pantpesl2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 προχωρησε το στο επομενο βημα δεν χρεωνεσαι Το επόμενο βήμα είναι η πληρωμή, ή κάνω λάθος? Αν κάποιος το παραγγείλει, να αλλάξει το νόμισμα (πάνω αριστερά). Μόλις παρατήρησα ότι αν το αφήσεις σε λίρες είναι 91.53£ (= 113€ σύμφωνα με το Google), ενώ σε ευρώ είναι ~108!
IVIetaCreatoR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Όντως δεν έχει free shipping to Zenithink, το επιβεβαίωσε και ο υπάλληλος στο live chat. Μου πρότεινε αυτό http://www.dinodirect.com/9-7-tablet-pc-pc-android-4-0-tablet-pc-tablet-computer-pc-tablet-wifi-tablet-pc-laptop-andrid-console-currency-EUR.html?DDID=3520-616 Cute δείχνει. edit:δεν παίρνει το summer10off όμως
blacksuede Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναι γιατι ειναι ηδη σε προσφορα...Για 136€ χτυπα το κι αν δεν γουσταρεις το πουλας και δοκιμαζεις αλλο, οι περισσοτεροι ετσι κανουν...
Redshift Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 με μια γρηγορη ματια εχει ips οθονη και τον A10 επεξεργαστη που ειναι μαλλον ο καλυτερος απο κινα μερια,2 καμερες και γενικοτερα φαινεται να ειναι αρκετα καλυτερο μηχανημα απο το προηγουμενο
blacksuede Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ποιος τολμηρός θα το πάρει να κάνει την πρωτιά???! ¨Οσο έψαξα δεν το βρήκα σε καμία άλλη κινεζοσελίδα...Μόνο στο dino... Επίσης cpu γράφει Boxchip A10 Cortex A8 1.2Ghz που προφανώς είναι μονός αλλά έχει και την Mali 400... Και βέβαια ελπίζω να έχει και ελληνικά στις "so on" γλώσσες... (Τα reviews είναι για γέλια, στάνταρ από τους ίδιους τους πωλητές, me jane you tarzan)
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 φαινεται να ειναι αρκετα καλυτερο μηχανημα απο το προηγουμενο Όντως, πλην της μπαταρίας όμως...
Redshift Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Όντως, πλην της μπαταρίας όμως... μην βασιζεσαι στα specs που δινουν τα κινεζομαγαζα,αν σε ενδιαφερει ψαξε μηπως το βρεις στην κατασκευαστρια
IVIetaCreatoR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 http://fugu.manufacturer.globalsources.com/si/6008840040821/pdtl/Tablet-PC/1050940685/Tablet-PC.htm Εδώ έχει πχ 8000mah optional 1gb ram
Redshift Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 λοιπον αυτο εχει κανονικα δωρεαν μεταφορικα αλλα δεν δουλευει το εκπτωτικο κουπονι του φιλου βγαινει τελικη με free μεταφορικα στα 137€ μιλησα ξανα μεσω live chat αλλα δεν εβγαλα και πολυ ακρη επιβεβαιωσαν οτι η οθονη ειναι ips capacitive 1024x768,ο επεξεργαστης στα 1,2gh, η μπαταρια 5000mha (κακο αυτο) και μνημη 1gb ddr3 αλλα εχω την εντυπωση οτι τα εβρισκαν απο την σελιδα τους αν και καθυστερουσαν αρκετα να απαντησουν ζητησα καποια σελιδα κατασκευαστη για να δω τα ακριβη specs αλλα μου ειπαν οτι δεν εχουν επιφοβο μηχανακι,το προηγουμενο τουλαχιστον ειχε υποστηριξη απο την εταιρεια και τουλαχιστον υπηρχε εταιρεια απο πισω με ακριβη specs κλπ
blacksuede Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 είναι προσφορά από τα 250$ που έχουν κι άλλα στα 178$, το θέμα είναι θα το τολμήσει να το πάρει κανείς? Νταξ τα υπέρ είναι πολλά δεκάρα οθόνη ips, 8gb εσωτερική, 1gb ram (αν όντως ισχύει), ics, αλουμινένια πλάτη (αν ισχύει), οπότε τα 137€ μου φαίνονται κιριλέ (πόσο πιο κάτω για 10αρι?), όταν (πιο σίγουρα) 7άρια παίζουν στο 100άρικο...Εγώ δεν μπορώ δυστυχώς, έχω να επιδιορθώσω τις τέντες το κερατό μου...
Redshift Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 το πηρε η εστω το εψαξε κανεις? η μπαταρια παντως ειναι το μελανο του σημειο,μικρη μαλλον
fonsde Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αυτο το ainol περνει 3g dongle ε? εχει κανεις κανα λινκ για dongle?
Redshift Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αυτο το ainol περνει 3g dongle ε? εχει κανεις κανα λινκ για dongle? διαβασε http://www.slatedroid.com/topic/27150-3g-usb-dongle-works/ αλλα εδω ειναι θρεντ με αλλο θεμα αν θες την γνωμη μου μην αγορασεις αμεσα εκτος και αν το χρειαζεσαι γιατι η αγορα μετατοπιζεται προς τα 2πυρηνα 4πυρηνα και οι τιμες αλλαζουν,θα πεσουν δλδ στα υπαρχοντα μοντελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα