Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι αλλαξες παροχο φιλε μου?σορρυ για το εν μερει οφφτοπικ!

Δημοσ.

για προσωπικους λογους :P

Αντιμετοπιση κτλπα...

Και απο οτι φαινεται καλα εκανα με 9αρι σνρ κλειδωνω στην ειδια ταχυτητα και καλυτερο download

Δημοσ.

bill δεν θυμαμαι αν σε ειχα ρωτησει.αν ησουν σε alcatel/broadcom στην forthnet μπορουσες να παιξεις λιγο πιο καλα και να κερδισεις το Megabit.απο εκει και περα δεν θα το ελεγα οτι κερδισες ενα megabit αλλα θα ελεγα οτι κερδισες ενα Megabit με τον συγκεκριμενο εξοπλισμο.που εγω δεν θα καταργουσα τοvigor για να βαλω αυτο που εβαλες.και στην forthnet αν εβαζες το ιδιο ρουτερ παλι θα κερδιζες:P

ισως θα πρεπε λογω μεγαλου attenuation να ειχες δοκιμασει Thomson πανω στην γραμμη σου.οσο για το ρουτερ αμα δεν εχει χαρακτηριστικα μην αγχωνεσαι ετσι και αλλιως τα ειδες με το αλλο σου ρουτερ.

μια δυο μοναδες διαφορα ειναι φυσιολογικο λογω chipset/firmware ΚΤΛ.

Δημοσ.

bill δεν θυμαμαι αν σε ειχα ρωτησει.αν ησουν σε alcatel/broadcom στην forthnet μπορουσες να παιξεις λιγο πιο καλα και να κερδισεις το Megabit.απο εκει και περα δεν θα το ελεγα οτι κερδισες ενα megabit αλλα θα ελεγα οτι κερδισες ενα Megabit με τον συγκεκριμενο εξοπλισμο.που εγω δεν θα καταργουσα τοvigor για να βαλω αυτο που εβαλες.και στην forthnet αν εβαζες το ιδιο ρουτερ παλι θα κερδιζες:P

ισως θα πρεπε λογω μεγαλου attenuation να ειχες δοκιμασει Thomson πανω στην γραμμη σου.οσο για το ρουτερ αμα δεν εχει χαρακτηριστικα μην αγχωνεσαι ετσι και αλλιως τα ειδες με το αλλο σου ρουτερ.

μια δυο μοναδες διαφορα ειναι φυσιολογικο λογω chipset/firmware ΚΤΛ.

αχαα

δεν εχω ιδεα σε τι ημουν,Ειχα παλια το tg585 v7 στο οποιο καηκε το τροφοδοτικο και μαζι με αυτο κατι μεσα στο μοντεμ ποτε δεν καταλαβα τι εγινε,και απλως δεν λειτουργουσε.Φυσικα η φορθνετ αρνηθηκε να μου το αλλαξει .

Βασικα ξαναεβαλα το vigor κλειδωνει πιο πανω στο up.Η ιστορια με το adsl2+ συνεχιζεται βεβαια αλλα τι να κανω...θα το ανεχτω.

τι να σου πω δεν ξερω,ποιος σχεδιαζει τα firmware στο connex??με ποια λογικη να το κανεις αυτο?

Δημοσ.

αχαα

δεν εχω ιδεα σε τι ημουν,Ειχα παλια το tg585 v7 στο οποιο καηκε το τροφοδοτικο και μαζι με αυτο κατι μεσα στο μοντεμ ποτε δεν καταλαβα τι εγινε,και απλως δεν λειτουργουσε.Φυσικα η φορθνετ αρνηθηκε να μου το αλλαξει .

Βασικα ξαναεβαλα το vigor κλειδωνει πιο πανω στο up.Η ιστορια με το adsl2+ συνεχιζεται βεβαια αλλα τι να κανω...θα το ανεχτω.

τι να σου πω δεν ξερω,ποιος σχεδιαζει τα firmware στο connex??με ποια λογικη να το κανεις αυτο?

Μαρεσει που λες φυσικα η forthnet αρνηθηκε να μου το αλλαξει.ειναι σαν να λες ειχα μια τηλεοραση που καηκε εκτος εγγυησης.και δεν μου την αλλαξαν.μα γιατι???:P

αυτο ειδα και εγω οτι το baudtec ποιο σου εδωσαν δωρεαν εχει καλυτερο down αλλα λιγοτερο up.για το adsl2+ σηκωνω τα χερια ψιλα.τα firmware τα φτιαχνει η ιδια η εταιρεια του ρουτερ πχ baudtec απλα τα φτιαχνει με βαση αυτα που θελει ο οτε.με ποια λογικη ποιο??το να μην γραφει τα χαρακτηριστικα??δεν ξερω.εδω η linksys τα εβαζε σε κρυφη σελιδα.πιασε το αυγο και κουρεφτο.

Δημοσ.

Μαρεσει που λες φυσικα η forthnet αρνηθηκε να μου το αλλαξει.ειναι σαν να λες ειχα μια τηλεοραση που καηκε εκτος εγγυησης.και δεν μου την αλλαξαν.μα γιατι???:P

αυτο ειδα και εγω οτι το baudtec ποιο σου εδωσαν δωρεαν εχει καλυτερο down αλλα λιγοτερο up.για το adsl2+ σηκωνω τα χερια ψιλα.τα firmware τα φτιαχνει η ιδια η εταιρεια του ρουτερ πχ baudtec απλα τα φτιαχνει με βαση αυτα που θελει ο οτε.με ποια λογικη ποιο??το να μην γραφει τα χαρακτηριστικα??δεν ξερω.εδω η linksys τα εβαζε σε κρυφη σελιδα.πιασε το αυγο και κουρεφτο.

re για ενα λιγους μηνες ηταν εκτος!

εγω εφτεγα ουτος η αλλος? λες και θα κοστιζε πολυ να μου δωσουν ενα αλλο...

Bασικα ειναι HUAWEI.Παιζει να εχει και αυτο κρυφη σελιδα?

Δημοσ.

re για ενα λιγους μηνες ηταν εκτος!

εγω εφτεγα ουτος η αλλος? λες και θα κοστιζε πολυ να μου δωσουν ενα αλλο...

Bασικα ειναι HUAWEI.Παιζει να εχει και αυτο κρυφη σελιδα?

ρε συ θα με τρελλανεις?οταν η εγγυηση ληγει εστω και για μια ημερα σημαινει οτι εληξε.τι θα πει ειναι λιγους μηνες εκτος??εχεις παρει εσυ κανα δισκο πισω σε κανα πλαισιο και τους λες ελατε ρε παιδια 3 χρονια ειναι η εγγυηση αλλα περασαν 3,2 μηνες αλλαξτε τον.που τα ακουσες αυτα?αν εδιναν στον καθενα που του καιγεται το ρουτερ και ενα δευτερο δωρο αστα να πανε.να παω και εγω στο πλαισιο να τους πω.ελατε ρε παιδια τοσους δισκους εχεετε δωστε μου κανεναν δωρο.δεν εχει σημασια αν φταις εσυ η οχι.και ο δισκος μπορει να χαλασει χωρις να φταις εσυ αυτο δεν σημαινει οτι αμα ειναι εκτος εγγυησης οτι θα σου δωσουν αλλον.μονο τα Linksys εχω δει με κρυφη σελιδα.

Δημοσ.

δεν εχει τπτ αυτο :mad:

μα και περα απο την εγγιυση αν εγω δν εχω λευτα για να ροθτερ γιατι να σινεχιζω να πληρωνω την θπηρεσια τους?

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς μου είπαν και οτι μπορώ να πάρω τηλ για να μάθω το στάδιο κτλπα κτλπα...

αναρωτιέμαι αν όντως θα κάνουν τοσο. :mad: και τι μαμακια είναι αυτό με τν εξοπλισμό? ελπίζω τουλάχιστον να μου στείλουν το username και το pass εγκαίρως στο κιν η στο mail ...

Δεν μπορώ να μείνω μέρα χωρίς νετ :wub:

1. καλύτερα να το έκανες από κατάστημα γερμανός για να το κοιτάζαν οι υπάλληλοι και να σε κρατούσαν ενήμερο για όλα κ να έπαιρνες τον εξοπλισμό κατευθείαν.

2. κάνει 10-15 μέρες, έχω δει αίτηση να παίρνει κ έγγκριση σε 5 μέρες αλλά κατά μέσο όρο 10μέρες.

Δημοσ.

Μια ερωτησούλα: Το προπληρωμένο λογαριασμό της 4νετ, στον πίστωσαν πίσω;

Θυμίζω, ότι όταν ξεκινάς την συνδρομή, τον 1ο λογαριασμό τον προπληρώνεις.

Δημοσ.

δεν εχει τπτ αυτο :mad:

μα και περα απο την εγγιυση αν εγω δν εχω λευτα για να ροθτερ γιατι να σινεχιζω να πληρωνω την θπηρεσια τους?

1. καλύτερα να το έκανες από κατάστημα γερμανός για να το κοιτάζαν οι υπάλληλοι και να σε κρατούσαν ενήμερο για όλα κ να έπαιρνες τον εξοπλισμό κατευθείαν.

2. κάνει 10-15 μέρες, έχω δει αίτηση να παίρνει κ έγγκριση σε 5 μέρες αλλά κατά μέσο όρο 10μέρες.

και να το δουν απο το γερμανο παλι δεν εχει νοημα.οταν ειναι να ενεργοποιηθει θα ενεργοποιηθει.β.εξοπλισμο εχει ο bill ηδη.γ.αντι να παρει τον γερμανο μπορει να παρει και τον οτε χωρις μεσαζοντες και να ρωτησει.

2.κανονικα ο οτε κανει 10-15 μερες οταν ειναι να φυγει καποιος απο τον οτε η οταν ειναι καποιος απο τον εναν παροχο να παει στον αλλον.συνηθως οταν ειναι να παει καποιος πισω στον οτε η να ενεργοποιησει καινουρια συνδεση στον οτε ο οτε το φτιαχνει σε 2-3 μερες.

Μια ερωτησούλα: Το προπληρωμένο λογαριασμό της 4νετ, στον πίστωσαν πίσω;

Θυμίζω, ότι όταν ξεκινάς την συνδρομή, τον 1ο λογαριασμό τον προπληρώνεις.

ναι προπληρωνεις τον πρωτο μηνα και συνηθως στο τελος ειτε εισαι οτε ειτε σε εναλακτικο πιστωνεται αναλογα τη χρηση που εχεις κανει στο τελος.αν εχει παρει πχ χ τηλεφωνα απλα δεν θα τα πληρωσει αφου θα πιστωθουν με αυτο που εχει προπληρωσει.αλλα ναι γινεται συμψιφισμος οσο ξερω σε ολες τις εταιρειες.ακομα και απο τον οτε οταν φευγεις ερχεται τελευταιος εκκαθαριστικος και συνηθως παιρνεις πισω χρηματα.

Δημοσ.

δεν εχει ερθει τπτ προς το παρων

τι δεν εχει ερθει?ο εξοπλισμος?καποιο μυνημα για την ενεργοποιηση η κανας πιστωτικος λογαριασμος απο forthnet?

η κανα Username/password??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...