21century Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Σιγουρα! Τουλαχιστον τωρα δεν θα εχουμρ μποτιλιαρισμα σε σερβερ λογω υων αυξαμομενων ip!
Herculess Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τώρα ο καθένας μας έχει ένα ip του στηλ 168.192.66.4 τα οποία τελειώσανε οπότε κανανε άλλου στηλ 111a365f16ds13s ή κάτι τέτοιο απόσο θυμάμαι. η ταχύτητα δεν θα αλλάξει. Το θέμα είναι αν τα ρούτερ μας το υποστηρίζουν.. .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 επομένως ελάχιστοι με Cisco, και zte (του οτε) θα μπορούν να το εκμεταλευτούν... και Draytek
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 θα βγουν firmware updates...
bohemis09 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Οποτε με τα ιδια σκ@τ@ θα μεινουμε; Όχι μπορεις να περιμένεις το Ipv8 της NASA Sent from my iPhone using Insomnia
Thruba Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αλήθεια, η static ip θα κοστίζει παραπάνω τώρα με το ipv6? με ψήνει να το γυρίσω σε static αλλά δεν τους πληρώνω το έξτρα για κανένα λόγο Αντί να πληρώσεις static χρησιμοποίησε το No-IP (www.no-ip.com) ή μια ανάλογη υπηρεσία για να μετατρέψεις την δυναμική ip σου σε σταθερό domain name. Δεν γνωρίζω αν υποστηρίζουν IPv6, αλλά φαντάζομαι ότι σύντομα θα το κάνουν.
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Όταν το IPv4 πάψει να χρησιμοποιείται παράλληλα με το IPv6 κι αν το router σου δεν υποστηρίζει IPv6 και δεν αναβαθμίζεται μέσω firmware update, ναι. Noobικη απορία, οι ISPs έχουν αναβαθμιστεί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 υποθέτω ναι, για κάποιους είμαι πιο σίγουρος μια και είχαν πιλοτικό στάδιο, πχ ΟΤΕ
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Στις 6/6 λοιπόν η World Launch Day της 6ης έκδοσης του Internet Protocol... Σύνολο 666! Τυχαίο? Δεν νομίζω! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2012 από Panagiotis32
Dark Scizor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οποτε με τα ιδια σκ@τ@ θα μεινουμε; Ναι. Το IPv6 το μόνο που κάνει είναι να βελτιώνει τη διευθυνσιοδότηση, εξ ου και τα τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων διευθύνσεις που προσθέτει, ανάμεσα σ' όλα τα υπόλοιπα... Κατα τ' άλλα, κακούργα Netgear δώσε κανένα firmware και για τα όχι και τόσο παλιότερά σου, όπως *γκούχ*DGND3300*γκούχ*.
Panagiotis32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τωρα που το ξανασκευτομαι, δεν ξερω αν με προλαβε κανεις και το ειπε πριν απο μενα (βαριεμαι να τα διαβασω ολα τα σχολια), αλλα λεω εγω με τις ελαχιστες γνωσεις που κατεχω και πειτε μου αν εχει βαση ή οχι. Με το IPv6 οπου οι ip θα ειναι σχεδον απειρες, μηπως λεω μηπως γινουν ολες οι IP στατικες (static)? Αντιο dynamic IP?
StavrosD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Από την μια καλό είναι το static IP. Από την άλλη όμως είναι επικίνδυνο. 1. Αν βάλεις static ip στον εκτυπωτή σου και ανοίξεις το port προς τα έξω (για να τυπώνεις από παντού) θα γεμίσεις με ΤΥΠΩΜΕΝΑ spam mail! 2. Θα σε φακελώνουν αμέσως αν κατεβάσεις κάτι "δωρεάν" 3. Αν σε βάλει κάποιος στο μάτι και ξέρει το IP σου, θα σου κάνει την ζωή δύσκολη...
Arbitary Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Διαβάζοντας το κείμενο μου ήρθε μια απλή απορία μα καλά πόσες θα είναι όντως η διαθέσιμες ip τώρα στο Ipv6 ,! έτσι λοιπόν για να χουμε να λέμε' όλες η διαθέσιμες IP's πλέον θα είναι μόνο !!!!!!! 340.282.366.920.938.463.463.374.607.431.768.211.456 περαστικά στους hacker να δω πως θα κάνουν blind port scan τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα