TasosThaStudent Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Παιδία καλησπέρα. Προσφατα επεσαν στα χερια μου κατι λεφτα, και έιπα να τα επενδύσω σε ενα απο τα δυο κινητα που βλεπετε στον τίτλο. Θελω το Galaxy Note λόγω της εκπληκτικής οθόνης και του sPen, αλλα θελω και το Galaxy Nexus λόγω του Vanilla Android. Τι θα προτείνατε;
forgotten Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 παρε το nexus το note για μενα δεν ειναι κινητο ειναι tablet η αν διαθετεις χρηματα παρε το htc one x το οποιο ειναι και τετραπυρινο και θα αρκεσει για 2-3 χρονια ακομα
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Είχα το nexus και τωρα εχω το Note. Κατα τη γνωμη μου αν δεν εχεις προβλημα με το μεγεθος του note πηγαινε σε αυτο λογω οθονης κυριως. Αλλα το μεγεθος ειναι οντως μεγαλο. Προσωπικά δεν με ενοχλει γιατι εχω και μεγαλα χερια, αλλα δες το σε κανενα μαγαζι πρωτα. Βεβαια υπαρχει και το S3 που εχει ενδιαμεσο μεγεθος
disqualified Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) εγώ μεταξύ των 2 θα προτιμουσα το nexus, αλλα σίγουρα μια τετοια αγορά δεν είναι επένδυση, είναι απλο καλο παραδοσιακό ξόδεμα χρημάτων Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2012 από disqualified
nikoskon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Και εγώ το Nexus θα προτιμούσα, άλλα όπως είπε και ο Πέτρος, λίγη υπομονή για το S3... Και τα τρία τηλέφωνα είναι καταπληκτικά πάντως. Sent from Galaxy S using Insomnia
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γι αυτό βγήκε το s3, για να μην έχεις τον παραπάνω προβληματισμό. Μέγεθος περίπου nexus και οθόνη περίπου note με πολυ καλύτερες επιδόσεις και απο τα 2. Μονο το κοστος ειναι θεμα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
TasosThaStudent Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς το S3 δεν είναι επιλογή. Το κόβω να παίρνω το Note...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα