Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum,

Έχω ένα παράξενο πρόβλημα με το UPS μου...

Όταν πέφτει το ρεύμα όλα μια χαρά. Όταν έρχεται όμως μαυρίζει η οθόνη και μετά από περίπου 10sec κάνει επανεκκίνηση το pc. Δεν το κάνει πάντα αλλά αρκετά συχνά. Έχει κανα 2 χρόνια που έχω αυτό το ups και από τότε έκανα αρκετές αναβαθμίσεις στο pc αλλά αν δεν έφτανε δεν θα έκλεινε με το που έπεφτε το ρεύμα??

Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά! :)

Δημοσ.

προφανως εχει προβλημα το Ups.Η μπαταρια σε 2 χρονια δε χαλαει απλα εξασθενει και αν ειχε προβλημα στο πεσημο δε θα κραταγε αφου λες οτι εισαι οκ..Για καποιο προβλημα στο κυκλωμα το κοβω..

Εγω θα σου προτεινα για αλλαγη.

οταν λες οτι κλινει το Pc εχει προλαβει να μπει στα windows ή κλινει στα καπακια μολις ερθει το ρευμα ? Λογικα οπως ειπα για χαλασμενο Ups σε κοβω αλλα δοκιμασε να ξυλωσεις απο πανω τυχον Usb κ.λ.π Και ασε μονο τροφοδοσιες.Γενικα παντος αν ειναι αλλατωματικο το ups προσεξετο μη σου κανει κανα τσαφ το Pc ;)

Δημοσ.

Σήμερα π.χ. ήταν ανοιχτό το pc, έπεσε τ ρεύμα κ όλα καλά! ότι ήταν συνδεδεμένο στο ups λειτουργούσε κανονικά και κρατάει και για κανα 20λεπτο... Το πρόβλημα είναι ακριβώς όταν επαναφέρεται το ρεύμα, όπως είπα κ πιο πάνω μαυρίζει η οθόνη και μετά από περίπου 10sec κάνει επανεκκίνηση το pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...