Προς το περιεχόμενο

E-shop newletter 23-6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λίγο δύσκολο μιας και γράφεται fanboy :P

για ηχεία τι θα χρησιμοποιείς?

Και ηχεία θα αγοράσω. Λογικά θα πάρω τα Z323 για να βγάζω ήχο και από PC και από ps3 μέσω rca. Στα τωρινά μου (Sony SRS D21) δεν συνδέεται το ps3. με την dell θα μπορώ να έχω και το ps3 και το pc στις καλύτερες αναλύσεις και ποιότητες εικονας?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με hdmi to dvi ή με hdmi to DP δεν θα έχεις πρόβλημα...

Και μετά το PC πως το συνδέω? Έχω ήδη έναν αντάπτορα dvi to hdmi δεν ξέρω αν κάνει για το ps3.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχεις οθόνη τώρα με dvi να testάρεις αν παίζει το καλώδιο?

Δημοσ.

δεν έχεις οθόνη τώρα με dvi να testάρεις αν παίζει το καλώδιο?

Έχω με dvi αυτή του PC αλλά δεν κατάφερα να το βάλω να παίξει. Νομίζω όμως φταίει η οθόνη. Τέλος πάντων αν δεν παίζει το πολύ παίρνω ένα άλλο. Το PC όμως πως θα το συνδέσω?

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά θα κάνει, το θέμα είναι πόσο θα αντέξει γιατί έχει ακουστεί ότι χαλάνε...

Δημοσ.

λογικά θα κάνει, το θέμα είναι πόσο θα αντέξει γιατί έχει ακουστεί ότι χαλάνε...

Χμμ άστο καλύτερα να μην ρισκάρω. Λέω να πάρω στην LG IPS235V και το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα dvi καλώδιο για το PC. Η θύρα της IPS235V είναι DVI-D. H κάρτα μου μπορεί να συνδεθεί με αυτή την υποδοχή (9600GT)? Τι καλώδιο θα χρειαστώ?

Δημοσ.

αυτό που θα έχει η οθόνη μαζί της...

Α θα έχει η οθόνη μαζί της? Και θα είναι συμβατό με την υποδοχή της κάρτας μου?

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Ποια είναι η άποψή σας για την βιντεοκάμερα JVC EVERIO GZ-E200 BLACK ;

Η τιμή φαίνεται αρκετά καλή σε σχέση με αυτές του skroutz.gr (pixmania 269 euro η χαμηλότερη)

• Super Moderators
Δημοσ.

Α θα έχει η οθόνη μαζί της? Και θα είναι συμβατό με την υποδοχή της κάρτας μου?

για να το γράφω...

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Ποια είναι η άποψή σας για την βιντεοκάμερα JVC EVERIO GZ-E200 BLACK ;

Η τιμή φαίνεται αρκετά καλή σε σχέση με αυτές του skroutz.gr (pixmania 269 euro η χαμηλότερη)

ανοικει στην κατηγορία "semi-full hd" καθώς ο αισθητήρας της δεν είναι (τουλάχιστον) 2mp που θέλει το full full hd. Αν δεις είναι 1.5 και ισως μικρότερος (effective) για αυτό και είναι 1080i και όχι 1080p (θα ήθελε 2mp). Η εικόνα της είναι στα επίπεδα των 1.3mp μηχανων. Το άλλο της πρόβλημα είναι η ο φακός της που είναι μεν φωτεινός αλλά όχι πολύ ευρυγώνιος (42mm ισοδύναμος σε 35film) και θα δυσκολέψει σε κλιστούς χωρους. Επειδή το εψαχνα και εγώ κατέληξα να πάρω την panasonic SD-80 που έχει 250€ και έχει καλύτερο ευρύγώνιο (33mm αντί 42mm) και led για φωτισμό (ένα δυνατό). Τα 33mm σε 16:9 είναι περίπου το πλάτος σε μοιρες που καλύπτει ένας 28mm σε 4:3 (αν καταλαβαίνεις τι λέω). Με φακό ανάλογο της JVC υπάρχει η panasonic sd-40 (42mm) αλλά χωρίς touch οθόνη στα 200€ οπότε συμφέρει καλύτερα. Οι πανασονικ εχουν πολυ καλο σταθεροποιητή και καλή μπαταρία.

Το παράπονό μου απο την sd-80 είναι το έντονότερο (από ότι περίμενα) rolling shutter effect (jello effect) που όταν κουνάς απότομα οριζόντια τη μηχανή τα "κτήρια πλαγιάζουν" (σαν γλυκό ζελέ). Ισως το επιδεινώνει ο σταθεροποιητής. Δεν νομίζω πάντως η jvc να είναι καλύτερη σε αυτό το θέμα καθώς και αυτή έχει CMOS αισθητήρας (είναι πρόβλημα των CMOS αυτό το πράγμα, αντί των ccd που είχαν παλαιότερα οι οποίοι είχαν άλλα θέματα).

Ελπίζω να βοήθησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...