Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα! Τουλαχιστον τωρα δεν θα εχουμρ μποτιλιαρισμα σε σερβερ λογω υων αυξαμομενων ip!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα ο καθένας μας έχει ένα ip του στηλ 168.192.66.4 τα οποία τελειώσανε οπότε κανανε άλλου στηλ 111a365f16ds13s ή κάτι τέτοιο απόσο θυμάμαι. η ταχύτητα δεν θα αλλάξει. Το θέμα είναι αν τα ρούτερ μας το υποστηρίζουν.. .

• Super Moderators
Δημοσ.

επομένως ελάχιστοι με Cisco, και zte (του οτε) θα μπορούν να το εκμεταλευτούν...

και Draytek :P

Δημοσ.

αλήθεια, η static ip θα κοστίζει παραπάνω τώρα με το ipv6? με ψήνει να το γυρίσω σε static αλλά δεν τους πληρώνω το έξτρα για κανένα λόγο

Αντί να πληρώσεις static χρησιμοποίησε το No-IP (www.no-ip.com) ή μια ανάλογη υπηρεσία για να μετατρέψεις την δυναμική ip σου σε σταθερό domain name. Δεν γνωρίζω αν υποστηρίζουν IPv6, αλλά φαντάζομαι ότι σύντομα θα το κάνουν.

Δημοσ.

Όταν το IPv4 πάψει να χρησιμοποιείται παράλληλα με το IPv6 κι αν το router σου δεν υποστηρίζει IPv6 και δεν αναβαθμίζεται μέσω firmware update, ναι.

Noobικη απορία, οι ISPs έχουν αναβαθμιστεί;

• Super Moderators
Δημοσ.

υποθέτω ναι, για κάποιους είμαι πιο σίγουρος μια και είχαν πιλοτικό στάδιο, πχ ΟΤΕ :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 6/6 λοιπόν η World Launch Day της 6ης έκδοσης του Internet Protocol...

Σύνολο 666! Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Επεξ/σία από Panagiotis32
Δημοσ.

Οποτε με τα ιδια σκ@τ@ θα μεινουμε;

Ναι.

Το IPv6 το μόνο που κάνει είναι να βελτιώνει τη διευθυνσιοδότηση, εξ ου και τα τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων διευθύνσεις που προσθέτει, ανάμεσα σ' όλα τα υπόλοιπα...

Κατα τ' άλλα, κακούργα Netgear δώσε κανένα firmware και για τα όχι και τόσο παλιότερά σου, όπως *γκούχ*DGND3300*γκούχ*.

Δημοσ.

Τωρα που το ξανασκευτομαι, δεν ξερω αν με προλαβε κανεις και το ειπε πριν απο μενα (βαριεμαι να τα διαβασω ολα τα σχολια), αλλα λεω εγω με τις ελαχιστες γνωσεις που κατεχω και πειτε μου αν εχει βαση ή οχι. Με το IPv6 οπου οι ip θα ειναι σχεδον απειρες, μηπως λεω μηπως γινουν ολες οι IP στατικες (static)?

Αντιο dynamic IP? :( :unsure: :shock:

Δημοσ.

Από την μια καλό είναι το static IP.

Από την άλλη όμως είναι επικίνδυνο.

1. Αν βάλεις static ip στον εκτυπωτή σου και ανοίξεις το port προς τα έξω (για να τυπώνεις από παντού) θα γεμίσεις με ΤΥΠΩΜΕΝΑ spam mail!

2. Θα σε φακελώνουν αμέσως αν κατεβάσεις κάτι "δωρεάν"

3. Αν σε βάλει κάποιος στο μάτι και ξέρει το IP σου, θα σου κάνει την ζωή δύσκολη...

Δημοσ.

Διαβάζοντας το κείμενο μου ήρθε μια απλή απορία μα καλά πόσες θα είναι όντως η διαθέσιμες ip τώρα στο Ipv6 ,!

έτσι λοιπόν για να χουμε να λέμε' όλες η διαθέσιμες IP's πλέον θα είναι μόνο !!!!!!!

340.282.366.920.938.463.463.374.607.431.768.211.456

περαστικά στους hacker να δω πως θα κάνουν blind port scan τώρα :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...