευχαριστουμε γεια σας. ειδικα στον οτε
gs20309 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 δεν νομιζω να σκιστουν παραπανω οι υπαλληλοι του γερμανου για να μαθουν γιατι καθυστερησε οπως και του Oteshop>και οι 2 θα πουν καλεστε τον οτε να σας πει.να το επιταχυνουν χλωμο το κοβω μεσα στην γραφειοκρατεια του οτε.να μπει μεσα σστο προγραμμα να δει γιατι καθυστερει αν υπαρχει αιτιολογια η να δει γιατιεφαγε Reject ναι αλλα για τα υπολοιπα χλωμο το κοβω.στους παροχους που εχουν το wcrm που εχει και ο οτε βλεπειτα βηματα της αιτησης ανα πασα στιγμη οπως και αιτιολογιες Reject.βεβαια οταν υπαρχει αιτιλογια για Reject ποτε δεν ξερεις τι θα γινει ειτε λεγεται καλωδιακη ειτε λεγεται οτι πρεπει να μπει στυλος μεχρι τον πελατη η σε αλλαγη εναεριου.και αυτο για ενα λογο.τα μισα απο αυτα τα στελνει ο οτε εργολαβιες εξω και ουτε αυτοι δεν ξερουν ποτε θα τα εχουν ετοιμα.βεβαια το ιδιο και για τους παροχους.το μονο που βλεπουν ειναι αιτιολογιες οποτε ειτε παρεις τηλ μεσα τον παροχο ειτε πας στο shoP του πχ cyta shop η κατι αλλο συνηθως βλεπεις οτι εχει γραψει ο οτε που βεβαια στην πραξη ποτε δεν ξερεις ποτε θα φτιαχτει.πχ για βλαβη λενε 48 ωρες αλλα εχω δει να εχει μεινει εκκρεμης και 5 μερες.και το λεω αυτο επισης γιατι καποιος πηγε να κανει αιτηση και ο οτε του απαντησε οτιδεν μπορει να του δωσει γραμμη αλλα του το εδωσε σε χαρτι με χιλιους 2 ορους και κανεις δεν του εξηγησε γιατι δεν μπορει να βαλει γραμμη οπως το εγραφαν.και τελικα δεν μπορουσε να βαλει λογω Pcm>αλλα επρεπε να εισαι τεχνικος για να καταλαβεις τι εννοουσε ο οτε.αστα να πανε.πιστευω οτι οι περισσοτεροι υπαλληλοι θα πουν οκ καλεστε πχ στο 1242 η δεν ξερω ποια αλλα τηλ εχει ο οτε να σας πουν γιατι μπλοκαρε.για τον γερμανο βεβαια επειδη εχει τοσο κοσμο και τοσα λιγα ατομα και οσες φορες εχω παει περιμενω καμποσο δεν θα τους παρεξηγουσα να μου λεγαν ακομα και αν μπορουσαν να το δουν οτι παρε στο 1242 γιατι και αυτοι ποιοι να προλαβουν εκειμεσα.λογικα και στον γερμανο και oteshop wcrm θα πρεπει να δουλευουν.αλλα ειναι τοσο χαος ολα αυτα που οποιον και να καλεσεις μεσα να σου πει κατι παραπανω θα σου πει εγω δεν ειμαι υπευθυνος ρωτηστε τον ταδε η εγω το εδωσα να φτιαχτει το κυκλωμα αλλα εχει κολλησει στο dslam κτλ.ειμαστε και ελλαδαρα βεβαια. και τωρα βεβαια και ο πελατης να πιεσει τον υπαλληλο του γερμανου και του καθε γερμανου να πιεσει αυτος τον οτε να φτιαχτει πιο γρηγορα ξερεις που θα παει το αιτημα του.οκ οκ πειτε του πελατη το κοιταμε.ευχαριστουμε γεια σας. ειδικα στον οτε και η pcm γραμμή φτιάχνεται αρκεί να ενδιαφερθεί πάλι κάποιος όπως είχα πει. είχαμε 2 πελάτες που φάγαν άκυρο αρχικά από οτε λόγω pcm και τους ταλαιπωρούσαν ότι δεν μπορείτε να έχετε ιντερνετ κ τα λοιπά. αλλά με ενδιαφέρον κ πίεση τελικά όλα λύνονται. η διαφορά είναι οτι ο υπάλληλος του οτεshop είναι δημόσιος υπάλληλος. κ άρα δεν έχει το θέμα να "βγάλει" τη δουλειά που πρέπει αν με καταλαβαίνεις. ο γερμανός είναι ιδιωτικός υπάλληλος κ θα την βγάλει γιατί παίζεται η θέση του. όχι σε όλους τους γερμανούς βέβαια για να λέμε αλήθειες. αλλά σε όσους κάνουν καλά τη δουλειά έτσι είναι.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 και η pcm γραμμή φτιάχνεται αρκεί να ενδιαφερθεί πάλι κάποιος όπως είχα πει. είχαμε 2 πελάτες που φάγαν άκυρο αρχικά από οτε λόγω pcm και τους ταλαιπωρούσαν ότι δεν μπορείτε να έχετε ιντερνετ κ τα λοιπά. αλλά με ενδιαφέρον κ πίεση τελικά όλα λύνονται. η διαφορά είναι οτι ο υπάλληλος του οτεshop είναι δημόσιος υπάλληλος. κ άρα δεν έχει το θέμα να "βγάλει" τη δουλειά που πρέπει αν με καταλαβαίνεις. ο γερμανός είναι ιδιωτικός υπάλληλος κ θα την βγάλει γιατί παίζεται η θέση του. όχι σε όλους τους γερμανούς βέβαια για να λέμε αλήθειες. αλλά σε όσους κάνουν καλά τη δουλειά έτσι είναι. το pcm για να φτιαχτει φτιαχνεται με τις παρακατω λυσεις. α.κατεβαζει ο οτε απο σενα απο το pcm και βαζει αλλον αρκει ο αλλος να μην εχει adsl η isdn. β.κανει επεκταση δικτυου που αυτο ο οτε δεν θα το κανει ουτε για το γερμανο ουτε για κανεναν.δεν αμφιβαλλω να το πω ετσι απλα οτι ο γερμανος ειναι ιδιωτικος αλλα σκεψου τα παρακατω. ο υπαλληλος που κανει την αιτηση μπορει απλα να πει στον πελατη δεν μπορει να γινει κατι απο τον οτε και game over.δεν χρειαζεται να του δωσει παραπανω εξηγησεις. μπορει βεβαια να χασει το ποσοστο του απο την πωληση αμα παιρνει απο την αλλη δεν θα σπασει και ο αλλος τα νευρα του για να παιξει ενας πελατης. και δευτερον ο υπαλληλος του γερμανου μπορει να εχει την καλυτερη θεληση την μεγαλυτερη υπομονη.αλλα για τον οτε απλα ειναι ενας υπαλληλος του γερμανου και λιγο τους νοιαζει.και να τους πιεσει αμα δεν γινεται κατι δεν θα γινει γιατι την τελικη γνωμη θα την πει το τεχνικο τμημα.αμα πουν αυτοι οτι δεν υπαρχει ελευθερο ζευγος οτι και να κανει ο υπαλληλος απλα δεν υπαρχει.τωρα αμα θελει να το κυνηγαει κανα 5 μηνο και να τους πριζει για επαυξηση που δυσκολα θα γινει γιατι ειναι μεγαλο κοστος αυτο ειναι αλλη ιστορια.και το λεω γιατι εχω δει πολλες περιπτωσεις απο εναλλακτικους που καποια θεματα τα εχουν φτασει αρκετα ψηλα(πολυ πιο μακρια απο βλαβη και συνδυαστικα) και σε μια περιπτωση εγινε λυση μετα απο κανα 4μηνο.και ηταν καλωδιακη ουτε καν να πεις οτι ηθελαν νεο καλωδιο.ο οτε ειναι υποχρεωμενος να δωσει τηλεφωνια .αν εσυ δεν παιζεις σε adsl λογω pcm λογω ποιοτητας ενα και το ιδιο.οπως και απειρα ατομα μπορει να παραπονεθηκαν πχ στην παλαια πεντελη στην αθηνα οτι δεν εχουν ιντερνετ απειροι μπορει να εβαλαν βυσμα για να αποκτησουν ιντερνετ η να πηγαν σε γερμανο αλλα μετα απο τοσα χρονια ακομα στην παλαια πεντελη το ιντερνετ δεν παιζει και ο οτε δεν εχει κανει τιποτα και ουτε μπορει να του πει κανενας τιποτα.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 να πληρωσεις αν καταλαβα σωστα απο το εικονιδιο η να παρεις?
billkolias Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 να παρω,ομως δεν τα δινουν πρεπει να παω με την ταυτοτητα κ το βιβλιαριο και θα τα βαλλουν κατι τετοιο wtf
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 δεν ξερω τι γινεται για την διαδικασια επιστροφης.λογικα σε καποιο forthetshop θα πας και θα τα παρεις με την ταυτοτητα.τωρα για να ταβαλουν τραπεζα δεν ξερω .
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 να παρω,ομως δεν τα δινουν πρεπει να παω με την ταυτοτητα κ το βιβλιαριο και θα τα βαλλουν κατι τετοιο wtf Όταν ήμουν στη hol και ο εκκαθαριστικός βγήκε πιστωτικός μου ζήτησαν λογαριασμό τραπέζης που να είμαι πρώτο όνομα.Προφανώς όπως είπε ο poulinos θα πας σε ένα κατάστημα forthnet,θα κρατήσουν τα στοιχεία σου και σε 3-4 εργάσιμες μέρες θα πιστωθούν στο λογαριασμό σου.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Όταν ήμουν στη hol και ο εκκαθαριστικός βγήκε πιστωτικός μου ζήτησαν λογαριασμό τραπέζης που να είμαι πρώτο όνομα.Προφανώς όπως είπε ο poulinos θα πας σε ένα κατάστημα forthnet,θα κρατήσουν τα στοιχεία σου και σε 3-4 εργάσιμες μέρες θα πιστωθούν στο λογαριασμό σου. απλα ειναι βλακεια να μην του τα δωσουν στο χερι και να τρεχει σε τραπεζες κτλ.τωρα με την hol ελεος να θελουν να εισαι και πρωτο ονομα.και αλλο λογαριασμο να τους δωσεις που να ειναι αλλος πρωτος τι πειραζει?οτι μετα θα πεις εγω δεν σας εδωσα αυτο το λογαριασμο?ας σε βαλουν να υπογραψεις.τωρα τι γινεται αν ο αλλος δεν εχει λογαριασμο δεν ξερω.τωρα οταν παει εκει ο bill ας μας πει τι του ειπαν αν δηλαδη τα πηρε στο χερι η πρεπει να πανε σε τραπεζα.αν και μαλλον με αυτο που εγραψε οτι του ειπαν για βιβλιαριο και ταυτοτητα μαλλον βλεπω να του ζητανε αριθμο τραπεζης ωστε η κινηση αυτη της επιστροφης του πιστωτικου να γινει απο την forthnet και οχι απο καποιος forthnetshop.τι να πω θα δειξει.
billkolias Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 απλα ειναι βλακεια να μην του τα δωσουν στο χερι και να τρεχει σε τραπεζες κτλ.τωρα με την hol ελεος να θελουν να εισαι και πρωτο ονομα.και αλλο λογαριασμο να τους δωσεις που να ειναι αλλος πρωτος τι πειραζει?οτι μετα θα πεις εγω δεν σας εδωσα αυτο το λογαριασμο?ας σε βαλουν να υπογραψεις.τωρα τι γινεται αν ο αλλος δεν εχει λογαριασμο δεν ξερω.τωρα οταν παει εκει ο bill ας μας πει τι του ειπαν αν δηλαδη τα πηρε στο χερι η πρεπει να πανε σε τραπεζα.αν και μαλλον με αυτο που εγραψε οτι του ειπαν για βιβλιαριο και ταυτοτητα μαλλον βλεπω να του ζητανε αριθμο τραπεζης ωστε η κινηση αυτη της επιστροφης του πιστωτικου να γινει απο την forthnet και οχι απο καποιος forthnetshop.τι να πω θα δειξει. αυτο ακριβος αυτο ακριβος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα