Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Μόλις μετακόμισα στο Ρετζίκι και θέλω να βάλω internet. Δεν εχω καθόλου γραμμή. Ποιά εταιρεία προτείνετε?? Εγώ είμαι ανάμεσα σε Cyta και Wind. Έχει κανείς στην περιοχή εμπειρία από αυτές τις εταιρείες ή από οποιαδήποτε άλλη? Ευχαριστώ :-D !

Δημοσ.

για αρχή ας μην πλέξεις με wind και cyta κγιατί θα χάσεις τη μπάλα με την υποστήριξη που έχουν.

αφγού δεν έχεις βάλει ποτέ τηλέφωνο καλύτερα να βάλεις οτε και μετά στα καπάκια να πας σε εναλλακτικό πάροχο

Δημοσ.

για αρχή ας μην πλέξεις με wind και cyta κγιατί θα χάσεις τη μπάλα με την υποστήριξη που έχουν.

αφγού δεν έχεις βάλει ποτέ τηλέφωνο καλύτερα να βάλεις οτε και μετά στα καπάκια να πας σε εναλλακτικό πάροχο

Καταρχήν σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Οταν λες να βαλω οτε και να φύγω στα καπάκια τι εννοείς? Μπορώ δηλαδή να βαλω οτε και να φύγω σε ενα μηνα? Δεν πρέπει να κλείσω τουλάχιστον ένα χρόνο?

Δημοσ.

αν βαλεις μονο τηλεφωνο ναι μπορεις να φυγεις.αυτο το λεει για να περιμενεις λιγοτερο.για μενα ξεκινα με εναλακτικο και ας αργησει εκτος αν θες να πληρωνεις λεφτα παραπανω.απο εκει και περα cyta δεν μαρεσει επειδη δινει voip οποτε παντρευεσαι το ρουτερ που δινει και wind οι μισοι κανουν μεγαλα παραπονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...