billkolias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 βαλτο καρφωτα adsl2+ η δοκιμασε Multimode για αρχη.β.ανεβηκε ο συγχρονισμος σου η οχι?λογικα πρεπει να επεσε λιγακι.γραψε πριν με forthnet και τωρα με οτε να δουμε. καλα αν παιζει adsl2 δεν θα αλλαξει αυτο.επειδη ειναι πρωτη μερα δεν σημαινει κατι.απλα βαλε και αλλο ρουτερ πανω αν δεν πετυχουν αυτα που σου ειπα να δουμε αν θα κλειδωσει adsl2+ αυτο. ουτε με τ 2700 ουτε με το d-link 2640 δν σιγχρονιζει σε + αν το βαλλω μονος μου. Αν το βαλλω σε multi σιγχρονιζει adsl2. για καποιο λογο εχω 10 προφιλ Mode State Up Speed Down Speed SNR Margin Loop Att. ADSL2(G.992.3) 910000 4751000 10 42 4ρθνετ Mode State Up Speed Down Speed SNR Margin Loop Att. ADSL2+(G.992.5) 1020000 5640000 6 44
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 οπως το καταλαβα.με forthnet Λογω του margin λιγο πιο πανω.βεβαια και με οτε αν παιξεις adsl2+ ισως παει παραπανω.παρτους κανα τηλεφωνο.δεν στεκει με 2 ρουτερ να γινεται αυτο.9-10 margin ειναι το ιδιο.μπορει μετα απο κανα reboot να σου δειξει εννια και απλα να παιζει 8-9-10.μπορει επισης μετα απο κανα Lock unlock Το οριο η κανα reset την καρτα απο τον οτε να παιξει και adsl2+.δοκιμασες με του οτε να δεις αν θα παιξει adsl2+?
billkolias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 οπως το καταλαβα.με forthnet Λογω του margin λιγο πιο πανω.βεβαια και με οτε αν παιξεις adsl2+ ισως παει παραπανω.παρτους κανα τηλεφωνο.δεν στεκει με 2 ρουτερ να γινεται αυτο.9-10 margin ειναι το ιδιο.μπορει μετα απο κανα reboot να σου δειξει εννια και απλα να παιζει 8-9-10.μπορει επισης μετα απο κανα Lock unlock Το οριο η κανα reset την καρτα απο τον οτε να παιξει και adsl2+.δοκιμασες με του οτε να δεις αν θα παιξει adsl2+? οντως εχει πεσει, αν δουλεψει το + θα κλειδωση καπως παραπανω λογικα και ελπιζω και το up να τερματισει οπως στην φορθνετ. Θα παρω τηλ αυριο,υπαρχει περιπτωση ο dslam που ειμια να μην υποστιριζει adsl2+ η κατι τετοιο ? Την πεμπτη θα μου το φερουν,δεν το εχω ακομα.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 οντως εχει πεσει, αν δουλεψει το + θα κλειδωση καπως παραπανω λογικα και ελπιζω και το up να τερματισει οπως στην φορθνετ. Θα παρω τηλ αυριο,υπαρχει περιπτωση ο dslam που ειμια να μην υποστιριζει adsl2+ η κατι τετοιο ? Την πεμπτη θα μου το φερουν,δεν το εχω ακομα. ισως παιξει λιγο παραπανω ισως οχι.το Up δυσκολα να τερματισει με 9 -10 Margin>συνηθως σε οτε δεν τερματιζει. μην παρεις αυριο.περιμενε να σου φερουν και το δικο τουςκαι μετα.κανε υπομονη.δνε ειναι οτι δεν υποστηριζει adsl2+ Οσο οτι μπορει κατι να εχει κολλησει κτλ
billkolias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ισως παιξει λιγο παραπανω ισως οχι.το Up δυσκολα να τερματισει με 9 -10 Margin>συνηθως σε οτε δεν τερματιζει. μην παρεις αυριο.περιμενε να σου φερουν και το δικο τουςκαι μετα.κανε υπομονη.δνε ειναι οτι δεν υποστηριζει adsl2+ Οσο οτι μπορει κατι να εχει κολλησει κτλ εντομεταξη ,το download ειναι καλυτερο απο την 4rthnet και πιο σταθερο παρολο που εχει κλειδωσει λιγοτερο. Οκεπ ,λογικα θα εχει και το φιρμγουερ του οτε οποτε θα εχει και καλυτερη επικοινωνοια με τον dslam
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εντομεταξη ,το download ειναι καλυτερο απο την 4rthnet και πιο σταθερο παρολο που εχει κλειδωσει λιγοτερο. Οκεπ ,λογικα θα εχει και το φιρμγουερ του οτε οποτε θα εχει και καλυτερη επικοινωνοια με τον dslam ο οτε συνηθως εχει αρκετο bandwidth για αυτο καλυτερο download λογικα.μπα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι απλα κατι αλλο σκεφτομαι αλλα μαλλον δεν ισχυει οποτε μαλλον δεν θα παιξει ουτε αυτο adsl2+.οποτε βλεπω να τους παιρνεις τηλ.
billkolias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Πηρα τηλ και μου ειπαν θα το δωσουν βλαβη στους τεχνικους ,εκαναν ρεστερτ στην γραμμη αλλα δεν αλλαξε τιποτα παντως οφειλω να ομολογισω πως το download ειναι αψογο edit: Με πηρν ,μου ειπαν να κανουν μερικες ριθμισεις και τ λοιπα,δεν εγινε τιποτα με διαβεβαιωσαν πως ολοι οι dslam ειναι adsl2+ και ειπα να δω τι παιζει και με το ιδκο τους ρουτερ και αν ειναι να ξαναπαρω τοτε.Ολα σε εμενα συμβαινουν wtf?? τουλαχιστον ηταν πολυ ευγενικοι! ps:με το d-link 2640 δεν σιγχρονιζει ουτε με αυτο στο + αλαξα firmware στο vigor καιπαλι τπτ.Δεν νομιζω πως θα εχει καμια διαφορα ουτε με το δικο τους.(btw αυριο ερχεται) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2012 από billkolias
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Άντε...αν γίνουν όλα γρήγορα ίσως το πάρεις απόφαση να αλλάξεις avatar!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πηρα τηλ και μου ειπαν θα το δωσουν βλαβη στους τεχνικους ,εκαναν ρεστερτ στην γραμμη αλλα δεν αλλαξε τιποτα παντως οφειλω να ομολογισω πως το download ειναι αψογο edit: Με πηρν ,μου ειπαν να κανουν μερικες ριθμισεις και τ λοιπα,δεν εγινε τιποτα με διαβεβαιωσαν πως ολοι οι dslam ειναι adsl2+ και ειπα να δω τι παιζει και με το ιδκο τους ρουτερ και αν ειναι να ξαναπαρω τοτε.Ολα σε εμενα συμβαινουν wtf?? τουλαχιστον ηταν πολυ ευγενικοι! ps:με το d-link 2640 δεν σιγχρονιζει ουτε με αυτο στο + αλαξα firmware στο vigor καιπαλι τπτ.Δεν νομιζω πως θα εχει καμια διαφορα ουτε με το δικο τους.(btw αυριο ερχεται) θα δεις αυριο αν θα παιξει αν και δεν νομιζω να παιξει και βλεπω να το δινεις βλαβη και να σου κανουν κανα Reset την πορτα η την καρτα η να σε αλλαζουν πορτα.δεν γινεται τοσα ρουτερ να εχουν ασυμβατοτητα.να μου λεγες οτι επρεπε να βαλεις adsl2+ καρφωτα για να παιξει διοτι οταν το βαζες multimode δεν επαιζε θα ελεγα οκ.αλλα ετσι δεν στεκει.δοκιμασε και του οτε και πες μας.σε γραμμη οτε που εβαλε φιλος εχει το Linksys wag200 και παιζει μια χαρα adsl2+ και Multimode.απλα αν το βαλει Multimode του λεει annex m αλλα ενταξει αυτο ειναι λεπτομερειες.οχι δεν εχει ζητησει annex m ουτε ο οτε δινει.αν ηταν πραγματικο annex m τοτε θα ειχε παραπανω Upload.εκτος αν το βαζει ο οτε να παιζει annex m με 1024 up αλλα δεν στεκει γιατι παιζει και adsl2+ annex a κανονικα.εκτος αν με το Multimode μπερδευει
billkolias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ahaa τι θα εκανα θα επεφτα 1 mbit? ADSL status Up Up line rate (kbit/s) / Down line rate (kbit/s) 857 / 5530 Up SNR (dB) / Down SNR (dB) 10.3 / 8.1 δεν το περιμενα να ειχε οντως τοσο καλη συνεργασια το μοντεμ με το δικο τους firmware.Εντομεταξη δεν γραφη το att ουτε Modulation και εγω πως θα τα δω? δεν συνεργάζεται και με το orbmt .Μαλλων για να εχει κλειδωσει παραπανω στο down θα εχει μπει στο + ε? ΥΓ:το Huawei HG530 μου εφεραν
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ahaa τι θα εκανα θα επεφτα 1 mbit? ADSL status Up Up line rate (kbit/s) / Down line rate (kbit/s) 857 / 5530 Up SNR (dB) / Down SNR (dB) 10.3 / 8.1 δεν το περιμενα να ειχε οντως τοσο καλη συνεργασια το μοντεμ με το δικο τους firmware.Εντομεταξη δεν γραφη το att ουτε Modulation και εγω πως θα τα δω? δεν συνεργάζεται και με το orbmt .Μαλλων για να εχει κλειδωσει παραπανω στο down θα εχει μπει στο + ε? ΥΓ:το Huawei HG530 μου εφεραν δεν εχεις και τρελη διαφορα με πριν.παλι 5,5 mbit ενω πριν κοντα στα 4,7 mbit.κερδισες στο down αλλα εχασες στο Up.δεν ξερω αν τα γραφει καπου τα χαρακτηριστικα και το Mode.θα σε γελασω.η αν τα εχει απο κανα cli.επειδη εισαι σε 5 Mbit δεν ξερω αν θα δεις διαφορα με adsl2+.εκτος αν λογω attenuation σε ριχνει αυτοματα σε adsl2.αλλα κανονικα αμα του βαλεις καρφωτα adsl2+ θα πρεπει να σε κλειδωσει εκει.για δες αν μπορεις να ορισεις καπου σε τι θα συγχρονιζει??attenuation το χερεις ηδη απο τα αλλα ρουτερ.δεν αλλαζει κατι .ουτε το Margin.αν εχεις αποσυνδεσεις ισως θα ηταν καλυτερα να παιξεις και με g.dmt . και οτι κλειδωσε παραπανω δεν σημαινει οτι το κανει καλο ρουτερ.μπορει να ειναι πιο ασταθες μπορει να εχει αλλα προβληματα.μπορει να βαλεις και Thomson και να παιξει ακομα πιο ψηλα.ολα σχετικα ειναι.γενικα εχεις μεγαλο attenuation οποτε μην περιμενεις και πολλα.απλα το παραξενο ειναι γιατι δεν παιζεις adsl2+
billkolias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 δεν εχεις και τρελη διαφορα με πριν.παλι 5,5 mbit ενω πριν κοντα στα 4,7 mbit.κερδισες στο down αλλα εχασες στο Up.δεν ξερω αν τα γραφει καπου τα χαρακτηριστικα και το Mode.θα σε γελασω.η αν τα εχει απο κανα cli.επειδη εισαι σε 5 Mbit δεν ξερω αν θα δεις διαφορα με adsl2+.εκτος αν λογω attenuation σε ριχνει αυτοματα σε adsl2.αλλα κανονικα αμα του βαλεις καρφωτα adsl2+ θα πρεπει να σε κλειδωσει εκει.για δες αν μπορεις να ορισεις καπου σε τι θα συγχρονιζει??attenuation το χερεις ηδη απο τα αλλα ρουτερ.δεν αλλαζει κατι .ουτε το Margin.αν εχεις αποσυνδεσεις ισως θα ηταν καλυτερα να παιξεις και με g.dmt . και οτι κλειδωσε παραπανω δεν σημαινει οτι το κανει καλο ρουτερ.μπορει να ειναι πιο ασταθες μπορει να εχει αλλα προβληματα.μπορει να βαλεις και Thomson και να παιξει ακομα πιο ψηλα.ολα σχετικα ειναι.γενικα εχεις μεγαλο attenuation οποτε μην περιμενεις και πολλα.απλα το παραξενο ειναι γιατι δεν παιζεις adsl2+ ναι εχει επιλογη για adsl+ και το εβαλα τωρα αν οντως ειναι σε αυτο δεν ξερω... σε σχεση με τ προγουμενα ρουτερ κατι ειναι το 1mbit παραπανω ειδικα σε εμενα με τετοιο attenuation.Απλα ηθελα καπου να τα βλεπω.Βασικα με ποια λογικη εχουν βαλει στο firmware τ οτε να μην τα διχνει δν μπορω να καταλαβω Εντομεταξη,πολυ ζεστενεται ρε παιδι μου
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ναι εχει επιλογη για adsl+ και το εβαλα τωρα αν οντως ειναι σε αυτο δεν ξερω... σε σχεση με τ προγουμενα ρουτερ κατι ειναι το 1mbit παραπανω ειδικα σε εμενα με τετοιο attenuation.Απλα ηθελα καπου να τα βλεπω.Βασικα με ποια λογικη εχουν βαλει στο firmware τ οτε να μην τα διχνει δν μπορω να καταλαβω Εντομεταξη,πολυ ζεστενεται ρε παιδι μου ωραια τσεκαρε μονο το adsl2+ τοτε και οχι τα υπολοιπα.ουτε Multimode να δεις αν θα δεις διαφορα.αλλιως δες με dmt η μεσα απο cli η με orbmt αν κλειδωνει adsl2+.σιγουρα το βλεπουν μεσα απο τον οτε αλλα αντε να βγαλεις ακρη.δεν ξερω που μπορει να τα δειχνει.ψαξε παντου.μου φαινεται χλωμο να μην τα δειχνει. ρουτερ των 10 ευρω ειναι μην περιμενεις πολλα .αλλο τοσο τωρα με αυτες τις θερμοκρασιες. με ενα search sto google http://www.adslgr.com/forum/threads/582788-Huawei-HG530-attenuation επισης http://gag.org.ua/2012/01/configure-modem-huawei-hg530/ βοηθησε κανενα??μην τα διαβαζω εγω
billkolias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ωραια τσεκαρε μονο το adsl2+ τοτε και οχι τα υπολοιπα.ουτε Multimode να δεις αν θα δεις διαφορα.αλλιως δες με dmt η μεσα απο cli η με orbmt αν κλειδωνει adsl2+.σιγουρα το βλεπουν μεσα απο τον οτε αλλα αντε να βγαλεις ακρη.δεν ξερω που μπορει να τα δειχνει.ψαξε παντου.μου φαινεται χλωμο να μην τα δειχνει. ρουτερ των 10 ευρω ειναι μην περιμενεις πολλα .αλλο τοσο τωρα με αυτες τις θερμοκρασιες. με ενα search sto google http://www.adslgr.com/forum/threads/582788-Huawei-HG530-attenuation επισης http://gag.org.ua/2012/01/configure-modem-huawei-hg530/ βοηθησε κανενα??μην τα διαβαζω εγω δεν σινεργαζεται με dmt και orb mt,εχει cli αυτο το πραμα? δεν γραφουν τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα